Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Industri silaturahmi Hotél & Resor Warta Méwah wartos jelema Ngawangun deui resorts tanggung jawab piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News

St Regis San Fransisco namina General General Manager

St Regis San Fransisco namina General Manager anu énggal
St. Regis San Fransisco ngumumkeun pengangkatan Roger Huldi salaku General Manager anyar
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

St. Regis San Fransisco, alamat utama kota pikeun akomodasi méwah, jasa anu anggun sareng kaanggunan langgeng, resep ngembarkeun pengangkatan Roger Huldi ka jabatan umum. Pamingpin operasi silaturahmi anu paling berprestasi anu dikenal pikeun ngembangkeun program inovatif sareng progresif sareng inisiatif, Huldi mangrupikeun Samaun industri anu pangalaman kalayan ampir 30 taun pangalaman damel sareng Marriott International sareng Starwood Hotels and Resorts.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • St. Regis San Fransisco ngumumkeun pengangkatan Roger Huldi salaku General Manager anyar.
  • Huldi mangrupikeun pamimpin operasi silaturahmi anu ditepikeun pisan anu dikenal pikeun ngembangkeun program anu inovatif sareng progresif sareng prakarsa.
  • Huldi mangrupikeun Samaun industri anu ngalaman pangalaman sareng ampir 30 taun pangalaman damel sareng Marriott International sareng Starwood Hotels and Resorts.

Huldi ngiringan St. Regis San Fransisco saatos dalapan taun kalungguhan salaku pimpinan umum W San Fransisco, dimana anjeunna mingpin properti ka LEED Platinum Certification sareng ngenalkeun program anu dinamis sareng ayeuna diadaptasi sacara global. Salaku pangakuan kana kapamimpinan Huldi, Amérika Hotel sareng Pondok Asosiasi namina W San Fransisco hotél 2016 di Taun.

"Kuring ngahargaan ngalangkungan peran umum pikeun manajer di The St. Regis San Fransisco, kasohor di panjuru dunya kusabab kaanggunan sareng layanan anticipatory na," saur Huldi. "Éta kalayan kareueus pisan kuring ngiringan tim teladan di The St. Regis San Fransisco nalika urang minuhan karesep generasi anyar wisatawan bari tetep ngajaga standar anu pas tina mérek St. Regis anu apik."

St. Regis San Fransisco

Koki anu terlatih sacara profesional, jalur Huldi pikeun industri silaturahmi nyaéta ku peran kapamimpinan kuliner dina bintang lima, sipat méwah, mimiti di Swiss pituin teras di Australia, dimana anjeunna kéngingkeun gelar Sarjana Administrasi Bisnis ti Universitas Bond.  

Huldi mangrupikeun tukang becak gunung sareng pamaén ski anu resep, resep balayar di Teluk San Fransisco, sareng resep pisan jalan-jalan sareng pamajikanana dina seueur jalur hiking di Bay Bay. Anjeunna ogé mangrupikeun aficionado anu lebah lebah lebah bumi, anu cocog pisan sareng program lebah lebah hotél sareng komitmen umum pikeun prakték berkelanjutan.

Huldi mangrupikeun anggota dewan aktif di Asosiasi Wisata San Fransisco, California Hotel sareng Pondok Asosiasi urang Yayasan silaturahmi, jeung Déwan Hotel San Fransisco.

St. Regis San Fransisco nawiskeun 260 kamar sareng kamar, sadayana anu énggal diémutan deui ku firma desain anu berbasis di Toronto Chapi Chapo. Desain ulang ogé ngalangkungan ruang rapat sareng acara acara St. Regis San Fransisk 15,000 méter pasagi, nyiptakeun daérah anu hadé, nyaman sareng inovatif anu dirancang pikeun mempermudah paguneman sareng kolaborasi. St. Regis San Fransisco, sakumaha sadayana pasipatan St. Regis, kasohor ku tandatangan Butler Service.

Kanggo langkung seueur inpormasi ngeunaan The St. Regis San Francisco sareng seueur tawaran na, punten didatangan didieu.

St. Regis San Fransisco

St. Regis San Fransisco dibuka dina bulan Nopémber 2005, ngenalkeun dimensi anyar méwah, jasa teu kompromi, sareng kaanggotaan langgeng di kota San Fransisco. Wangunan landmark 40-tingkat, dirancang ku Skidmore, Owings & Merrill, kalebet 102 tempat cicing swasta naék 19 tingkat di luhur St. Regis Hotel 260 kamar. Ti jasa juru jago legendaris, perawatan tamu "anticipatory" sareng palatihan staf anu sampurna pikeun fasilitas mewah sareng desain interior ku Chapi Chapo ti Toronto, The St. Regis San Fransisco nganteurkeun pangalaman tamu anu teu aya tandingna. St. Regis San Fransisco aya di 125 Street katilu. Telepon: 415.284.4000.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment