24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Megatkeun Berita Perjalanan wartos jelema resorts tanggung jawab Parks tema piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News

Taman nasional AS ieu anu paling kirang diremehkeun

Taman nasional AS ieu anu paling kirang diremehkeun
Taman nasional AS ieu anu paling kirang diremehkeun
Ditulis ku Harry Johnson

Indiana Dunes mangrupikeun taman nasional anu paling sering dikunjungi di nagara éta, kalayan 2.3 juta pangunjung dina taun 2020, nanging sigana henteu seueur jalma anu ditiup ku taman danau, kalayan ngan ukur 51% jalma anu megah salaku unggulan.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Taman nasional AS sapertos Yosemite sareng Grand Canyon narik jutaan pengunjung taunan.
  • Panilitian anyar parantos nganalisis ulasan taman nasional AS kalayan kirang ti 1 juta pangunjung sataun pikeun ngungkabkeun anu paling underrated.
  • Panilitian éta ogé ningali kana taman nasional anu paling kaleuleuwihi di Amérika Serikat Amérika.

Taman nasional populér sapertos Yosemite sareng Grand Canyon narik jutaan pengunjung unggal taun, anu tiasa ngajantenkeun hésé datang pikeun ngahiji sareng alam nalika jalan satapak rame sareng aya antrian kanggo pandangan.

Janten upami anjeun hoyong kabur ti balaréa sareng ngalaman salah sahiji permata anu paling disumputkeun di nagara éta, taman nasional mana anu anjeun kedah angkat?

Panilitian anyar parantos dianalisis ulasan ngeunaan Taman nasional ASs kalayan kirang ti 1 juta pengunjung sataun pikeun ngungkabkeun taman nasional anu paling diremehkeun di nagara éta. Panilitian éta ogé ningali kana taman anu paling parah di Amérika, kalayan jumlah pangunjung langkung ti 1 juta ulasan anu goréng. 

Top 10 taman nasional anu kirang dirawat di Amérika Serikat  

pangkatTaman NasionalTotal pengunjung (2020)% tina ulasan "unggulan"
1Glacier Bay, Alaska5,74892.9%
2Kenai Fjords, Alaska115,88289.9%
3Gletser, Montana5,74888.8%
4Kawah Danau, Oregon670,50087.1%
5Redwood, Kalipornia265,17786.2%
6Badlands, Dakota Kidul916,93286.1%
7Sequoia, Kalipornia796,08683.6%
8Tortugas garing, Florida48,54382.9%
8Haleakalā, Hawaii319,14782.9%
10Pasir Bodas, New Mexico415,38382.3%

Kusabab éta tempatna dugi ka Alaska, panginten henteu heran ningali yén Glacier Bay nampi ngan ukur 5,748 pengunjung taun 2020. Nanging, jalma-jalma anu parantos nganjang ka taman anu spektakuler ieu jelas-leres bogoh ka fjords megah sareng gunung salju anu ditutup salju. , kalayan 92.9% ulasan taman di Tripadvisor ngajelaskeun salaku unggulan!

Taman Alaskan sanés tempat kadua, kalayan Kenai Fjords nampi rata-rata 89.9% ulasan "unggulan" tapi ngan langkung ti 100,000 pengunjung sataun. Kenai Fjords mangrupikeun bumi Harding Icefield, salah sahiji lapangan és pangageungna di nagara éta, anu sumber sahenteuna 38 glasier ogé sababaraha fjord.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment