Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab Warta Breaking Afrika Kidul piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Berita Breaking UAE

Hubungan Afrika Selatan sareng Émirat Kidul dina hiber Afrika Kidul-Dubai

Mitra Afrika Kidul sareng Émirat pasangan di Afrika Kidul ka penerbangan Dubai
Mitra Afrika Kidul sareng Émirat pasangan di Afrika Kidul ka penerbangan Dubai
Ditulis ku Harry Johnson

Émirat parantos damel raket sareng SAA pikeun ngahirupkeun deui hubungan anu parantos lami na anu tujuanna pikeun ningkatkeun pangalaman palanggan sareng masihan langkung seueur nilai pikeun palancong nalika ngalayang dina kadua operator.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Émirat sareng South Africa Airways parantos damel nuju ningkatna keselarasan produk sareng jasa.
  • Perjanjian éta kalebet rute anu dioperasikeun ku SAA sareng Émirat antara Afrika Kidul sareng Dubai dina tikét tunggal.
  • Émirat ogé bakal nempatkeun kode SAA dina rute batang utama antara Afrika Kidul sareng Dubai.

Kalayan operasi Afrika Selatan Airways (SAA) neraskeun deui, Émirat parantos damel raket sareng SAA pikeun ngahirupkeun deui hubungan anu parantos lami na anu tujuanna pikeun ningkatkeun pangalaman palanggan sareng masihan langkung seueur nilai pikeun palancong nalika ngalayang dina kadua operator. Pindah ogé ngabantosan posisi sareng posisi SAA sareng bakal ngawangun momentum kamekaran nalika operator mimitina ngabalikan penerbangan ka genep tujuan Afrika.

Émirat jeung SAA parantos damel nuju ningkatna keselarasan produk, jasa sareng réaktivasi sinergi antara program kasatiaan, sareng mimitina bakal ngamimitian sareng susunan komérsial bulak-balik. Perjanjian éta kalebet rute anu dioperasikeun ku SAA sareng Émirat antara Afrika Kidul sareng Dubai dina tikét tunggal, ngamungkinkeun para pelancong mulus cek kantong-kantongna ka tujuan akhirna ti 1 Oktober. Émirat ogé bakal nempatkeun kode SAA dina rute batang utama antara Kidul Afrika sareng Dubai.

Adnan Kazim, Chief Officer Komérsial, Layang Airline, nyatakeun dina ngahirupkeunna kemitraan éta: "The kemitraan antara Émirat sareng Afrika Kidul Airways ngawangun komitmen urang pikeun nyayogikeun palanggan langkung seueur pilihan jadwal sareng ningkat konéktipitas di seluruh Afrika sareng jaringan anu ngembang kami. Kami ngahargaan ampir 25 taun kerjasama suksés sareng SAA sareng kami ngusahakeun pisan pikeun nyandak léngkah anu langkung positip pikeun terus mekarkeun hubungan urang sareng nyayogikeun palanggan na langkung konéktip dina waktos kapayun. "

CEO SAA samentawis Thomas Kgokolo nyarios, "Nalika SAA mimiti ngawangun deui, kemitraan anu parantos lami sareng Émirat duanana dihargaan sareng kritis pikeun rencana pertumbuhan urang kahareup. Kami ngabagi visi anu sami pikeun layanan palanggan anu lancar, efisien, sareng alus teuing kalayan konéktipitas ka sababaraha tujuan. Kami yakin kerjasama ieu bakal ngakibatkeun tambahan langkung seueur rute sareng pilihan tujuan, khususna di penjuru Afrika sabab urang sami-sami mikawanoh poténsi ékonomi, perdagangan sareng pariwisata di buana sareng peran konci urang salaku pangabisa. ”

Dina sababaraha bulan ka payun, rencana dijalankeun pikeun ngagedékeun gawé babarengan sareng nguatkeun patukang tonggong bahkan langkung jauh ngeunaan titik-titik anu langkung doméstik sareng régional di Afrika salaku Kidul Afrika Airways ngalegaan operasina, samentawis Émirat ogé bakal sacara timbal balik nambihan seueur pilihan kanggo nasabah SAA nyambungkeun kanggo milih tujuan dina jaringan na dina hiji rancana perjalanan.

Kemitraan SAA Émirat dimimitian di 1997, sareng salami sapuluh taun ka pengker langkung ti sajuta panumpang parantos ngalayang ngalangkungan jaringan gabungan duanana maskapai, anu janten 110 tujuan sateuacan pandemi.

Kalayan restorasi kamitraan SAA, sidik Émirat di Sor-Afrika Kidul sareng kidul nawiskeun palanggan langkung seueur pilihan di buana.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment