24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional raramean wartos jelema tanggung jawab Amérika Serikat megatkeun News

Darurat ti Superstar "Vanilla Ice" sareng Samsung: És, Orok! Kumaha carana nyalametkeun dunya?

Vanilla Ice mitra sareng Samsung Electronics pikeun ngaleupaskeun deui single 'És, És Baby' salaku 'Ngurangan És anjeun, És Baby'

Superstar rap Amérika 90an Vanilla Ice parantos damel sareng Samsung Electronics kanggo ngaleupaskeun ulang single hit na 'Ice, Ice Baby' salaku 'Ngurangan És anjeun, És Baby', nganteurkeun pesen anu kuat "kalayan ujung anu berkelanjutan".

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Superstar rap Amérika 90an Vanilla Ice parantos damel sareng Samsung Electronics kanggo ngaleupaskeun ulang single hit na 'Ice, Ice Baby' salaku 'Ngurangan És anjeun, És Baby', nganteurkeun pesen anu kuat "kalayan ujung anu berkelanjutan".
  • Pidéo musik anu énggal-énggal ngagaduhan rapper anu ngadorong para penggemar pikeun ngarobih sakedik sareng bédana anu gedé, nyauran dunya pikeun ningkatkeun suhu beku, akibatna nurunkeun tapak suku karbon masing-masing pikeun ngahasilkeun pangaruh global sareng koléktif.
  • Data anyar anu dikaluarkeun ti Samsung nunjukkeun yén upami unggal rumah tangga di Éropa ningkatkeun suhu beku na ku 1 darajat Celsius1, jumlah anu diproyeksikeun langkung ti 1 juta ton émisi CO2 tiasa disimpen unggal 2 taun.

Ieu émisi CO2 anu sami anu dikaluarkeun tina langkung ti 217,000 kandaraan panumpang anu disetir salami sataun, langkung ti 2.5 milyar mil anu dipasang ku kendaraan panumpang rata-rata atanapi panggunaan énergi salami sataun di langkung ti 120,000 bumi digabungkeun 3.

Samsung ngagungkeun peluncuran kisaran Kulkas Bespoke na anu anyar nalika dipulaskeun dina pidéo musik anu énggal. Kisaranana aya dina pilihan 14 jalur di-trend di Inggris, ti pastél anu caang dugi ka monokrom langsing, sareng sauntuyan finish sapertos Glam, Satin, Stainless Steel sareng Cotta.

Vanilla Ice nyarios: "Kuring resep hirup gaya hirup anu sustainable sareng épisién énergi mangrupikeun hal éta. Kuring teras-terasan ngintip desain paling canggih pikeun bumi kuring sorangan, sareng kuring resep pisan kumaha tiasa disesuaikan sareng lineup Bespoke. Abdi resep pisan damel sareng Samsung dina proyék ieu kusabab musik mangrupikeun cara anu saé pikeun nyambungkeun jalma sareng nyebarkeun carita lingkungan ieu. Kuring miharep pesen na ditampi nyaring sareng jelas, sareng urang sadayana tiasa ngalakukeun bit pikeun ngurus planét urang. "

Tim Beere, Cool Category Lead Senior di Samsung Éropa nyarios: "Kami resep parantos bermitra sareng Vanilla Ice dina proyék ieu pikeun nyebarkeun pesen kelestarian anu penting pisan pikeun kami. Kisaran Bespoke kulkas modular kami dirancang kalayan kelestarian sareng réliabilitas dina pipikiran, nyayogikeun alat anu tiasa berkepanjangan saluareun pantun, ngiringan pamilik mangtaun-taun ngalangkungan kabutuhan, rasa, konsumsi pangan, sareng komponén ngembang kahirupan kulawarga. Taskmasters performa tinggi ieu didesain khusus, fungsina fleksibel, ogé awét pisan. "

Kisaran Kulkas Bespoke anyar Samsung parantos dirancang pikeun ngabantosan ngirangan pangaruh lingkungan sareng panel anu tiasa ditukeurkeun sareng desain modular anu ngamungkinkeun pangguna pikeun ngapdet, tibatan ngagentoskeun jembatanana dina waktosna. Didatangan samsung.com/vanilla-ice pikeun langkung seueur i

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment