Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Jérman Ngabobol Warta wartos piknik Amérika Serikat megatkeun News

Wah! Langkung saé buku penerbangan Lufthansa anjeun ti Éropa ka Amérika Serikat ayeuna

Lufthansa Laleur 76,000 Jalma Ti Bandara Frankfurt dina Liburan Akhir Akhir Pertama
Lufthansa Laleur 76,000 Jalma Ti Bandara Frankfurt dina Liburan Akhir Akhir Pertama

Sakitar saminggu saatos rencana rencanana larangan perjalanan AS, maskapai Grup Lufthansa Grup ngalaman ledakan salajengna pikeun penerbangan ka Amérika Serikat.
Dina sababaraha dinten terakhir dina minggu kamari, penerbangan ngalangkungan Atlantik ningkat tilu kali lipatan saminggu sateuacan. Paménta dina minggu kamari dina rute-rute tangtu ampir ngahontal pre-crisis
tingkat. Penerbangan kalayan SWISS ti Zurich sareng Lufthansa ti Frankfurt ka New York sareng ti Frankfurt sareng Zurich ka Rajana ngagaduhan pesenan pangluhurna ti wisatawan sareng rancana bisnis. Dina Ékonomi Premium, Bisnis sareng Kelas Pertama langkung tikét ka Amérika Serikat anu dipésér tibatan dina période anu sami di 2019.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Sakitar saminggu saatos rencana rencanana larangan perjalanan AS, Lufthansa Group
    maskapai ngalaman ledakan salajengna pikeun penerbangan ka Amérika Serikat. Kana tangtu
    dinten dina minggu kamari, penerbangan ngalangkungan Atlantik ningkat tilu kali lipat dina
    saminggu sateuacan.
  • Paménta dina minggu kamari dina rute-rute tangtu ampir ngahontal pre-krisis
    tingkat. Penerbangan sareng SWISS ti Zurich sareng Lufthansa ti Frankfurt ka New York
    sareng ti Frankfurt sareng Zurich ka Rajana ngagaduhan pesenan pangluhurna tina duanana luang
    sareng para pelancong bisnis.
  • Dina Ékonomi Premium, Bisnis sareng Kelas Pertama langkung tikét ka Amérika Serikat anu dipésér tibatan dina période anu sami di 2019.


Grup Lufthansa nohonan ledakan ieu dina permintaan anu dipendam ku ngaluncurkeun tambahan
penerbangan ka Amérika Serikat dina bewara pondok. Lufthansa sareng SWISS, salaku conto, bakal nawiskeun jumlah gabungan tilu penerbangan unggal dinten ka Miami dina bewara pondok dimimitian di
November.


Aya paménta anu kuat pikeun penerbangan ka Amérika Serikat dina bulan Désémber anu bakal datang. Énggal
pemesanan dina minggu kamari kanggo bulan ieu saluhur aranjeunna pikeun 2019 kanggo
période waktos anu sami. Penerbangan ka New York - sacara tradisional paménta tinggi nalika
usum Natal - parantos didukung ku sambungan tambahan.
Maskapai Grup Lufthansa nawiskeun dugi ka 55 sambungan mingguan ka
New York ti sababaraha hub di Éropa di Austria, Bélgia, Jérman sareng
Swiss dina bulan Désémber. Ékspansi jasa jangka pondok salajengna ayeuna
dina tinimbangan.


Nyalira ka New York sareng Chicago, maskapai Grup Lufthansa Grup nawiskeun langkung seueur sambungan unggal dinten ti Éropa dina bulan Nopémber tibatan penerbangan ka wilayah Asia-Pasipik.
Grup Lufthansa ngarepkeun yén bubuka AS pikeun divaksinasi wisatawan Uni Éropa
bakal janten sinyal pikeun nagara sareng daérah sanés pikeun ngajantenkeun perjalanan udara internasional langkung gampang deui sareng ngabatesan larangan perjalanan.


Penerbangan tambahan ogé dina Jérman
Lufthansa Group ogé ningkatkeun penerbangan domestik Jérman ka hub na di Éropa
sabab paménta pikeun hiber AS teras-terasan naek. Salaku conto, dibandingkeun sareng Juli,
Lufthansa ningkatkeun penerbangan Jerman domestik na ku 45 persén ti mimiti taun
Oktober. Ieu hartosna, diantara hal-hal séjén anu dugi ka Oktober bakal aya salapan tibatan genep penerbangan harian ti Frankfurt ka Berlin. Penerbangan ti Frankfurt ka Hamburg bakal ningkat tina genep dugi ka dalapan penerbangan unggal dinten. Kaayaan sapertos kitu kanggo Munich:
Lima sambungan harian anu aya ka Berlin bakal ningkat janten tujuh dimimitian di
Oktober; tibatan genep penerbangan harian ti Munich ka Hamburg, bakal aya dugi ka
11 hiber poéan ka hareup. Sareng ogé dimimitian dina bulan Oktober, Lufthansa deui bakal ngoperasikeun penerbangan per jam ti Hamburg sareng Berlin ka hub na di Frankfurt sareng Munich énjing-énjing sareng sonten.


Kalayan ékspansi jadwal hiber, langkung seueur sambungan anu sayogi di sapanjang
dinten. Ieu hartosna wisatawan bisnis anu sering hoyong hiber énjing-énjing atanapi
malem bakal nguntungkeun tina jadwal hiber ningkat sakumaha ogé anu bakal dituju wisatawan séjén.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment