24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah Industri silaturahmi rapat wartos Seychelles Ngabebas Warta piknik Pembaruan Tujuan Wisata

Pitunjuk Wisata Praslin Bagikeun Perhatosan Anyar sareng Menteri Pariwisata

Pitunjuk wisata Praslin pendak sareng Menteri Pariwisata
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Ngaleungitkeun larangan perjalanan ku pamaréntah asing, kurangna kasempetan pamasaran, nyéépkeun prakték curang sareng teu éétis, sareng kabutuhan pikeun nerapkeun standar industri minimum nyandak panggung dina diskusi anu diayakeun ku Menteri Luar Negeri sareng Pariwisata, Mr. Sylvestre Radegonde, sareng pemandu wisata ti Praslin dina rapat pondok anu diayakeun di Vallée de Mai dinten Jumaah, 24 Séptémber 2021.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Menteri ngabagi yén aranjeunna damel pikeun mastikeun yén Seychelles janten langkung diaksés pikeun anu didatangan, khususna ti Éropa kulon.
  2. Pamaréntah damel pikeun mastikeun yén Seychelles patuh kana sarat kasehatan sareng prosedur ngalaporkeun sareng dihapus tina daptar anu sanés perjalanan.
  3. Harepanna nyaéta yén jumlah anu datang bakal naék ku hanca deui penerbangan ku mitra maskapai.

Rapat sareng pemandu wisata Praslin, dihadiran Sekretaris Utama pikeun Pariwisata, Ny Sherin Francis, sareng Diréktur Jénderal Perencanaan Produk sareng Pangembangan, Paul Lebon, diayakeun ku ayana anggota Majelis Nasional pikeun Praslin, Honorable Churchill Gill sareng terhormat Wavel Woodcock, Pimpinan Asosiasi Bisnis Praslin, Mr. Christopher Gill ogé wawakil ti Seychelles Island Foundation (SIF), Pulisi Seychelles sareng Otoritas Lisénsi Seychelles (SLA).

Dina ucapan pembukaan na Menteri Radegonde ngabahas larangan anu lumangsung dina perjalanan ti pasar sumber tradisional Seychelles, nyatakeun yén dua departemén anu dikawasa ku anjeunna aktipitas damel sareng pamaréntah asing ogé mitra industri pikeun mastikeun yén Seychelles janten langkung diaksés pikeun pengunjung, khususna anu ti Éropa kulon.

Logo Seychelles 2021

"Kami damel babarengan sareng mitra asing kami pikeun mastikeun éta Seychelles tunduk kana saratna ngeunaan kaséhatan sareng prosedur ngalaporkeun sareng dipiceun tina daptar anu sanés perjalanan. Kami ogé ngarepkeun angka (pengunjung) bakal naék kalayan diteruskeun deui penerbangan ku mitra maskapai ti tujuan tradisional urang sapertos Condor sareng Air France dina Oktober, "saur Menteri Radegonde.

Rapat anu ditujukeun pikeun ngungkulan keluhan anu ditepikeun ku SIF sareng SLA anu wawakilna negeskeun yén kaayaan di Vallée de Mai parantos sesah ditanganan sareng tindakan langsung diperyogikeun pikeun nungkulan prakték bisnis anu diragukeun ku sababaraha pemandu wisata anu ngarugikeun operasi di Vallée de Mai.

Pitunjuk wisata nyatakeun yén aranjeunna satuju yén dina sababaraha hal anu teu konsistén dina perdaganganna, kurangna dandan, étika sareng kerjasama masihan gambaran goréng industri pikeun pengunjung.

Menteri Radegonde nyarankeun yén sadaya agénsi damel babarengan pikeun marios kawijakan anu ngabimbing para pemandu wisata dioperasikeun, ngawartosan ka para pamilon yén Dinas bakal ngatur sési dina-layanan anu ditujukeun pikeun ningkatkeun standar industri pikeun dewan, kalebet anu fokus kana dandan sareng ningkatkeun kana jasa anu disayogikeun ka anu datang.

Isu persaingan teu adil sareng pemandu wisata dumasar kana Mahé anu ngajual wisata sareng wisata dinten di Praslin diangkat sareng pemandu wisata pulau Praslin nyorot yén aranjeunna kaleungitan kasempetan anu parantos langka pikeun milarian pariwisata.  

Wakil SIF nyatakeun yén pangunjung sapertos kitu henteu nambihan nilai atanapi pendapatan kana situs Warisan Dunya UNESCO sabab seuseueurna henteu lebet kana situs éta, langkung resep nyandak gambar di sisi jalan, tapi tetep nganggo fasilitas taman éta, bari teras-terasan posing bahaya pikeun kaamanan pangguna jalan séjén ogé, SIF nunjukkeun. Masalah ieu sareng anu sanésna bakal ditepikeun ka aparat anu bersangkutan, Menteri Radegonde negeskeun.

Nanggapi kaprihatinan para pemandu wisata ngeunaan kurangna kasempetan pamasaran anu dipasihkeun ku hotél lokal, PS Francis nyatakeun yén Dinas Pariwisata parantos nempatkeun platform pikeun ngabantosan operator pariwisata ngamajukeun produk sareng jasa na. 

 "Kami terang sareng ngartos peran penting pamasaran salaku bagian tina kasuksésan industri; ku sabab kitu, urang gaduh tim dina bagian anu ngurus promosi tujuan alit urang. Kuring ngadesek anjeun sadayana pikeun ngadaptar dina platform ParrAPI kami anu dina gilirannana bakal ningkatkeun pisibilitas anjeun. Kuring ogé bakal ngadorong anjeun sadayana anu hadir pikeun nanem modalkeun pamasaran anjeun nyalira, khususna dina média sosial sabab ieu dimana klien ayeuna, "saur Ibu Francis.

Gabung babarengan pikeun ngadorong ka arah anu sami bakal ngabantosan ningkatkeun standar industri Menteri Radegonde nyarios, ngadorong para pemandu wisata ngeunaan Praslin ngawangun asosiasi kanggo ngajantenkeun minat sareng industri éta. Nutup rapat, Menteri Radegonde negeskeun na dukungan pikeun industri pariwisata ngeunaan Praslin, negeskeun peringatanna yén Dinas Pariwisata sareng mitra sanésna bakal panceg sareng operator anu pengkuh ngalaksanakeun prakték curang sareng dianggap ancaman pikeun industri.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment