Awards Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah Industri silaturahmi wartos jelema Seychelles Ngabebas Warta piknik Pembaruan Tujuan Wisata

Pelopor Pariwisata Hirup Diaku Pikeun Kontribusi Pikeun Industri

Pelopor pariwisata Seychelles
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Seychelles ngaluncurkeun kagiatanana pikeun Festival Pariwisata 2021 dina acara Hari Pariwisata Dunya tanggal 27 Séptémber ku mikawanoh 10 panaratas pikeun kontribusina pikeun industri pariwisata lokal dina upacara pondok anu diayakeun di Seychelles Tourism Academy (STA) di La Misère.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Menteri Pariwisata Sylvestre Radegonde ngaluarkeun nami dina acara anu diayakeun di Pioneer Park.
  2. Upeti dibayar ka sadaya jalma anu parantos maénkeun bagian penting dina industri pariwisata Seychelles, niténan waktos anu tiiseun pikeun anu teu aya di dieu.
  3. Menteri negeskeun yén pelopor anu dihargaan kedah janten conto pikeun nonoman.

Kapribadian anu dikenal taun ayeuna nyaéta Ibu Doris Calais, Ibu Mary sareng Mr. Albert Geers, Ibu Gemma Jessie, Ibu Jeanne Legge, Mr. Lars-Eric Linblad, Ibu Kathleen sareng Mr Michael Mason, Mr. Joseph Monchouguy , Tuan Marcel Moulinie, Ibu Jenny Pomeroy, sareng Tuan Guy sareng Ibu Marie-France Savy.

Ngungkabkeun nami-nami ukiran dina plak anu dipidangkeun dina Wisata Seychelles Pioneer Park tempatna di lawang Akademi, Menteri Pariwisata Sylvestre Radegonde, anu ngiringan dina acara éta ku anu terhormat atanapi wawakilna, nyarioskeun yén pikeun kapribadian pariwisata mimitina anu masih hirup ayeuna dirayakeun, salian ti éta anu parantos ngantunkeun urang.

"Ieu mangrupikeun kahiji kalina urang mikawanoh jalma-jalma anu masih hirup. Kami yakin yén urang kedah masihan pangakuan pikeun jalma nalika aranjeunna hirup. Saé aranjeunna terang yén sumbanganna dihargaan, "saur menteri.

Menteri Pariwisata Sylvestre Radegonde

Dina ucapan pembukaanna menteri masihan upeti ka sadaya jalma anu parantos maénkeun bagian penting dina industri pariwisata Seychelles, niténan waktos anu tiiseun pikeun anu henteu aya sareng urang.

"Acara éta mangrupikeun kasempetan pikeun émut sareng ngahargaan anu ngarecah taneuh Industri Pariwisata Seychelles. Saha waé di industri ngagaduhan peran anu penting. Kuring bagja kami aya di dieu dinten émut ka sadayana anu parantos ngusahakeun pisan damel industri tempat ayeuna. Kami ngahargaan 10 panaratas tapi seueur deui anu nuturkeun. Pikeun anu aya di dieu, parantos seueur karep dina naon anu anjeun laksanakeun pikeun industri sareng kami bersyukur pikeun éta, "saur Menteri Radegonde.

Ngamangpaatkeun lokasi dimana upacara diayakeun dimana silaturahmi bangsa payun sareng ahli pariwisata dibentuk, menteri negeskeun yén pelopor anu dihargaan kedah janten conto pikeun nonoman, ngingetan yén damel di industri pariwisata tangguh, tapi éta ku komitmen sareng kerja keras henteu mustahil. "Jalma-jalma anu urang kenal ayeuna parantos aya di industri salami mangtaun-taun, sareng jalma-jalma anu terang aranjeunna ningali kumaha aranjeunna ngamimitian - leres-leres alit, sareng kumaha melalui kerja keras aranjeunna sanggup dugi ka tempat aranjeunna ayeuna."

Pariwisata mangrupikeun bisnis masing-masing sareng urang, saur menteri, negeskeun perluna sadayana damel babarengan pikeun ningkatkeun standar layanan dina tujuan. Ngahukum insiden pencurian sareng tindakan anyar ngalawan wisatawan, anjeunna merayu ka masarakat umum pikeun sadar kana tindakanana kusabab éta mangaruhan gambar nagara.

2021 mangrupikeun taun kagenep ti saprak para pelopor Pariwisata diaku, prakarsa dimimitian ku mantan menteri pariwisata, Mr. Alain St Ange. Hadir dina acara éta di STA nyaéta Menteri Pamaréntah Daérah & Urusan Komunitas Ibu Rose-Marie Hoareau, tilas menteri anu tanggung jawab Pariwisata Mr. Alain St. Ange sareng Ibu Simone Marie-Anne de Comarmond, Sekretaris Utama Pariwisata Sherin Francis sareng Diréktur Akademi Pariwisata Seychelles Bapak Terrence Max.  

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment