24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kabudayaan Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Hotél & Resor Israél Ngabobol Warta wartos Berita Palanggaran Paléstina jelema Ngawangun deui tanggung jawab Balanja piknik News Kawat Wisata

Pariwisata paléstina kaleungitan langkung $ 1 milyar kusabab pandemi éta

Pariwisata paléstina kaleungitan langkung $ 1 milyar kusabab pandemi éta
Pariwisata paléstina kaleungitan langkung $ 1 milyar kusabab pandemi éta
Ditulis ku Harry Johnson

Sanaos pamaréntah Paléstina parantos ngagampangkeun tindakan pancegahan sareng pangwatesan ngalawan coronavirus, sareng ngantep sadaya séktor polah normal, séktor pariwisata, utamina di Betlehem, masih kasiksa.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Sektor pariwisata di Téritori Paléstina tetep buruk kusabab COVID-19 pandemi.
  • 77.2 persén tamu hotél di Tepi Kulon nyaéta Israél-Arab, 22.5 persén warga Tepi Barat sareng ngan ukur 0.3 persén anu datang ti luar negeri.
  • Téritori Paléstina diwangun ku dua daérah anu béda: Tepi Kulon (kalebet Yerusalem Wétan) sareng Jalur Gaza.

Laporan resmi Hari Pariwisata Dunya Paléstina, anu diterbitkeun dinten ayeuna, nyatakeun yén sektor pariwisata Paléstina kaleungitan langkung $ 1 Milyar ti saprak timbulna pandemi virus corona di Téritori Paléstina.

Laporan éta, sasarengan diterbitkeun ku Biro Pusat Statistik Paléstina sareng kementerian pariwisata sareng barang-barang kuno, nambihan yén kinerja sektor pariwisata di Paléstina teras-terasan buruk kusabab COVID-19, khususna di kota Kulon Bétléhém.

Numutkeun laporan, 77.2 persén tamu hotél di Tepi Kulon nyaéta Israél-Arab, 22.5 persén warga Tepi Barat sareng ngan 0.3 persén ti luar negeri.

"Sanaos pamaréntah Paléstina parantos ngagampangkeun tindakan pancegahan sareng pangwatesan ngalawan coronavirus, sareng ngantep sadaya séktor polah normal, séktor pariwisata, utamina di Betlehem, masih sangsara," saur laporan éta.

nu Territories Paléstina diwangun ku dua daérah anu béda: Tepi Kulon (kalebet Yerusalem Wétan) sareng Jalur Gaza.

Pariwisata di Territories Paléstina nyaéta pariwisata di Yerusalem Wétan, Tepi Barat, sareng Jalur Gaza. Dina 2010, 4.6 juta jalma ngadatangan daérah Paléstina, dibandingkeun sareng 2.6 juta dina 2009. Tina jumlah éta, 2.2 juta mangrupikeun turis asing sedengkeun 2.7 juta darmaga.

Dina kuartal terakhir 2012 langkung ti 150,000 tamu cicing di hotél Bank Kulon; 40% Éropa sareng 9% ti Amérika Serikat sareng Kanada. Pitunjuk perjalanan utama nyerat yén "Tepi Barat sanés tempat anu paling gampang pikeun ngarambat tapi usaha kasebut dibales pisan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment