Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Industri silaturahmi Investasi Italia Megatkeun Warta wartos piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata trending Ayeuna

Pagawe Alitalia Gawe Gratis

Alitalia Teu Mayar Pagawé

Alitalia henteu mayar gaji. Saur komisaris: "Kami bakal mayar ku artos mérek." Sajauh ieu, perusahaan ngan ukur mayar satengah tina gajih Séptémber na. Kasaimbanganana bakal dibayar ngan ukur saatos komisaris parantos "bukti hasil pengumuman mérek."

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Tender tiasa sababaraha minggu, sabab tawaran mengikat munggaran kedah dikintunkeun dugi 4 Oktober di 2 pm, dina harga minimum 290 juta euro (tambah PPN).
  2. Tapi henteu aya operator anu resep mésér mérek dina tahap ieu.
  3. "Peunteunana henteu réalistis," saur Alfredo Altavilla, Présidén ITA, maskapai anyar, anu panginten perusahaan paling resep kana mérek perusahaan baheula.

Harga Dasar 290 Juta

Pikeun masihan tawaran dina tahap ieu, peryogi pangmayaran tipayun 40 juta euro. Ngan ukur jalma anu ngagaduhan lisénsi angkutan udara atanapi AOC (Sértipikat Operator Udara) sareng artos sahenteuna 200 juta tiasa ngiringan ngariung.

Upami henteu aya tawaran anu sami sahenteuna harga dasarna, para komisaris bakal muka babak kadua tawaran mengikat.

Telepon pikeun tender, namina "undangan," nyayogikeun fase kadua upami teu aya tawaran anu cocog dina fase kahiji. Dina hal ieu, para komisaris "bakal ngalaksanakeun tahapan kadua pangajén ku paménta ka sadaya mata pelajaran anu ngaku nampi tawaran ngariung ogé dina pangirangan ngeunaan harga anu ditawarkeun."

Éta henteu nyarios naon harga dasar pikeun babak kadua. Merk na ngagaduhan nilai buku 150 juta dina pernyataan kauangan Alitalia. Kusabab kitu teu dipikaresep éta bakal turun di handapeun inohong ieu.

Babak Katilu: Pilihan Bijaksana tina Komisaris

Upami dina munggaran sapertos dina fase kadua aya langkung tawaran, éta salajengna bakal naék, mimitian tina tawaran anu pangsaéna, kalayan jumlah "henteu kirang ti 10 juta euro." Upami babak kadua ogé henteu nyugemakeun, prosedur na bakal dirobih. "Komisaris luar biasa teras bakal neraskeun penjualan merek tanpa kendala prosedur pikeun operator ékonomi anu parantos dikenalkeun," saur pengumuman éta.

Pikeun babak katilu, janten, janten kabijaksanaan para komisaris. Dina fase ieu, Ita bisa asup, anu tujuanna mésér mérek tapi tanpa pingsan.

"Merkna bakal sayogi pikeun anu nawar suksés dugi ka 31 Désémber 2021," saur uleman anu diterbitkeun ku komisaris.

Komunikasi Komisaris

Pikeun 10,500 padamel Alitalia, janten, janten, ngantosan lami pikeun kéngingkeun kasaimbangan gajihna kanggo Séptémber. Sareng henteu dipastikeun yén tungtungna aya artos. Dina komunikasi internal, komisaris Gabriele Fava, Giuseppe Leogrande, sareng Daniele Santosuosso nyerat ka padamelna:

"Sakumaha anjeun terang, kagiatan urang kalebet dina cabang penerbangan dipiharep réngsé dina 14 Oktober, sareng, ku sabab kitu, kami dipaksa pikeun ngatur keuangan perusahaan sacara konsisten sareng udagan ieu, ngemutan yén panutupan penjualan tanggal 24 Agustus ngahasilkeun ngeureunkeun penting dina panghasilan.

"Kami kasieun pisan pikeun nginpokeun ka anjeun yén gaji bulan ayeuna bakal disaluyukeun dina 50% kalayan nilai dina Senén, 27 Séptémber, sedengkeun sésana 50% bakal dikredit ka anjeun pas urang gaduh bukti hasilna tina pengumuman mérek, sakumaha anu diwajibkeun ku Komisi Éropa. "

Nyatana, hukum nyatakeun yén jumlah anu diturunkeun tina penjualan aset dianggo salaku prioritas pikeun ngadukung biaya ayeuna, utamina gaji.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Mario Masciullo - eTN Italia

Mario mangrupikeun Samaun dina industri perjalanan.
Pangalamanna ngalegaan di panjuru dunya ti saprak 1960 nalika dina yuswa 21 taun anjeunna mimiti ngajajah Jepang, Hong Kong, sareng Thailand.
Mario parantos ningali Pariwisata Dunya berkembang dugi ka ayeuna sareng nyaksianna
karuksakan akar / kasaksian jaman baheula sababaraha sajumlah nagara anu resep kana modérnitas / kamajuan.
Salami 20 taun terakhir pangalaman perjalanan Mario parantos konsentrasi di Asia Tenggara sareng akhirna kalebet Benua India.

Bagéan tina pangalaman damel Mario urang kalebet sababaraha kagiatan dina Aviation Sipil
médan disimpulkeun saatos ngatur kik off pikeun Malaysia Singapore Airlines di Italia salaku Institutor sareng neraskeun salami 16 taun dina peran Sales / Marketing Manager Italia pikeun Singapore Airlines saatos pamisah dua pamaréntah dina Oktober 1972.

Lisénsi Wartawan resmi Mario sacara ku "Orde Nasional Wartawan Roma, Italia di 1977.

Leave a Comment