Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun!

Marriott dina Misi sareng Hotel anyar di India, Butan, Bangladés, Sri Lanka, Maladéwa sareng Nepal

mariot
mariot

Marriott International dinten ngumumkeun yén anjeunna parantos nandatanganan 22 perjanjian hotél anyar di Asia Kidul - diwangun ku India, Butan, Bangladés, Sri Lanka, Maladéwa sareng Nepal - dina 18 bulan ka pengker, ngarepkeun bakal nambihan langkung ti 2,700 kamar kana portopolio na anu ngembang pesat.

Marriott International ayeuna mangrupikeun ranté hotél anu ngagaduhan jumlah kamar anu paling ageung di daérah Asia Kidul sareng ngaharepkeun neraskeun kamekaran anu mantep kalayan ieu panandatanganan anu énggal.

"Dina taun anu teu bisa diprediksi, panandatanganan ieu mangrupikeun buktina pikeun katahanan sareng agility Marriott International dina nyetir kamekaran anu kuat dina bentang silaturahmi anu terus mekar," koméntar Rajeev Menon - Présidén Asia Pasipik (teu kaasup Cina Raya), Marriott Internasional. "Éta mangrupikeun tanda kapercayaan ti pamilik sareng franchisee kami anu parantos janten bagian anu teu kapisahkeun tina perjalanan kamekaran urang. Kami bersyukur pikeun pangrojong sareng kapercayaan anu neraskeun kana kakawasaan mérek kami nalika kami terus ngabagéakeun para wisatawan. "

"Tanda tangan ieu nguatkeun komitmen urang ka Asia Kidul salaku daérah poténsi anu luhur dimana urang teraskeun tumuh sareng damel sareng basis pelanggan anu ngembang ku ngenalkeun langkung seueur mérek Marriott sareng pangalaman unik dina tujuan anu pikaresepeun," nekenkeun Kiran Andicot - Pangwangunan Wakil Présidén Daérah, Asia Kidul, Marriott Internasional. "Kami ngarepkeun bubuka hotél anyar ieu di pikahareupeun sareng ngajajah kasempetan pangwangunan ka hareup di daérah éta."

Pamilik Kahayang pikeun mérek méwah

Langkung sapertilu tina proyék anu nembe ditandatanganan di Asia Kidul dina 18 bulan ka pengker kalebet hotél sareng resort di tingkat méwah, diwangun ku mérek sapertos JW Marriott sareng W Hotels. Ieu ngagambarkeun paménta paningkatan wisatawan pikeun bespoke sareng fasilitas sareng jasa anu hadé. Wisatawan tiasa ngantisipasi perdana mérek W Hotels di Jaipur kalayan W Jaipur dina 2024. Sakali dibuka, hotél ngarepkeun bakal ngaganggu norma méwah tradisional kalayan layanan ikonikna, énergi tepa, sareng pangalaman inovatif. Berakar dina kesejahteraan holistik, sipat JW Marriott nawiskeun tempat peristirahatan anu ngamungkinkeun para tamu fokus dina ngaraos gembleng - aya dina émutan, dipupuk dina awak, sareng dihirupkeun deui dina sumanget. Ngarepkeun debut di sababaraha lokasi anu béda di Asia Kidul salami lima taun ka payun, para pelancong tiasa ngarepkeun JW Marriott Ranthambore Resort & Spa ayana di salah sahiji tempat perlindungan satwa terkenal di India, Taman Nasional Ranthambore; JW Marriott Chennai ECR Resort & Spa di basisir Kidul India anu éndah; JW Marriott Agra Resort & Spa di tanah TAJ MAHAL; sareng debut mérek JW Marriott di Goa sareng Shimla - dua tujuan resor anu paling terkenal di India - kalayan JW Marriott Goa jeung JW Marriott Shimla Resort & Spa.

JW Marriott Hotel Butan, Thimphu diarepkeun bakal nyirian debut mérek JW Marriott di Butan, diantisipasi dibuka taun 2025 sareng nawiskeun pangalaman anu dikuratifkeun anu ngagungkeun sumanget bumi anu damai.

Maladéwa ngantisipasi hotél JW Marriott anu kadua di 2025, nalika JW Marriott Resort & Spa, Embhoodhoo Finolhu - South Male Atoll nampilkeun 80 villa kolam renang diperkirakeun dibuka. Penandatanganan nuturkeun The Ritz-Carlton Maldives, Kepulauan Fari anu anyar dibuka, nguatkeun tapak suku Marriott dina tujuan luang anu kawéntar.

Pilih Merek Terus Ngadorong Tumuwuh 

Diwangun ku mérek sapertos Couryard by Marriott, Fairfield by Marriott, Four Points by Sheraton, Aloft Hotels sareng Moxy Hotels, mérek pilihan Marriott ogé tetep resonat di Asia Kidul ngalambangkeun langkung ti 40 persén tina 22 proyék hotél anu nembé ditandatanganan. Merk Moxy, dipikaterang ku pangalaman, gaya playful sareng titik harga anu tiasa didugikeun, dipiharep debut di India sareng Nepal sareng Moxy Sukabumi Andheri Kulon dina 2023 sareng Moxy Kathmandu di 2025 

Pasar sékundér sareng tersiér tetep janten fokus pikeun Marriott International di India, ngamangpaatkeun paménta anu kuat ku pamilik sareng wisatawan pikeun merek-merek pilihan. Dirancang pikeun palancong bisnis modéren, mérek Couryard by Marriott sareng Fairfield ku Marriott komitmen pikeun layanan tamu anu palinter sareng bijaksana, henteu masalah tujuan perjalanan aranjeunna. Kalayan pasatujuan anu nembe ditandatanganan, Couryard by Marriott ngarepkeun nambihan lima pasipatan énggal pikeun portopolio operasi anu parantos aya di 20 hotél di Asia Kidul. Opat tina pasipatan ieu diperkirakeun kabuka dina lima taun ka payun sareng bakal ayana di pasar dua tingkat dina India: Palataran ku Marriott GorakhpurPalataran ku Marriott TiruchirappalliPalataran ku Marriott Goa Arpora; jeung Palataran ku Marriott Ranchi. Fairfield ngarepkeun nambihan dua pasipatan anyar di Jaipur. Di Sri Lanka, éta Palataran ku Marriott Colombo ngarepkeun nyirian debut mérek Couryard di nagara éta, dijadwalkeun dibuka dina 2022. 

Merek Premium Semén Tanggalanana 

Diperkirakeun bakal nambahan kamekaran merek premium di Asia Kidul, panandatanganan anyar kalebet Katra Marriott Resort & Spa di India sareng Le Meridien Kathmandu, anu diarepkeun janten debut mérek Le Meridien di Nepal. Salaku tambahan, anu Hotél Bhaluka Marriott ngarepkeun nandaan asupna mérek Marriott Hotels di Bangladés, diarepkeun dibuka dina 2024.

Marriott International diposisikan sacara hadé di Asia Kidul kalayan 135 hotél operasi di 16 merek anu béda di lima nagara, anu ditujukeun pikeun nyayogikeun pangalaman anu dibédakeun di bagéan tamu. Merek anu ayeuna damel di Asia Kidul diantarana: JW Marriott, St. Regis, The Ritz-Carlton, W Hotels, sareng The Luxury Collection dina segmen méwah; Hotel Marriott, Sheraton, Westin, Portopolio Upeti, Le Meridien, Renaissance sareng Apartemen Eksekutif Marriott dina segmen premium; Palataran ku Marriott, Opat Poin ku Sheraton, Fairfield ku Marriott sareng Aloft Hotels, dina segmen jasa anu dipilih.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment