Déwan Pariwisata Afrika Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab Warta Breaking Afrika Kidul piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News

Penerbangan Afrika Kidul ayeuna sareng United Airlines sareng Airlink

Penerbangan Afrika Kidul ayeuna sareng United Airlines sareng Airlink
Penerbangan Afrika Kidul ayeuna sareng United Airlines sareng Airlink
Ditulis ku Harry Johnson

Codeshare ieu bakal ngajantenkeun gampang pikeun palanggan Amérika Kalér urang pikeun dugi ka Delta Okavango, Chobe, Taman Nasional Kruger sareng pondok-pondok kaulinan swasta anu caket, Cape Town, Rute Taman, Swakopmund sareng Copperbelt, sareng anu sanésna.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • United Airlines sareng Airlink ngumumkeun perjanjian komérsial pikeun ngabantosan konsumén ngajajah Afrika Kidul.
  • Kemitraan anyar nyayogikeun palanggan kalayan gampang perjalanan ka langkung ti 40 tujuan di Afrika Kidul.
  • Palanggan United Airlines ayeuna tiasa kéngingkeun atanapi ngagentos mil dina penerbangan Serikat sareng Airlink.

Dinten ayeuna, United Airlines sareng Airlink, maskapai Afrika Kidul, ngumumkeun perjanjian codeshare énggal anu bakal nawiskeun palanggan langkung seueur hubungan antara AS sareng Afrika Kidul tibatan aliansi maskapai anu sanés. Perjanjian anyar, anu tunduk kana persetujuan pamaréntah, bakal nawiskeun koneksi mandeg ti Amérika Serikat ka langkung ti 40 tujuan di Afrika Kidul. Salaku tambahan, United bakal janten maskapai munggaran anu nyambungkeun program kasatiaanna sareng Airlink, ngamungkinkeun anggota MileagePlus kéngingkeun sareng ngagaleuh mil nalika aranjeunna angkat dina penerbangan Airlink. Kerjasama anyar ieu bakal janten tambahan pikeun kerjasama Amérika Serikat sareng anggota Star Alliance South Africa Airways.

"Serikat terus nunjukkeun komitmen urang ka Afrika, ngamimitian tilu penerbangan anyar ka buana taun ayeuna nyalira kalebet jasa énggal ka Accra, Ghana; Lagos, Nigeria sareng Johannesburg, Afrika Kidul, "saur Patrick Quayle, wakil presiden jaringan internasional sareng aliansi di Amérika Airlines. "Sareng ayeuna ngalangkungan perjanjian codeshare kami sareng Airlink - anu mangrupikeun kamitraan anu paling jembar di Afrika Kidul - palanggan bakal tiasa gampang ngajajah langkung seueur tujuan daptar ember ngalangkungan buana kalebet sambungan gampang ka Zambia, Zimbabwé sareng seueur deui. ”

Amérika Airlines parantos neraskeun ngagedéan tapak na ka Afrika, kalayan jasa langsung ka opat tujuan Afrika. Mimiti bulan ieu, Serikat ngumumkeun penerbangan antara Washington, DC sareng Lagos Nigeria bakal dimimitian 29 Nopémber, tunduk kana persetujuan pamaréntah. Mimiti taun ieu, Serikat ngaluncurkeun palayanan anyar antara New York / Newark sareng Johannesburg, Afrika Kidul sareng antara Washington, DC sareng Accra, Ghana, anu diarepkeun bakal dianggo unggal dinten Désémber sareng Januari ieu. Jasa populér United antara New York / Newark sareng Cape Town, Afrika Kidul ogé bakal dilanjutkeun dina 1 Désémber.

"Amérika Kalér mangrupikeun pasar sumber anu penting pikeun tujuan urang. Codeshare ieu bakal ngajantenkeun gampang pikeun palanggan Amérika Kalér urang dugi ka Delta Okavango, Chobe, Taman Nasional Kruger sareng pondok-pondok kaulinan swasta anu caket, Cape Town, Taman Rute, Swakopmund sareng Copperbelt, sareng anu sanésna, "saur Airlink CEO sareng Diréktur Ngatur, Rodger Foster. "Nya kitu, codeshare hartosna yén palanggan urang di 12 nagara Afrika anu ayeuna urang laksanakeun, bakal ngagaduhan aksés anu gancang sareng lancar ka sadaya jaringan Serikat."

Codeshare anyar ieu bakal dilaksanakeun nalika persetujuan pamaréntah final.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment