Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Perancis Ngabobol Warta Investasi wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab teknologi piknik kandaraan News Kawat Wisata

Airbus nganteurkeun jet A220 énggal ka Air France

Airbus nganteurkeun jet A220 énggal ka Air France
Airbus nganteurkeun jet A220 énggal ka Air France
Ditulis ku Harry Johnson

A220 mangrupikeun hiji-hijina pesawat anu tujuanna diwangun pikeun pasar korsi 100-150 sareng ngahijikeun aerodinamika canggih, bahan canggih sareng mesin turbofan generasi terakhir Pratt & Whitney.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • A220 mangrupikeun pesawat anu pang éfisiénna sareng fleksibel dina 100 dugi ka 150 ruas pasar korsi ayeuna. 
  • Air France A220-300 anu munggaran bakal dioperasikeun dina jaringan sedeng-haul na ti usum usum 2021.
  • Kalayan kisaran dugi ka 3,450 nm (6,390 km), A220 masihan maskapai tambihan kalenturan operasional.

Air France parantos nampi A220-300 kahijina tina pesenan pikeun 60 pesawat jinisna, urutan A220 pangageungna ti operator Éropa. Pesawat dikirimkeun ti jalur perakitan terakhir Airbus di Mirabel, Quebec, Kanada sareng sacara resmi diumumkeun ka umum nalika upacara diayakeun di Bandara Paris Charles-De-Gaulle.

Airbus A220 mangrupikeun pesawat pang éfisiénna sareng fléksibel dina 100 dugi 150 ruas pasar korsi ayeuna. Pembaharuan armada hiji-lorong Air France kalayan pesawat generasi terakhir ieu bakal ningkatkeun efisiensi dibarengan ku kanyamanan pelanggan sareng ngadukung Air France pikeun ngahontal tujuan lingkungan sareng tujuan keberlanjutanana.

Kahiji Air France A220-300 bakal dioperasikeun dina jaringan sedeng-haul na ti usum usum 2021. Ayeuna, Air France ngoperasikeun armada 136 Airbus kapal terbang. Air France ogé memperpanjang armada jarak jauh na, sareng parantos nyandak pangiriman 11 A350 tina urutan 38.

Kabin Air France A220-300 ngonpigurasi dina perenah kelas hiji pikeun ngabagéakeun 148 panumpang. Nawiskeun kanyamanan lorong tunggal anu unggul, sareng korsi kulit anu paling lega, jandéla panggedéna sareng dugi ka 20% langkung seueur ruang simpanan overhead per panumpang, Air France A220 ogé ngagaduhan konektipitas WiFi lengkep di kabin sareng dua stop kontak USB di unggal korsi panumpang. 

A220 mangrupikeun hiji-hijina pesawat anu tujuanna diwangun pikeun pasar korsi 100-150 sareng ngahijikeun aerodinamika canggih, bahan canggih sareng mesin turbofan generasi terakhir Pratt & Whitney. Kalayan kisaran dugi ka 3,450 nm (6,390 km), A220 masihan maskapai tambihan kalenturan operasional. A220 nganteurkeun dugi ka 25% pembakaran bahan bakar langkung handap sareng émisi CO2 per korsi dibandingkeun sareng pesawat generasi sateuacanna, sareng 50% émisi NOx langkung handap tina standar industri. Salaku tambahan, sidik sora noise dikirangan 50% dibandingkeun sareng pesawat generasi sateuacanna - ngajantenkeun A220 janten tatangga anu saé di sekitar bandara.

Dina akhir Agustus, langkung ti 170 A220s parantos dikirimkeun ka 11 operator di dunya.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment