Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos jelema Ngawangun deui resorts tanggung jawab kasalametan Spanyol Breaking News piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna

Pulo Canary La Palma ayeuna mangrupikeun zona musibah

Pulo Canary La Palma ayeuna mangrupikeun zona musibah
Pulo Canary La Palma ayeuna mangrupikeun zona musibah
Ditulis ku Harry Johnson

Déklarasi zona bencana bakal ngamungkinkeun pamaréntah Spanyol nyayogikeun jutaan euro dina dana negara sayogi pikeun ngadukung tindakan darurat di La Palma, sareng warga pulau anu kapangaruhan ku aktivitas vulkanik anu sengit teras-terasan ngancurkeun Pulo Jawa.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Pulo La Palma Kanaria Islads Spanyol ngantosan poténsial awan beracun tina lava vulkanik.
  • Pamaréntah Spanyol ngajanjikeun jutaan pangrojong sabab kagiatan vulkanik anu sengit terus ngancurkeun La Palma.
  • Ayeuna, jutaan sumber daya negara tiasa dibébaskeun pikeun ngadukung tindakan darurat di La Palma, sareng anu kapangaruhan ku bitu. 

Pamaréntah Spanyol ngaluarkeun deklarasi dinten ieu, sacara resmi nyatakeun éta Kapuloan Kanaria'La Palma, anu dumuk di basisir Afrika Kalér,' zona musibah '.

Déklarasi zona bencana bakal ngamungkinkeun Pamaréntah Spanyol pikeun nyayogikeun jutaan euro dina dana negara kanggo ngadukung tindakan darurat di La Palma, sareng warga pulau anu kapangaruhan ku aktivitas vulkanik anu sengit teras-terasan ngancurkeun Pulo Jawa.

Numutkeun kana Pamaréntah Spanyol Juru bicara, pamaréntah parantos nyayogikeun paket awal € 10.5 juta ($ 12.30 juta) pikeun bantuan kauangan pikeun La Palma.

Paket éta kalebet € 5 juta kanggo ngagaleuh bumi, sedengkeun sésana dana bakal dialokasikan pikeun ngagaleuh parabotan sareng barang-barang rumah tangga anu penting saatos rébuan kedah direlokasi.

Lava terus ngalir ti gunungapi Cumbre Vieja anu mimiti mimiti dibuka tanggal 19 Séptémber saatos puluhan taun teu aktip, ngancurkeun ampir 600 imah ogé garéja sareng kebon cau di Pulo Kanaria populér kalayan wisatawan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment