Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan raramean musik wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Warta Breaking UK Rupa-rupa Berita

Sirkus di Irlandia Kalér béak badut

Sirkus di Irlandia Kalér béak badut
Sirkus di Irlandia Kalér béak badut
Ditulis ku Harry Johnson

Henteu sadaya jelema resep dipoyok tapi pikeun batur anu badut, impian anjeun anu paling parah janten henteu dipoyok.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Kurangna badut post-COVID-19 parah nyerang industri sirkus Irlandia Kalér.
  • Badut aspiring kedah ngalakukeun langkung ti ngan ukur daub nyalira dina makeup sareng pie custard pikeun ngeusian sapatu ageung tina profesi na.
  • Janten badut kedah tiasa nyodok sorangan - éta sanés ngeunaan nyeuri batur.

Sirkus moal lami deui ngurilingan Irlandia Kalér sakali deui Ngabantosan COVID-19 santai, tapi numutkeun laporan berita Inggris, aranjeunna nuju nyanghareupan kakurangan badut, ku bos sirkus asa-asa pisan milari palaku anyar.

Ku ayeuna, sakumna dunya sadar UKKrisis bahan bakar anu lumangsung, tapi saeutik pisan jalma sadar yén aya ogé kakurangan badut anu parah Irlandia Kalersirkus.

Seueur palaku ieu boh anu balik ka nagarana nyalira di awal pandemi COVID-19 taun kamari, atanapi saprak parantos angkat ka luar negeri pikeun milarian padamelan di nagara-nagara anu parantos dibuka deui.

Kalayan prosés visa pikeun badut non-UÉ anu rumit, pamilik sirkus nyobian ngupayakeun saha waé anu aya di bumi anu rumaos tiasa masihan jalan.

Badut aspiring kedah ngalakukeun langkung ti ngan ukur daub nyalira dina makeup sareng pie custard pikeun ngeusian sapatu ageung tina profesi na. Numutkeun ka salah sahiji pamilik sirkus, nalika anjeun lebet kana cincin sirkus sareng anjeun ngagaduhan 700 dugi ka 800 jalmi ningali anjeun, henteu masalah kumaha jinis wanda anjeun anu kedah anjeun hurungkeun cincin sirkus éta. Anjeun kedah tiasa maca pemirsa, dina sababaraha menit anjeun kedah tiasa ngagaduhan hubungan sareng aranjeunna sareng berinteraksi sareng ngomean aranjeunna.

Sedengkeun lulucon nyerat dirina, bisnis badut sanés masalah anu seuri, propésional industri nyarios: "Henteu sadayana resep dipoyok tapi pikeun batur anu badut, impian anjeun anu paling parah janten henteu dipoyok. "

"Anjeun kedah tiasa nyodok nyalira, sanés ngeunaan nyodorkeun batur."

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment