24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Awards Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Industri silaturahmi Rapat Berita Industri rapat wartos Warta Breaking Afrika Kidul piknik

WTM Africa Reigniting Africa Travel & Pariwisata Anu Anyar Award

Pangajén WTM Afrika
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

WTM Africa gumbira ngumumkeun yén perusahaan perjalanan pangalaman méwah sarengBeyond mangrupikeun juara tina Reigniting Africa Travel & Tourism Awards. Runner-up nyaéta Cape Nature, sedengkeun The Art of Penguin Conservation nampi kasohor.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. andBeyond scoops the Reigniting Africa Travel & Tourism Award ku kampanye WILDwatch anu inspirasional.
  2. Kategori "Reigniting Africa" ​​Pasar Wisata Dunya Africa ngaku yén kampanye tujuan anu paling mangaruhan, didorong carita sareng positip.
  3. Kampanye ieu nyayogikeun streaming langsung dua kali-dinten tina tilu jam safari virtual langsung pikeun ngajaga Afrika hirup dina pikiran sareng haté anu ngumbara.

andBeyond meunang penghargaan ku kampanye WILDwatch Live Safaris anu inspirasional, anu didirikeun nalika pandemi COVID ditéang sareng para ahli penyiaran satwa WildEarth. Kampanye na ningali stream liveBeyond live dua kali-sapopoé, tilu jam safari virtual live pikeun ngajaga Afrika hirup dina pikiran sareng haté para wisatawan di panjuru dunya. Panungtun andBeyond diberdayakeun sareng dilatih pikeun ngabagi karep pikeun satwa sareng konservasi dina kaméra.

"Ngalangkungan Réigniting Africa Awards, WTM Africa waspada pikeun kampanye konsumén atanapi dagang anu didorong carita anu otentik sareng kreatif anu ngahudangkeun Afrika salami jaman COVID-19 sesah. sarengBeyond's WILDwatch Live Safaris nyentak sadaya kotak sareng ngagugulung juri. Kampanye ieu dieksekusi kalayan éndah ku sababaraha jinis eusi sareng leres-leres ngajaga cinta safari sareng konservasi Afrika salamina. Éta ogé kabuktosan janten cara anu luar biasa pikeun ngumpulkeun dana anu diperyogikeun pikeun inisiatip konservasi anu saé, "saur Megan Oberholzer, Diréktur Portopolio: Travel, Pariwisata sareng Kreatif Industri di RX Africa (Pameran Reed).

Cape Nature mangrupikeun naib juara anu pantes sareng kampanye #Nature Staycation anu ngadorong wisatawan lokal pikeun ngajajah nagara sorangan. Kampanye ieu negeskeun pentingna liburan anu ramah lingkungan sareng sustainable.

"Hakim leres-leres resep kana konsép #Nature Staycation. Dina waktos dimana wisatawan ngaraos lieur sareng bingung ngeunaan pilihan sareng kamungkinan liburan, kampanye ieu nyederhanakeun perjalanan sareng ngajantenkeun prosés raos aman sareng aman. Éta inspirasi kapercayaan sareng jelas digariskeun kasempetan pikeun palancong, "saur Oberholzer.

Seni Konservasi nampi sebutan anu terhormat henteu ngan ukur pikeun nilai konservasi na, tapi ogé pikeun kanyataan yén kampanye éta difokuskeun kulawarga sareng murangkalih sareng nyiptakeun duta besar merek pikeun Afrika Kidul salaku tujuan.

Kampanye Art of Penguin Conservation, dirarancang ku Jon Monsoon damel babarengan sareng pangalaman virtual Airbnb, nyayogikeun wawasan sareng inpormasi ngeunaan Cape Town sareng pinguin Afrika anu kaancam ngalangkungan hosting langsung, webinar interaktif. Éta nawiskeun kagiatan online anu pikaresepeun, pendidikan lingkungan sareng kelas seni anu cocog pikeun sagala umur di bumi nalika dikonci.

"Para hakim kagum pisan ku kualitas sadaya kiriman anu katampi pikeun kategori penghargaan anu anyar sareng pikaresepeun ieu. Aranjeunna mangrupikeun kasaksian leres tina karep, dédikasi sareng ketahanan industri luar biasa urang, "pokna Oberholzer.

Pasar Wisata Dunya (WTM) Portopolio ngandung acara perjalanan anu terkemuka, portal online sareng platform virtual di opat buana, ngahasilkeun langkung ti $ 7.5 milyar tina tawaran industri. Kajadianana nyaéta:  

WTM Afrika diluncurkeun dina 2014 di Cape Town, Afrika Kidul. Langkung ti 6,000 ahli industri perjalanan ngahadiran pasar wisata sareng pariwisata inbound anu terkenal di Afrika. WTM Africa nganteurkeun campuran anu kabuktosan tina pembeli anu di-host, média, pasini anu tos dijadwalkeun, jaringan dina situs, fungsi sonten sareng pengunjung dagang perjalanan anu diulem. 

Acara salajengna: Senén, 11 April, dugi ka Rebo 13 April 2022 - Pusat Konvensi Internasional Cape Town, Cape Town 

eTurboNews mangrupikeun mitra média pikeun WTM Africa.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment