Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Berita Perjalanan kabudayaan raramean wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab olahraga piknik kandaraan News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News

Alaska Airlines ngagulung San Francisco Giants-bertema Airbus A321

Alaska Airlines ngagulung San Francisco Giants-bertema Airbus A321
Alaska Airlines ngagulung San Francisco Giants-bertema Airbus A321
Ditulis ku Harry Johnson

Alaska Airlines ngumumkeun pasantrén mimiti pikeun sémah anu nganggo baju San Fransisco Giants ngalangkungan maén postseason.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Alaska Airlines mangrupikeun mitra maskapai resmi tim baseball San Francisco Giants.
  • Ieu mangrupikeun pesawat kadua Airlines Airlines kalayan livery khusus kanggo San Francisco Giants.
  • Pesawat anu nomer buntutna N855VA bakal hiber ngalangkungan jaringan Alaska Airlines ayeuna dugi ka taun 2022.

Alaska Airlines, mitra maskapai resmi San Fransisco Giants, nyandak perayaan posteason ka jangkung énggal kalayan debutna livery bertema Giants anu anyar. Pas dina waktos playoff Giants 'anu bakal datang, pesawat Airbus 321 diwanohkeun dinten ayeuna ka penggemar anu angkat ti San Fransisco (SFO) ka Seattle (SEA).

Alaska Airlines ngungkabkeun San Fransisco Giants anyar kalayan hajatan di Bandara Internasional San Fransisco nampilkeun maskot raksasa "Lou Seal"

"Sababaraha hal anu pikaresepeun sakumaha ningali buta warna ageung sareng ageung ieu ngalangkungan kaayaan indah urang nalika urang ngajalankeun playoff. Harepan kuring nyaéta pesawat ieu masihan para penggemar Giants cara ngaraos bagian tina tim, unggal-unggal perjalanan, "saur San Fransisco Giants CEO sareng Présidén Larry Baer. "Mitra sapertos urang gaduh Maskapai Alaskas nawiskeun dukungan kritis pikeun komunitas lokal, pamuda sareng program pendidikan sapertos Dana Beasiswa Willie Mays sareng Dana Komunitas Raksasa, anu dina gilirannana ngabantosan ngarobih kahirupan nonoman urang. "

Ieu mangrupikeun livery kadua didaptarkeun pikeun San Fransisco raksasa. Pesawat, nomer buntut N855VA, bakal ngapung ngalangkungan jaringan Alaska ayeuna dugi ka taun 2022. Livery anu bertema Giants anu anyar mangrupikeun salah sahiji cara pikeun tamu tiasa ngarayakeun playoff tim. Alaska Airlines nembé ngumumkeun yén kipas anu ngagem papakéan Raksasa tiasa naek kapal mimiti pikeun sadaya penerbangan miang San Fransisco salami maén tim paséai.

Karyawan Alaska khususkeun pesawat sareng cek $ 100,000 ka Dana Beasiswa Willie Mays, pikeun ngahargaan 'Say Hey Kid's' 90th ulang taun. Dana ngabantosan dina ngadamel aspirasi kuliah janten kanyataan pikeun nonoman Hideung San Fransisco sareng masihan kakuatan pikeun ngudag tujuanana pikeun ngahontal kasuksésan di SMA, kuliah sareng sajabina. Selebaran Terminal 2 ogé dirawat ku perayaan kejutan kumplit sareng hiburan DJ di tempat, hadiah, hadiah sareng kunjungan ti maskot raksasa "Lou Seal" ngagabung dina perayaan éta.

"Alaska parantos janten reueus reueus ti Raksasa ti saprak 2017," saur Natalie Bowman, diréktur ngatur Alaska Airlines ngeunaan komunikasi mérek sareng pamasaran. "Kami gumbira nunjukkeun kareueus urang Giants ti 35,000 méter sareng pesawat anu unik ieu, sareng kami ngarep tim anu paling untung sabab mudah-mudahan tiasa ngajalankeun anu saé dina postseason."

Pesawat dibungkus anu diilhamkeun ku Raksasa sareng naek kapal awal mangrupikeun sababaraha cara Alaska ngalangkungan ayana di Bay, hub anu katilu pangageungna. 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment