24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Karibia Cruising Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Jamaika megatkeun News wartos Ngawangun deui piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata Amérika Serikat megatkeun News

Carnival Corp Ayeuna Ngirim 110 Plus Cruises ka Jamaica

Menteri Pariwisata Edmund Bartlett (L) sareng Chief Executive Officer of Carnival Corporation, perusahaan pelayaran panggedéna di dunya, Arnold Donald ngabagi momen ringan tina rapat di Miami, Florida dinten Salasa, 28 Séptémber 2021.
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett, parantos ngungkabkeun yén Carnival Corporation, jalur pelayaran anu pangageungna di dunya, parantos komitmen pikeun ngirim 110 atanapi langkung pelayaran, ku sababaraha rupa merekna, ka pulau éta antara Oktober 2021 sareng April 2022. Perjanjian éta gumantung kana otoritas Jamaika sareng Karnaval anu terus damel raket kana masalah logistik sareng kaséhatan masarakat.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Karnaval mangrupikeun pasangan anu kritis pikeun pariwisata Jamaika sareng pemulihan ékonomi anu langkung saé.
  2. Koridor Ketahanan Jamaica nawiskeun lingkungan anu aman pikeun anu datang, padamel wisata, sareng penduduk umum.
  3. Rapat sareng Karnaval mangrupikeun bagian tina sababaraha dérpitas sareng ahli industri perjalanan di pasar sumber konci Jamaika, Amérika Serikat sareng Kanada, kalebet maskapai utama sareng investor.

Ieu diumumkeun ku Arnold Donald, CEO karnaval Corporation, salami rapat dinten Salasa 28 Séptémber 2021, sareng Menteri Bartlett, pejabat pariwisata lokal, ogé eksekutif senior karnaval Corporation anu sanés.

"Karnaval mangrupikeun pasangan anu kritis pikeun Pariwisata Jamaika sareng pamulihan ékonomi anu langkung lega. Kami ningali wilujeng sumping deui kapal sareng pangakuan yén Koridor Ketahanan Jamaica nawiskeun lingkungan anu aman pikeun anu datang, padamel wisata, sareng penduduk umum, "saur Menteri Bartlett. 

Pengumuman éta datang sanaos kalenturan paménta perjalanan global dipicu ku panyebaran Delta varian COVID-19 sareng masalah anu aya hubunganana.

Menteri Pariwisata, Hon. Edmund Bartlett (4th L) sareng Chief Executive Officer of karnaval Corporation, perusahaan Cruise pangageungna di dunya, Arnold Donald (ka-4 ti Sunda) nyandak waktos poto gancang saatos rapat di Miami, Florida pikeun ngabahas komitmen pelayaran ageung ka Jamaica. Gabung sareng aranjeunna ti L - R nyaéta Diréktur Pariwisata, Donovan White; Pupuhu JTB, John Lynch; Wakil Présidén Karnaval Korporasi Corporation Global ngeunaan Hubungan Pamaréntah Karibia, Marie McKenzie; Penasihat Senior sareng Strategist di Kementerian Pariwisata, Delano Seiveright; Kapala Operasi Officer Karnaval Corporation, Josh Weinstein sareng Wakil Diréktur JTB Amérika, Donnie Dawson.

Rapat sareng Karnaval mangrupikeun bagian tina sababaraha dérpitas sareng ahli industri perjalanan di pasar sumber konci Jamaika, Amérika Serikat sareng Kanada, kalebet maskapai utama sareng investor. Hal ieu dilakukeun pikeun ngajurung langkung seueur jalma pikeun nganjang kana tujuan dina minggu sareng bulan anu bakal datang, ogé pikeun ngadorong investasi salajengna dina industri pariwisata lokal.

Bartlett diiluan ku Pupuhu Dewan Pariwisata Jamaika (JTB), John Lynch; Diréktur Pariwisata, Donovan White; Strategist senior di Kamentrian Pariwisata, Delano Seiveright sareng Wakil Diréktur Pariwisata pikeun Amérika, Donnie Dawson.

Sektor pelayaran mangrupikeun salah sahiji anu parah katandangan pandemi COVID-19, anu maksa nutup langkung ti sataun. Nanging, séktor ieu sacara progresip teraskeun deui operasi ka sababaraha tujuan, kalebet Jamaica, berkat ukuran kasalametan sareng kaamanan anu ketat, sapertos panumpang sareng staf anu divaksinasi.

"Kalayan balikna datangna pengunjung di tempat tol ti Juni 2020, kami parantos ningali pertumbuhan anu mantep nuju tingkat pra-COVID-19 sareng ayeuna pelayaran deui, urang ngarepkeun kamekaran anu signifikan dina jumlah kami. Sadaya sarat parantos dilarapkeun pikeun minuhan protokol COVID-19 Amérika Serikat sareng Jamaika salian panumpang diwatesan pikeun ngalih dina Koridor Ketahanan, ”nyatakeun Menteri Bartlett.

"Kuring kedah negeskeun yén pelayaran kedah patepung sareng langkah-langkah ketat pikeun ngatur deui pengiriman kapal pesiar, ngabutuhkeun panumpang langkung ti 12 taun sareng awak janten vaksin sapinuhna sareng sadaya panumpang nyayogikeun bukti hasil négatip tina uji COVID-19 anu dicandak dina 72 jam lalayaran. Dina kasus panumpang anu henteu divaksinasi, sapertos murangkalih, tés PCR diamanatkeun, sareng sadaya panumpang ogé diayak sareng diuji (antigen) nalika naek kapal, "negeskeun Menteri Bartlett.   

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment