Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Karibia Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi Hotél & Resor Walanda Ngabobol Warta wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News

Langkung seueur penerbangan ka Bonaire ti Amérika Serikat dina Delta, Amérika sareng Serikat ayeuna

Langkung seueur penerbangan ka Bonaire ti Amérika Serikat dina Delta, Amérika sareng Serikat ayeuna
Langkung seueur penerbangan ka Bonaire ti Amérika Serikat dina Delta, Amérika sareng Serikat ayeuna
Ditulis ku Harry Johnson

Tourism Corporation Bonaire (TCB) ngumumkeun jadwal hiber ti American Airlines, Delta Air Lines, sareng United Airlines pikeun sababaraha bulan ka payun.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Boh Delta Air Lines sareng American Airlines ningali trend positip sareng paménta pemesanan pikeun Pulo Jawa.
  • United Airlines bakal neraskeun penerbangan ka Bonaire ti Houston sareng Newark dina bulan Nopémber.
  • Pulo Karibia Walanda Bonaire ngabagéakeun balikna penerbangan panumpang komérsial ti Amérika Serikat.

Saatos suksés ngaluncurkeun deui penerbangan ti Amérika Serikat dina bulan Juni ka Pulo Karibia Walanda di Bonaire, Pariwisata Corporation Bonaire (TCB) ngumumkeun jadwal hiber ti American Airlines, Delta Air Lines, sareng United Airlines pikeun sababaraha bulan ka payun.

Salaku bagian tina Rencana Pamulihan Pariwisata kami, Pariwisata Corporation Bonaire bakal neraskeun usaha-usaha ieu pikeun tetep ningali dorongan para pengunjung ka pulau, sareng ékonomi lokal.

boh Delta Air Galur, sareng American Airlines ningali tren positip, sareng paménta booking pikeun pulau éta. Janten, ieu mangrupikeun kasempetan anu hadé pikeun nambihan jumlah penerbangan ka Bonaire.

Ayeuna dugi ka 20 Nopémber 2021; Delta gaduh penerbangan Sabtu mingguan anu dijadwalkeun ka Bonaire ti Atlanta, Georgia, sareng penerbangan mingguan ieu bakal ningkat janten dua penerbangan mingguan dinten Rebo sareng Sabtu antara 24 Nopémber 2021 -Désémber 15, 2021. Teras dimimitian dina tanggal 18 Désémber 2021 dugi ka 4 Januari 2022 bakal aya penerbangan sapopoé kecuali dinten Salasa. Ti 5 Januari 2022 dugi ka 9 April 2022 aya pesawat Senén, Rebo, Jumaah sareng Sabtu dijadwalkeun hiber.

Jadwal penerbangan Amérika Airlines ayeuna dugi ka 6 Nopémber 2021 mangrupikeun dua penerbangan mingguan dina Rebo sareng Saptu ti Miami, Florida. Dimimitian Nopémber, 2021 dugi ka 3 Januari 2022 penerbangan Senén bakal ditambihan kana rancana perjalanan. Ogé, bakal aya penerbangan unggal dinten ka Bonaire nalika usum liburan, ti tanggal 16 Désémber 2021 dugi ka 3 Januari 2022.

Tanggal 6 Nopémber 2021 United Airlines neraskeun deui hiber na ti duanana Houston, Texas ku hiber mingguan ka Bonaire dinten Sabtu kalayan hiber deui dina dinten Minggu, sareng penerbangan Sabtu mingguan ti Newark, New Jersey.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment