Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha rental mobil News Kaséhatan Industri silaturahmi Hotél & Resor Warta Méwah wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News

Pola perjalanan anu anyar: Ngaronjatkeun biaya perjalanan sareng wisatawan anu henteu divaksinasi

Pola perjalanan anu anyar: Ngaronjatkeun biaya perjalanan sareng wisatawan anu henteu divaksinasi
Pola perjalanan anu anyar: Ngaronjatkeun biaya perjalanan sareng wisatawan anu henteu divaksinasi
Ditulis ku Harry Johnson

Perjalanan janten langkung awis sareng langkung teu pasti ti kantos, numutkeun panilitian pang anyarna.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Pangeluaran perjalanan ningkat ku harga $ 330 per perjalanan kusabab sarat éntri anu aya hubunganana sareng COVID-19.
  • 58 persén urang Amérika anu ngumbara di luar negeri usum panas ayeuna henteu divaksinasi, numutkeun kana panilitian.
  • 47% milénium nolak ngumbara kusabab biaya anu tinggi, sedengkeun 25% sieun iinditan sareng barudak anu henteu divaksinasi.

Dalapan belas bulan saatos mimiti pandemi coronavirus, nagara parantos muka deui wates pikeun palancong. Survei anu anyar mendakan tren perjalanan anu anyar sareng anu anyar, kalayan perjalanan janten langkung mahal sareng teu pasti tibatan kantos.

Survei dianalisis data ti langkung ti 3,500 wisatawan anu ngumbara di mancanagara pikeun ngartos pola perjalanan anyar ieu diantara urang Amérika.

Pangeluaran perjalanan ningkat ku $ 330 per perjalanan kusabab sarat asup COVID-19, sareng kitu ogé aya kateupastian, kalayan 41% wisatawan anu aktip aub dina komunitas perjalanan anu aya hubunganana sareng perjalanan aranjeunna.

Salaku tambahan, 58% wisatawan Amérika henteu divaksinasi, sareng tujuan anu paling umum Méksiko (37%), Yunani (19%), Républik Dominika (12%), Bahama (11%), sareng Aruba (13%), sareng Kosta Rika (8%).

Hasil Ukur Utama

  • 58% urang Amérika anu ngumbara di luar negeri usum panas ayeuna teu divaksinasi. Nalika nagara muka deui watesna, wisatawan anu teu divaksinasi balik kana pola perjalanan anu sami sareng sateuacan COVID-19.
  • Wisatawan lawas naékna naék ku saparapat janten 50+. Diantara pergeseran demografi anu sanés, 47% milénium nampik ngumbara kusabab biaya anu tinggi, sedengkeun 25% sieun iinditan sareng barudak anu henteu divaksinasi.
  • Florida mangrupikeun hub pikeun palancong anu henteu divaksinasi: 20% wisatawan Amérika anu henteu vaksinasi cicing di Florida. 4 nagara bagian Amérika Serikat luhur ku kasus COVID-19 aktip ogé mingpin pakét pikeun kaseueuran perjalanan ka luar Amérika anu henteu divaksinasi. Florida nyumbang paling seueur wisatawan anu henteu divaksinasi, dituturkeun ku Texas, New York, sareng California.
  • Iinditan henteu épisién: Unggal anu nyéépkeun nyéépkeun langkung ti 5 jam nangtoskeun sarat lebet sareng ngeusian dokumen. Salaku tambahan, 23% wisatawan nyarios yén aranjeunna ngahubungi maskapai, hotél, "atanapi platform perjalanan pikeun ngartos persyaratan entri kalayan maskapai nelepon waktos ngantosan dugi ka jam-jaman.

The New Normal

Survei ieu nyorot prosés teu épisién anu diatur ku pamaréntah. Sanaos dipikaharti yén sarat aya pikeun ngajaga COVID-19 teluk, nagara kedah ngalancarkeun prosés na. Nalika nagara-nagara hoyong ngarobih pariwisata, aranjeunna nganggap enteng pangaruh sistem anu gancang, éfisién sareng prosés anu jelas, gampang dipikaharti.

Nagara-nagara parantos ngenalkeun sababaraha syarat pikeun lebet, sahingga langkung mahal pikeun ngumbara ti saprak kantos. Rata-rata, biaya tambahan nambihan dugi ka $ 330 per wisatawan sareng mangrupikeun visa COVID-19, asuransi perjalanan, sareng tés COVID-19. Salaku tambahan, 79% wisatawan nyatakeun hanjelu kusabab kurangna panyingkepan ku hotél & maskapai ngeunaan biaya perjalanan anu ditambih, ngan ukur mendakan aranjeunna engké nalika pembatalan éta sanés pilihan.

Visa COVID-19, ogé katelah visa kaséhatan, mangrupikeun visa énggal anu kedah dipikagaduh wisatawan. Nalika aranjeunna éléktronik, persetujuan henteu langsung. Otoritas marios unggal aplikasi; aranjeunna ngan ukur tiasa dikintunkeun sababaraha dinten sateuacan perjalanan sareng henteu gratis.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment