Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha India Ngabobol Warta wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News

American Airlines pikeun codeshare sareng IndiGo dina penerbangan India

American Airlines pikeun codeshare sareng IndiGo dina penerbangan India
American Airlines pikeun codeshare sareng IndiGo dina penerbangan India
Ditulis ku Harry Johnson

American Airlines ngaluncurkeun layanan anyar antara New York City sareng ibukota India Delhi bulan payun, sareng antara Seattle, WA sareng kota Bengaluru awal taun payun.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Maskapai pangbadagna India ngumumkeun perjanjian codeshare sareng American Airlines dina rute domestik.
  • Bagikeun kode ngamungkinkeun maskapai ngajual korsi dina hiber anu dioperasikeun ku pasanganana, sahingga tiasa ngapungkeun panumpang ka tujuan anu henteu disayogikeun.
  • American Airlines ngaluncurkeun layanan anyar antara New York sareng ibukota India Delhi bulan payun.

Nalika American Airlines nuju siap-siap ngaluncurkeun jasa énggal antara Amérika Serikat sareng India, éta ngumumkeun perjanjian ngabagi kode sareng operator India India anu pangageungna.

Pasatujuan codeshare, diumumkeun dinten ayeuna, diperkirakeun ngamimitian dina Oktober, sareng bakal katingali American Airlines'kode dina 29 rute domestik India di India.

Perjanjian ngabagi kode ngamungkinkeun operator hawa ngajual korsi dina penerbangan anu dioperasikeun ku maskapai pasanganana, ngarah tiasa ngapungkeun panumpangna ka tujuan anu aranjeunna henteu dilayanan.

Transaksi ngabagi kode sareng indigo, anu maskapai pangbadagna di India ku jumlah panumpang anu dibawa, sareng anu dipiboga ku InterGlobe Aviation, peryogi persetujuan ti pejabat pamaréntah AS sareng India, saur American Airlines.

American Airlines ngaluncurkeun layanan anyar antara New York City sareng ibukota India Delhi bulan payun, sareng antara Seattle, WA sareng kota Bengaluru awal taun payun.

American Airlines, Inc. mangrupikeun maskapai Amérika utama anu kantor pusatna di Fort Worth, Texas, dina metroplex Dallas – Fort Worth. Éta maskapai pangbadagna di dunya nalika diukur ku ukuran armada, panumpang anu dijadwalkeun dibawa, sareng mil panumpang panghasilan.

indigo mangrupikeun maskapai biaya murah India anu kantor pusatna di Gurgaon, Haryana, India. Éta maskapai panggedéna di India ku panumpang dibawa sareng ukuran armada, sareng pangsa pasar domestik 59.24% ti Agustus 2020.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment