24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Industri silaturahmi wartos Ngawangun deui Tanzania Ngabobol Warta piknik Pembaruan Tujuan Wisata

Pamasaran Anyar Operator Tanzania Wisata Anyar Pikeun Mikat Dolar Wisata

CEO Asosiasi Operator Wisata Tanzania, Sirili Akko

Asosiasi Operator Wisata Tanzania (TATO) niténan Hari Pariwisata Dunya ku nyebat pamaén dina ranté nilai pariwisata sadayana janten proaktif dina usaha anu sakedik-sakedikna ningali yén teu aya anu tinggaleun nalika industri mimiti rebound.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. TATO parantos ngerjakeun waktos-waktos pikeun nyusun langkah-langkah anu ngadesek pikeun ngabantosan ngahudangkeun pariwisata anu ditumpes ku krisis coronavirus.
  2. Asosiasi parantos nyandak agén perjalanan global ka Tanzania pikeun ngajajah sareng ngalaman kaéndahan nagara éta.
  3. Inisiatif pangénggalna pikeun ngamajukeun bangsa salaku tujuan anu aman di tengah pandemi COVID-19.

"Nalika dunya mimiti kabuka deui, sareng prospek pariwisata katingalina cerah, kuring hoyong ngadesek sadaya pamangku kapentingan pikeun posisi diri pikeun industri ieu," saur CEO TATO, Mr. Sirili Akko, dina ceramah isuk-isuk Tanzania's Star Star Televisi. tampilkeun salaku bagian tina pariwisata dunya fête.

Nyuarakeun téma pikeun 2021, Pariwisata pikeun Pertumbuhan inklusif, Mr. Akko nyarios yén TATO parantos ngerjakeun waktos-waktos pikeun nyusun langkah-langkah anu penting pikeun ngabantosan deui pariwisata anu ditumpes ku krisis coronavirus supados nguntungkeun sadayana.

"Kami, salaku supir swasta di kolaborasi caket sareng UNDP sareng pamaréntah, parantos mutuskeun pikeun ngembangkeun langkah-langkah pamulihan pariwisata. Ieu kalebet mulangkeun kapercayaan wisatawan ku cara vaksinasi sadaya padamel payun urang, ngagulung pusat koleksi sampel COVID pas di taman nasional, nyebarkeun ambulan anu canggih, sareng ngémutan deui strategi pemasaran dina jangkungna krisis COVID-19, ”Anjeunna terang.

Mémang, TATO parantos nganteurkeun agén perjalanan global ka Tanzania pikeun ngajajah sareng ngalaman kaindahan nagara dina prakarsa pangénggalna pikeun ngamajukeun bangsa salaku tujuan anu aman di tengah pandemi COVID-19, anu parantos pencét pasar sumber wisata utama.

Pikeun TATO, ide anu langkung raoseun pamasaran sareng ékonomi nyaéta nyandak agén perjalanan pikeun ningali sakilas tempat wisata alam anu dipasihkeun nagara tibatan operator wisata nuturkeun aranjeunna di luar negeri kalayan gambar anu tetep sareng anu ngagerakkeun.

Grup parawan agén perjalanan AS, anu ngajantenkeun perjalananna ngajajah nagara, parantos di Arusha, ibukota safari anu ditunjuk; Taman nasional Lake Manyara; Kawah Ngorongoro, dijuluki Taman Eden Eden; Taman nasional Serengeti ningali migrasi wildebeest sadunya; sareng di Gunung Kilimanjaro, disebut-sebut salaku hateup Afrika.

Ieu mangrupikeun waktos nalika industri pariwisata nyanghareupan tantangan anu unik, maksa operator wisata nyobian ngeuyeuban strategi pamasaranna pikeun narik langkung seueur pangunjung sareng naekeun nomer pariwisata pikeun salamet tina persaingan cutthroat ti tujuan sanés anu ngagaduhan tempat wisata anu sami dina munculna Pandemi covid19.

Analis industri pariwisata nyatakeun yén usahana nunjukkeun pergeseran bersejarah dina strategi pemasaran, sabab sacara tradisional pendekatan operator wisata parantos condong kana ngumbara di luar negeri pikeun ngamajukeun tempat wisata anu dikurniakeun nagara éta kana gelar anu langkung ageung.

Pandemi ieu ngancam sakabéh ranté nilai pariwisata, nyiptakeun kontéks anu hartosna komunikasi tradisional sareng kolaborasi tiasa langkung ngiringan digital tibatan cara fisik sareng cara, sareng parantos nyorot poténsial poténsial dina hal bisnis.

Saterusna, Pariwisata Tanzania perlu napigasi kasempetan sareng halangan anu ditembongkeun ku rupa-rupa pertimbangan sosial, lingkungan, sareng politik.

TATO, asosiasi perdagangan anu didorong ku anggota anu ngamajukeun pariwisata anu langkung saé, ogé maénkeun peran pikeun ngahubungkeun usaha sareng individu dina perdagangan pikeun mempermudah pangsa ilmu, prakték pangsaéna, dagang, sareng jaringan di saluruh industri.

George Tarimo, pupuhu pengrajin tangan skala leutik di Pasar Maasai di Arusha, nyatakeun pandemi COVID-19 parantos nawiskeun palajaran ngeunaan perluna integrasi ranté nilai pariwisata Tanzania anu berkelanjutan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Adam Ihucha - eTN Tanzania

Leave a Comment

1 Comment

  • Naha anjeun badé ngamaksimalkeun anggaran pamasaran anjeun sareng ngalegaan basis palanggan anjeun? Perdagangan perjalanan tiasa ngabantosan muka pasar énggal, narik langkung seueur pengunjung