24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha News Kaséhatan wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan News Kawat Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News

United Airlines mecat 593 pagawé kusabab nolak vaksinasi

United Airlines mecat 593 pagawé kusabab nolak vaksinasi
United Airlines mecat 593 pagawé kusabab nolak vaksinasi
Ditulis ku Harry Johnson

United Airlines mangrupikeun operator Amérika Serikat anu mimiti maksa mandat vaksin COVID-19 ka padamelna di awal Agustus. Maskapai AS anu sanés henteu resep nuturkeun kaayaan éta, tapi ngalih ka pangmayaran perlindungan pikeun padamel anu henteu divaksinasi anu uji positip pikeun virus éta.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Karyawan United Airlines 67,000 AS maréntahkeun nyayogikeun bukti vaksinasi ku Senén kamari.
  • United Airlines Nanging, bakal ngijinkeun padamel pikeun ngajaga padamelan upami parantos divaksinasi tapi gagal ngirimkeun buktina ku tenggat waktos.
  • Pagawe anu henteu divaksinasi gaduh sababaraha minggu dina aturan pemecatan serikat ayeuna pikeun menjalani inokulasi upami aranjeunna hoyong cicing.

United Airlines maréntahkeun 67,000 padamel na pikeun nyayogikeun bukti vaksinasi ku Senén kamari.

Ayeuna pagawé perusahaan 593 nyanghareupan pelepasan saatos henteu nurut kana kabijakan vaksinasi COVID-19 maskapai.

"Ieu kaputusan anu hésé pisan tapi ngajaga tim urang aman parantos janten prioritas kahiji urang," lulugu eksekutif maskapai anu berbasis di Chicago, Scott Kirby sareng présidén Brett Hart nyarios dina mémo ka padamel.

Sedengkeun seuseueurna Amérika Airlines'Karyawan matuh kana kabijakan perusahaan, 593 pagawé nolak dibobol sareng gagal ngalamar pengecualian ku alesan agama atanapi médis anu teguh firma éta wajib lamun gagal divaksinasi. 

"Rasional kami pikeun meryogikeun vaksin pikeun padamel di Amérika Serikat sadayana saderhana - pikeun ngajaga jalma-jalma tetep aman - sareng anu leres nyaéta: sadayana langkung aman nalika sadayana divaksinasi, sareng syarat vaksin tiasa dianggo," saur United dina mémo éta.

Amérika Airlines kumaha oge, bakal ngantepkeun staf tetep padamelan upami parantos divaksinasi tapi gagal ngalebetkeun buktina ku tenggat waktos, atanapi upami aranjeunna bakal diganggu sateuacan kaputusan resmi ngeunaan pemecatanana bakal dilakukeun.

Ieu hartosna padamel anu henteu divaksinasi gaduh sababaraha minggu atanapi bahkan sababaraha bulan dina aturan pemecatan serikat ayeuna pikeun menjalani inokulasi upami aranjeunna hoyong cicing.

United Airlines ngumumkeun awal bulan ieu yén bakal nempatkeun karyawan anu dibebaskeun tina mandat vaksin dina cuti anu teu dibayar atanapi médis ti 2 Oktober. Rencana ieu engké dibongkar saatos gugatan anu diajukan ku genep pagawé banding ngeunaan kaputusan éta. Sakitar 2,000 pagawé dugi ka ayeuna nyungkeun dibebaskeun. 

United Airlines mangrupikeun operator Amérika Serikat anu mimiti maksa mandat vaksin COVID-19 ka padamelna di awal Agustus. Maskapai AS anu sanés henteu resep nuturkeun kaayaan éta, tapi ngalih ka pangmayaran perlindungan pikeun padamel anu henteu divaksinasi anu uji positip pikeun virus éta. Berbasis Georgia Delta Air Galur ditampar biaya asuransi kaséhatan $ 200 bulanan pikeun staf anu teu acan divaksinasi.

Sapertos seueur maskapai sanésna, Serikat katarajang parah ku larangan perjalanan anu diinduksi ku pandemi, kedah ngaheureutan sakitar 36,000 karyawan nalika puncak krisis taun kamari.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment