Airlines palabuan udara hal hiber Awards Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab Saudi Arabia Ngabobol Warta piknik kandaraan News Kawat Wisata

SAUDIA dinobatkeun janten maskapai paling ningkat dunya di 2021

SAUDIA dinobatkeun janten maskapai paling ningkat dunya di 2021
SAUDIA dinobatkeun janten maskapai paling ningkat dunya di 2021
Ditulis ku Harry Johnson

SAUDIA parantos ngenalkeun sababaraha produk anyar sareng paningkatan fitur anu tos aya, modérenisasi pangalaman tamu. Rupa-rupa prakarsa kaasup tandatangan Chef-on-board a la carte makan jasa; dine-on-demand; ningkat konektipitas internét broadband; rencana olahtalatah gratis di sadaya kabin; sareng platform hiburan énggal.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Maskapai kasebut meunang penghargaan Skytrax pikeun kadua kalina dina opat taun sareng neraskeun lintasan ka luhur na.
  • SAUDIA mindahkeun 26 titik; paningkatan 55% dina sakabéh peringkat Skytrax maskapai global.
  • Pangajén éta ngajantenkeun status maskapai salaku operator global skala pinuh, terus-terusan ngabaru jasa dina kapal sareng tawaran kuliner.

Skytrax ngumumkeun dinten ayeuna yén SAUDIA mangrupikeun maskapai anu paling ningkat di dunya 2021. Ieu mangrupikeun kadua kalina SAUDIA kéngingkeun penghargaan ieu ti 2017. Taun éta, pamawa bendera Saudi sacara imajinasi luncat tina 82nd ka 51st posisi, pamutahiran 40%. Nanging, taun ayeuna, SAUDIA ningkat ku ngagumkeun 55% sareng ayeuna janten 26 dina Skytrax peringkat maskapai global.

Pangajén éta ngajantenkeun status maskapai salaku operator global skala pinuh, terus-terusan ngabaru jasa dina kapal sareng tawaran kuliner.

Dileler panghargaan penghargaan ieu nunjukkeun dedikasi kana kualitas sareng paningkatan kinerja dina kategori penghargaan anu sanés kalebet awak kabin, tuangeun & inuman, hiburan hiber sareng seueur deui.

nu Skytrax panghargaan sumping mangrupikeun tonggak tonggong tonggong séjén di SAUDIATransformasi anu teras-terasan anu nyababkeun sababaraha penghargaan sareng pangakuan sanés. Inisiatif kaamanan kaséhatan anu hadé dina maskapai pikeun mastikeun kasalametan panumpang nalika pandemi COVID-19 parantos narik perhatian global.

Kalayan jaringan rute langkung ti 95 tujuan sareng armada 145 pesawat - ngoperasikeun salah sahiji armada bungsu di dunya - SAUDIA aya dina lintasan ka luhur anu terus tumuh di pasar internasional.

Syarikat Arab Saudi Diréktur Jéndral, Yang Terutama Eng. Ibrahim Alomar nyarios, "Mangrupikeun kahormatan pikeun nampi penghargaan ieu atas nami sakumna tim SAUDIA anu parantos nunjukkeun komitmen anu luar biasa pikeun ngudag standar pangluhurna sacara global - tina kaséhatan sareng kaamanan pikeun produk sareng pangalaman. Kuring ogé hoyong ngucapkeun apresiasi anu jero SAUDIA sareng syukur ka The Custodian Of The Two Mosques, King Salman bin Abdulaziz, and His Royal Highness the Crown Prince Mohamed bin Salman for their tuluy-tuluy dukungan ka SAUDIA, pamawa bendera Karajaan. Ngahaturkeun nuhun ogé ka Ketua SAUDIA His Excellency Eng. Saleh Al Jasser sareng sésana Déwan Direksi kana prestasi ieu. ”

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment