24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Awards Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kabudayaan Industri silaturahmi wartos jelema tanggung jawab News kelestarian Tanzania Ngabobol Warta piknik Pembaruan Tujuan Wisata

Béntang Perjalanan Tanzania Awéwé Bagja di Puncak

Béntang perjalanan Zainab Ansell

Ibu Zainab Ansell, operator wisata awéwé anu luhur, parantos dikenalkeun diantara eksekutif luhur Tanzania anu tampil saé di antara réncang dunya dunya di tengah pandemi COVID-19.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Ibu Ansell mecenghul salaku hiji-hijina éksékutip awéwé dina industri pariwisata jagoan ngadominasi milyaran dolar dina daptar 100 CEO anu paling épéktip di Tanzania pikeun 2021.
  2. Anjeunna diaku ku perusahaan manajemén, Eastern Star Consulting Group Tanzania.
  3. CEO 100 Top bakal dikenal dina 8 Oktober, kusabab ngagaduhan peran kritis dina ngamungkinkeun ékonomi nagara urang mumbul saatos krisis COVID-19.

"Ibu. Zainab Ansell mangrupikeun salah sahiji éksékutip awéwé anu flamboyan di jaman urang. Anjeunna parantos hasil ngatur usaha na ngalangkungan badai pandemi COVID-19; anjeunna pantes diucapkeun, "pejabat bintang konsultan wétan tanzania pejabat tinggi, Mr. Allex Shayo, saurna.

Top 100 Executives Awards narékahan pikeun mikawanoh sareng ngagungkeun éksékutip individu, ngahargaan kontribusina anu luar biasa pikeun ékonomi nagara, ngadorong inovasi, sareng ningkatkeun kinerja umum perusahaan perusahaan.

Saéstuna, Tanzania parantos kabéngbat ku kamunduran ékonomi, berkat gelombang brutal tina coronavirus anu ngadorong sajumlah penting usaha pikeun nutup toko, nyababkeun jutaan jalma kana kamiskinan. Tapi sakumaha ieu kajantenan, Ibu Zainab datang sareng sababaraha pakét inovatif pikeun ngarayu wisatawan domestik, panginten pasar parawan anu hilap, pikeun ngajantenkeun perusahaanna salamet dina nyanghareupan krisis COVID-19 anu parah. Inovasi sareng modél bisnis sustainable na tetep ngajaga padamelan sareng merjuangkeun parobihan iklim, ogé diangkat sareng mangaruhan ratusan awéwé anu marginalisasi dina komunitas pariwisata Tanzania.

Ibu Zainab mangrupikeun pangadeg sareng CEO di Tanzania Zara Tours, diadegkeun sareng didirikeun taun 1986 di Moshi, wilayah Kilimanjaro, sareng anjeunna nyalira berjuang pikeun ngatasi kateuadilan bersejarah anu ditambah ku penindasan sareng eksploitasi ka awéwé di komunitas Maasai Tanzania Kalér.

Anjeunna dikredit pikeun ngembangkeun jandela khusus pikeun ngabantosan awéwé-awéwé Maasai anu kurang mampu dina usaha ngabébaskeun aranjeunna tina kamiskinan, kalayan kahadéan tina belenggu anu ngabahayakeun tina norma tradisionalna, ku cara nguatkeun aranjeunna pikeun mésér bahan baku pikeun ngadamel manik sareng karajinan sareng ngajual produk ka wisatawan.

Ngaliwatan pusat pangembangan awéwéna, ratusan awéwé Maasai nguntungkeun tina industri pariwisata, sabab masihan aranjeunna kasempetan pikeun méréskeun sareng ngajual barang-barang karajinan tangan sapanjang rute ka situs-situs wisata anu paling populer di Tanzania. Prakarsa ieu dipelak janten tihang anu kuat pikeun awéwé sareng komunitas host khusus ieu sacara umum.

Di 2009, perusahaan ngaluncurkeun Zara Charity, masihan deui komunitas anu marginal di Tanzania sareng ngadamel tapak na dina gerakan global pikeun pangembangan pariwisata berkelanjutan. Badan amal éta ngatasi kasihatan, pendidikan, pangangguran, sareng tantangan awéwé sareng murangkalih. Zara parantos mangaruhan rébuan kahirupan di Tanzania, langsung ngagunakeun 1,410 jalma dina dasar permanén sareng musiman, ngadukung rébuan kulawarga di nagara anu tingkat pangangguran anu cukup luhur.

Zara ogé dikenal sacara lega pikeun usahana dina ngamajukeun Pengembangan Pariwisata Berkelanjutan di Afrika, kalayan Zainab janten juara multi-panghargaan, saatos nampi langkung ti 13 penghargaan lokal sareng internasional. Diantarana kaasup World Travel Market (WTM) Humaniter Award sareng Business Entreprenoror of the Year Award (2012), ikon Pariwisata pikeun The Future Awards (2015), sareng Africa Travel Top 100 Women. Ibu Zainab parantos dikenal sareng dilélér pikeun janten Awéwé Anu Paling Berpengaruh dina Bisnis sareng Pamaréntah ku CEO Global pikeun prestasinya dina Séktor Pariwisata sareng Rékréasi Afrika Wétan 2018/2019 salami CEO GLOBAL Pan Africa Awards, sareng Taman Nasional Tanzania ogé parantos mikawanoh Zara Wisata salaku Operator Tur nagara Afrika Wétan anu pangsaéna (2019).

Asosiasi Tanzania tina Wisata Operator CEO (TATO), Mr. Sirili Akko, nyatakeun yén pakaitna bangga kana pangadeg sareng CEO Zara Tours pikeun haténa anu déwasa pikeun ngadukung jalma miskin.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Adam Ihucha - eTN Tanzania

Leave a Comment

9 Komentar

  • Mama Zara pantes meunang.. anjeunna parantos ngabantosan masarakat ku sababaraha cara

  • Zara Tours mangrupikeun Inspirasi pikeun dunya Pariwisata. Sanaos krisis pandemi anjeunna tetep sirahna, awéwé anu kuat sareng kuat.
    Mama Zainab pantes meunang persaingan Badé hartosna Big !!!

  • Upami mama ieu sanés anu juara, kuring panasaran saha deui anu bakal janten. Sora pikeun mama Zara dinten ayeuna sareng ngantepkeun anjeunna ngainspirasi langkung seueur dunya saenyana💫. Mama Zara ka Dunya💫💫💫

  • Nalika anjeun nyarioskeun wisata Zara, anjeun nyarioskeun tentang perusahaan wisata ageung sareng luar biasa di tanzania sareng sakumna Afrika Paskah. Zainabu Ansell salaku diréktur pangurus mangrupikeun awéwé anu kuat sareng kuat. pastina, anjeunna pantes meunang kompetisi

  • Sanaos pandemi éta anjeunna parantos tiasa masihan padamelan pikeun Pitunjuk Wisata, tukang tembikar sareng seueur profesi sanés. Congrats ka Mama Zara

  • Anjeunna parantos ngadukung masarakat di sakitar lingkunganana. Anjeunna leres-leres pantes di luhur

  • Zainab Ansell kedah meunang kompetisi éta kusabab campany wisata Zara saé pisan ogé ngabantun amal