24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha pendidikan Industri silaturahmi Rapat Berita Industri rapat wartos piknik Amérika Serikat megatkeun News

Jantung Program Pembelajaran IMEX Amérika

IMEX Amérika
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

"Ayeuna waktuna pikeun mikirkeun deui sagala rupa," saur Carina Bauer, CEO Grup IMEX. "Kami parantos percanten yén desain acara mangrupikeun kaparigelan dasar pikeun para profesional di industri urang. Ayeuna janten tanggung jawab ka urang sadayana pikeun nguatkeun pamulihan sektor urang, sareng dunya anu langkung lega dina cara anu régeneratif sareng berkelanjutan pikeun sadayana ku nempatkeun katerampilan ieu dina tés. Kami parantos nyiptakeun program pendidikan anu nganteurkeun pamikiran anu seger ngeunaan masa depan rapat sareng desain acara sareng sési anu didamel pikeun kelestarian, kaanekaragaman, kamanusaan sareng téknologi anu leres diantawis jejer anu sanés. "

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Tim IMEX parantos mikirkeun deui jalur pendidikan taun ayeuna.
  2. Program pendidikan bakal ngagambarkeun tantangan industri sareng prioritas ayeuna.
  3. Taun ayeuna, éta ngenalkeun Pengembangan Profesional sareng Upskilling, Kreativitas dina Komunikasi, Bhinéka, ekuitas, kalebet sareng aksés, Inovasi sareng Tech sareng Pemulihan Tujuan.

Program diajar gratis di IMEX Amérika, lumangsung 9 - 11 Nopémber di Las Vegas, diluncurkeun ku Senén Senén, didukung ku MPI, dina 8 Nopémber sareng neraskeun sareng sababaraha bengkel, tabel topik panas sareng seminar salami tilu dinten acara. Sakumaha biasa, acara éta ogé bakal nampilkeun intina MPI unggal dinten, detil lengkep Ieuh.

Tim IMEX parantos ngémutan deui lagu pendidikan na taun ayeuna, ngenalkeun Pengembangan Profesional sareng Upskilling, Kreativitas dina Komunikasi, Bhinéka, ekuitas, inklusi sareng aksés, Inovasi sareng Tech sareng Pemulihan Tujuan kanggo ngagambarkeun tantangan industri sareng prioritas ayeuna.

Desain Acara pikeun Kakuatan Jalma & Planét

In Desain dihaja pikeun pamulihan anu hajat, Mariela McIlwraith, Wakil Présidén Kelestarian sareng Kamajuan Industri di EIC, ngajentrekeun kumaha Prinsip organisasi pikeun Pamulihan sareng Kajadian Berkelanjutan tiasa ngabantosan pikeun ngaktipkeun kakuatan kajadian pikeun ngajalankeun pamulihan dumasar kana jalma, planét sareng kamakmuran.

Kolaborasi dina desain acara linggih payuneun sareng tengah #EventCanvas: Peta anjeun pikeun rapat anu luar biasa. Roel Frissen sareng Ruud Janssen, nimukeun #EventCanvas sareng co-pendiri Event Design Collective, hoyong ngabantosan tim ningali 'tujuan gambar ageung' sareng nyangking jembar pamangku kapentingan dina prosés desain.

Kumaha urang tiasa nyiptakeun pangalaman anu bermakna anu mindahkeun pemirsa? Ieu mangrupikeun salah sahiji tantangan anu ditungkulan dina EventMB's Lab Inovasi Acara™. Tim bakal ngabagi conto kahirupan nyata desain acara anu dipaké pikeun ngajalankeun papacangan ogé prakték pangsaéna dina ngabiayaan sareng ngamankeun pendapatan tina sponsor.

Kelestarian kedah dilebetkeun ti mimiti prosés desain acara. Éta numutkeun ka Courtney Lohmann, Diréktur Tanggung Jawab Sosial Perusahaan di PRA. Sesi na Kelestarian mangrupakeun konci pikeun desain acara anjeun udur kasus anu kuat pikeun kelestarian terintegrasi nalika netepkeun tujuan sareng tujuan.

Ngagunakeun desain acara pikeun nganteurkeun 'révolusi régeneratif' sareng diajar ti alam pikeun ngabantosan anu ngahadiran ngagaduhan pangalaman acara anu langkung séhat, langkung bahagia sareng langkung bermakna dibahas dina Kahareup anu urang pikahoyong: Ngatalisan révolusi régeneratif. Seger tina padamelan na ngeunaan révolusi régenerasi IMEX sareng Alam tina Spasi ngalaporkeun, Guy Bigwood, Kapala Changemaker di GDS-Gerakan, sareng Janet Sperstad, Sutradara Fakultas di Madison College, bakal nganteurkeun panilitian anu lengkep dina detil.

Leungeun Ngabantosan Téhnologi

Pangalaman kajadian tiasa ditingkatkeun ngalangkungan téknologi énggal sareng Maritz ngabagi diajar heula aranjeunna Gangguan dina waktos pamulihan: Maritz nyiptakeun pangalaman acara ngalangkungan téknologi inovatif. Aaron Dorsey, Manajemén Produk Diréktur Senior sareng Amy Kramer, Pamimpin Inovasi Pasar sareng Produk, ngabagi diajar organisasina tina pandemi, tantangan anu disanghareupan, sareng gangguan anyar anu aranjeunna kauninga dina obrolan fireside ieu.

AI mangrupikeun téknologi anu tiasa nyetir papacangan pemirsa ngajelaskeun Michael Campanelli, CEO Cofounder Chillwall AI: "Naha anjeun hoyong janten pamasar anu langkung saé, nawiskeun pangalaman tamu anu unggul, atanapi naekeun pangasilan, ngartos kana isyarat émosional penting pisan. AI tiasa ngabantosan ... sacara masif ”. Michael bakal nganteurkeun sési Dékodeing nyandak kaputusan sareng kakuatan AI-sentris manusa.

Wisata Latar & Wisata Gurun

Disamping pendidikan di lantai acara, anu hadir ogé tiasa ngajajah tempat anyar IMEX Amérika, Mandalay Bay, dina sababaraha tur. Rapat wisata centric sareng MGM Resorts nawiskeun pandangan ekslusif kana operasi layar balik Resort sareng pusat konvénsi. Tim MGM babarengan sareng MeetGreen, EIC sareng GES, ogé bakal nyandak pamilon kaluar ka gurun Nevada pikeun nganjang ka Mega Solar Array di MGM Resort salaku bagian tina Ngukur sareng ngatur acara tapak lacak karbon & tur susunan surya.

Lalajo Diréktur Pangetahuan & Acara IMEX, Dale Hudson, sareng Penasihat Senior & Hubungan Industri, Natasha Richards, ngabahas program pembicara anu éksténsif, lagu anyar sareng prakarsa acara anyar.

Tim IMEX parantos ngararancang program pendidikan online sareng fungsina milarian. Datang IMEXAmerica.com ayeuna tiasa milarian dumasar topik, format, kecap konci sareng dinten ogé nerapkeun saringan. Buka Milarian Program Acara Kami.

IMEX America lumangsung 9 - 11 Nopémber di Mandalay Bay di Las Vegas sareng Smart Senén, didukung ku MPI, dina 8 Nopémber Pikeun ngadaptar - gratis - klik Ieuh. Kanggo langkung seueur detil ngeunaan pilihan akomodasi sareng kanggo buku, klik Ieuh. Blok rohangan tarif khusus masih kabuka sareng sayogi.

imexamerica.com  

# IMEX21

eTurboNews mangrupikeun mitra média pikeun IMEX Amérika.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment