24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Karibia Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Hotél & Resor Jamaika megatkeun News wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata

Expedia Ningali Tumuwuhna anu matak pikeun Jamaika

Rapat Jamaika sareng Expedia
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Eksekutif senior di Expedia Inc., agénsi perjalanan online panggedéna di dunya sareng produser bisnis pariwisata pangageungna pikeun Jamaika, parantos mastikeun Menteri Pariwisata, Hon. Edmund Bartlett, sareng pejabat senior sanés anu "data maranéhna jelas nunjukkeun kamar wengi anu berkesan sareng kamekaran panumpang kalayan duanana métrik ngalangkungan waktos anu sami dina 2019." Aranjeunna ogé nyatet yén Amérika Serikat Amérika tetep pasar asal pamilarian anu top pikeun Jamaika.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Presentasi analitik data anu paling rahasia na diayakeun di kantor perusahaan Expedia Inc. di Miami, Florida, kamari, Senén, 27 Séptémber 2021.
  2. Sanaos aya masalah anu aya hubunganana sareng COVID-19, kapercayaan pamangku kapentingan pariwisata utama di Amérika Serikat pikeun kamekaran di Jamaika tetep kuat pisan.
  3. Jamaika tetep nguatkeun kasalametan Koridor Ketahanan.

Warta wilujeng sumping sanaos ngalambatkeun paménta perjalanan global anu dipicu ku panyebaran Delta varian COVID-19 sareng masalah anu aya hubunganana. Ngalambatkeun pangaruhna négatip Sektor pariwisata Jamaika, kumaha oge, aya kapercayaan anu ningkat yén kaayaan bakal baralik ka hareup anu hadé. 

Bartlett nyatet: "Sajauh ieu hubungan urang sareng pamangku kapentingan pariwisata utama di Amérika Serikat positip. Aya patalina sareng masalah COVID-19, tapi kapercayaan kana kamekaran pikeun Jamaika tetep kuat pisan. Kami bakal tetep henteu kéngingkeun kasempetan sareng nguatkeun kasalametan Koridor Ketahanan, ningkatna sareng jalan di luhur rata-rata tingkat vaksinasi COVID-19 di séktor pariwisata sareng kanyataan saderhana yén Jamaika mangrupikeun tujuan pangsaéna pikeun liburan di Karibia. " 

Pariwisata pikeun nyalametkeun Saint Vincent
Menteri Pariwisata Jamaika Hon. Edmund Bartlett

Presentasi analitik data anu paling rahasia na diayakeun di kantor perusahaan Expedia Inc. di Miami, Florida dinten Senén 27 Séptémber 2021. Bartlett diiluan ku Pupuhu Dewan Pariwisata Jamaika, John Lynch; Diréktur Pariwisata, Donovan White; Strategist senior di Kamentrian Pariwisata, Delano Seiveright sareng Wakil Diréktur Pariwisata pikeun Amérika, Donnie Dawson. Dursasana Expedia mangrupikeun salah sahiji dina rapat sareng sababaraha pamimpin industri perjalanan, kalebet Airlines utama, Garis Pesiar sareng Investor, di pasar sumber panggedéna di Jamaika, Amérika Serikat sareng Kanada. Hal ieu dilakukeun pikeun ningkatkeun kadatangan ka tujuan dina sababaraha minggu sareng bulan anu bakal datang, ogé, pikeun ngabina investasi langkung jauh di sektor pariwisata lokal.

Expedia Inc. ogé mangrupikeun perusahaan perjalanan anu katilu di Amérika Serikat, sareng perusahaan perjalanan anu kaopat di dunya. Halaman wéb na, anu utamina agregator ongkos perjalanan sareng mesin metasearch perjalanan, kalebet Expedia.com, Vrbo (saacanna HomeAway), Hotels.com, Hotwire.com, Orbitz, Travelocity, trivago sareng CarRentals.com.    

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment