24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan kuliner kabudayaan raramean Industri silaturahmi wartos jelema News kelestarian teknologi piknik Amérika Serikat megatkeun News

Perawatan Kaséhatan tanpa wates sareng Kang Oki Bobby Chinn Ngaleungitkeun Awan Gourmet Sehat Anyar

Perawatan Kaséhatan tanpa wates sareng Kang Oki Bobby Chinn Ngaleungitkeun Awan Gourmet Sehat Anyar
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Borderless Healthcare Group, pelopor global dina téknologi Podomoro, média, télékomunikasi, eusi, sareng jasa, parantos ngembangkeun Delicious. Kaséhatan, awan gourmet séhat interaktif munggaran di dunya. Kalayan réncang, koki selebritis internasional Bobby Chinn, palayanan anyar bakal ngaluncurkeun platform studio TV dumasar-awan pikeun koki di mana waé di dunya pikeun nyiptakeun program masak sorangan.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Model ko-masak anyar ieu dipiharep tiasa nyusul modél linier ayeuna di kelas masak online.
  2. Konsumén ayeuna langkung ti ngan hoyong diajar kumaha cara masak tuangeun anu raoseun anu ogé séhat.
  3. Konvergénsi anu tumuh tina tuangeun, kabugaran sareng téknologi nampilkeun kasempetan anu teu nyata pisan pikeun industri silaturahmi.

"Ngidinan koki pikeun ngungkabkeun resep séhat na sareng ahli kasihatan sareng jutaan tukang bumi mangrupikeun terobosan, boh dina élmu ogé dina format presentasi," jelas Dr Wei Siang Yu, pupuhu sareng pendiri Borderless Healthcare Group. "Modél anyar ieu pikeun ko-masak dipiharep bakal nyusul modél linier ayeuna di kelas masak online. Kami yakin yén konsumén ayeuna langkung ti ngan hoyong diajar kumaha cara masak tuangeun anu raoseun anu ogé séhat. "

"Kuring gumbira janten bagian tina Delicious. Kasihatan pikeun konvergénsi kuliner gourmet sareng pangan sareng élmu kaséhatan anu dipikaterang salaku jinis" meditainment "anu dirintiskeun ku Borderless Healthcare Group," saur Chef Bobby Chinn.

Numutkeun kana panilitian pasar, pasar pangan kaséhatan sareng kaséhatan global digabungkeun sareng dapur awan sareng pasar pangiriman kadaharan online diperkirakeun ngahontal nilai diperkirakeun US $ 394.75 milyar ku 2028. Nalika palanggan narik kana pilihan anu langkung séhat sareng masak bumi, Borderless Healthcare Group ngakuan konvergénsi anu tumuh tina tuangeun, kabugaran sareng téknologi nampilkeun kasempetan anu teu nyata pisan pikeun industri silaturahmi.

Enak. Kaséhatan ngamungkinkeun koki sareng usaha jasa kadaharan pikeun ngahubung sareng kolaborasi sareng ahli kaséhatan, kasihatan sareng élmu tuang kalayan dukungan présidén pangan multibasa pikeun nyiptakeun resep nutrisi anu pas pikeun konsumén anu sadar kaséhatan. Platform nawiskeun solusi e-commerce terpadu pikeun mérek katuangan pikeun pasangan sareng koki sareng nyiptakeun pangalaman kuliner mérek dimana konsumén tiasa mésér produk unggulan dina Delicious. Kasihatan. Éta ogé dirancang pikeun ngijinkeun konsumén pikeun ko-masak langsung sareng koki selebritis sareng ngadukung mérek kadaharan anu séhat pikeun ngungkit pamasaran omnichannel anu kuat. Enak. Kaséhatan dimaksudkeun pikeun ngahijikeun kontén, jasa, produk, kecerdasan buatan sareng Internet of Things (IoT) janten hiji awan dimana koki tiasa nyambung langsung sareng konsumenna.

Dina tilu bulan ka payun, Delicious. Kasihatan bakal ngagulung jasa pikeun koki pikeun livestream tanda tangan resep gourmet séhat na. Koki anu ilubiung bakal nyebarkeun colokan anu anyar sareng maénkeun téknologi pikeun ngadamel acara masak nyalira atanapi acara streaming online. Pamakéna tiasa daptar di Delicious. Kasihatan pikeun ngiringan acara online anu béda. Peluncuran Delicious. Kasihatan mangrupikeun léngkah munggaran kumaha awan anyar ieu tiasa ngadukung aspirasi koki pikeun janten rockstar dahareun omnichannel.

Enak. Kaséhatan bakal debut dina acara ko-masak langsung sareng koki terkenal anu kapilih kalebet séri sareng koki selebritis Bobby Chinn pikeun ngabantosan pendatang ngamimitian pilot TV sorangan. Bobby Chinn parantos netepkeun dirina salaku rockstar kuliner di Asia sareng Wétan Tengah, tina nyayogikeun serial TV "World Café Asia" anu unggul dina Discovery TLC sareng janten pertandingan permanén dina MBC "Top Chef Middle East", salah sahiji anu pang acara kuliner populér di Wétan Tengah sareng Afrika Kalér.

Enak. Kasihatan teras bakal ngaluncurkeun platform co-masak na dimana konsumén tiasa ngalanggan live co-masak acara sareng koki selebritis sareng kapribadian kasihatan sareng kaséhatan anu terkenal.

Langkung seueur pembaruan ngeunaan acara ko-masak langsung pikeun konsumén bakal sayogi di nikmat.kesihatan.

Ngeunaan Grup Podomoro Tanpa wates

Didirikeun taun 2008, Borderless Healthcare Group (BHG) mangrupikeun pelopor global dina ékonomi Podomoro anu dipuseurkeun-konsumen dimana téknologi, palayanan, kontén, média, produk sareng élmu data dijantenkeun interoperable ngalangkungan sistem eko ​​global kelompok bisnis anu bentang ti kasehatan, agelessness , kasehatan, nutrisi presisi, téknologi, média, bio-banking, jasa awan, intél jieunan, silaturahmi sareng investasi. Kaseueuran inisiatif BHG mangrupikeun hal anu mimiti di dunya sareng seueur anu ditujukeun pikeun ngaganggu atanapi ngarobih distribusi sareng ranté suplai kasehatan. Kanggo inpormasi lengkep, didatangan dieu.

Ngeunaan Chef Bobby Chinn

Bobby Chinn langsung dikenal salaku kapribadian média, koki selebritis sareng host tina "World Café" franchise anu suksés pisan. Anjeunna ayeuna janten perlengkapan permanén dina "Top Chef Wétan Tengah" sareng janten host "Keep It Simple" anu diluncurkeun dina 2020. Dina perjalananna ka kang Oki, panulis sareng restaurateur anu diakui sacara internasional, Bobby parantos netepkeun dirina salaku andalan saluran pangan global jaringan sareng anjeunna dikenal salaku ahli ngeunaan masakan Asia sareng Wétan Tengah. Bobby mangrupikeun pangacara sustainable, Kadaharan dumasar-pepelakan sareng resep nyiapkeun piring anyar pikeun ngagambarkeun karep ieu. Anjeunna sacara rutin nampilkeun salaku Tamu Chef dina acara masak favorit di dunya sareng parantos kolaborasi sareng kapribadian sapertos Keith Floyd, Martha Stewart, Anthony Bourdain, Antony Worrall Thompson sareng Andrew Zimmern. Bobby ogé ngajabat salaku tilas Duta Pariwisata Vietnam pikeun Uni Éropa. Langkung seueur ngeunaan Bobby Chinn.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment