Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Perancis Ngabobol Warta Industri silaturahmi wartos jelema Warta Breaking Afrika Kidul piknik trending Ayeuna

Bintang Pariwisata Inovatif Star Tollman Kalah Perang sareng Kanker dina 91 taun

Stanley S. Tollman
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Panglihatan industri pariwisata global, wirausaha, sareng dermawan Stanley S. Tollman, pangadeg sareng ketua The Travel Corporation (TTC), grup perjalanan internasional anu suksés ngalangkungan langkung ti 40 mérek anu meunang penghargaan kalebet Trafalgar, Insight Vacations, Contiki Holidays, Red Carnation Hotel, sareng Uniworld Boutique River Cruises, sareng pelopor gerakan perjalanan anu berkelanjutan ngalangkungan yayasan TreadRight anu sanés kauntungan, pupus saatos perang sareng kanker. Anjeunna yuswa 91 taun.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Dirayakeun salaku arsiték industri perjalanan modéren, Tollman dimungkinkeun pikeun puluhan jutaan mendakan dunya ngalangkungan portopolio mérek perjalananna.
  2. Anjeunna tiasa langkung émut salaku patriark anu dipikacinta sareng pramugari bisnis abad-lami, milik kulawarga sareng ngajalankeun.
  3. Dinten ayeuna TTC ngagaduhan langkung ti 10,000 karyawan, nganteurkeun silaturahmi anu tiada tara pikeun tamu di 70 nagara di dunya.

Putra imigran Lituania Yahudi anu kabur anu ngancam kahirupan anti-Semitism di Czarist Rusia, Stanley Tollman lahir di kampung perikanan Afrika Kidul leutik Paternoster di Cape Kulon dimana kolotna ngoperasikeun hotél saderhana sareng jamban luar sareng dimana Tollman anom nuju jalan-jalan bari nyerep kahaneutan sareng etos kerja hiji kulawarga anu didaptarkeun pikeun silaturahmi.  

Bapana Solomon Tollman nyauran etos perawatan palanggan anu gairah kulawarga 'didorong ku jasa' sareng pendekatan ieu, disarengan ngudag kaunggulan anu tetep, bakal janten ciri gawé kahirupan Stanley Tollman, pelajaran sareng filsafat anu salamina dijaga sapanjang taun puluhan taun. karir sareng ditanamkeun dina generasi Tollmans anu teras-terasan nuturkeun jejak na.

Hiji Putra Afrika Nyetél Pameunteuna di Dunya

Dina 1954, Stanley Tollman nikah ka Beatrice Lurie, ngamimitian carita cinta anu langgeng sareng pasangan. Ngabagikeun karep pikeun silaturahmi anu luar biasa, pasangan ngora ngagunakeun artos kawinan pikeun mésér harta mimiti - Hotel Nugget di Johannesburg.  

Tollman damel teu kendel, disetir ku ngungudag na anu teu kendat kana kasampurnaan sareng lapar pikeun mangaruhan Afrika Kidul sareng, upami tiasa, dunya. Kasempetan éta sumping di 1955 kalayan investasi kadua Tollman, The Hyde Park Hotel, hotél butik pamecah bumi di Sor-Afrika anu ngadegkeun nami Tollman salaku tanda kaunggulan sareng nyababkeun hotél ngora pikeun kamashuran.

Di Hyde Park, Stanley sareng Bea damel di pagawéan raket, sareng Stanley tanggel waler pikeun payuneun bumi bari Bea ngoperasikeun bélok, janten hiji-hijina koki awéwé di Afrika Kidul dina waktos éta. Konsépna pikeun ruang makan tandatangan hotél, Rumah Sakit Colony ngarobih kahéngkéran sareng langsung janten sensasi anu ngahibur. Tollman ngumbara di dunya pikeun nyayogikeun aksi kabaret internasional anu dipentaskeun di dieu, naékkeun paparan Afrika Kidul ka seniman internasional dina jogét sareng musik. Éta anu pangheulana ngabagéakeun seniman sareng selebritis anu kawéntar sapertos Marlene Dietrich sareng Maurice Chevalier sareng kru pilem - kalebet pilem bersejarah Stanley Baker "Zulu" anu dibéntangan ku Michael Caine - ka Afrika Kidul dina taun 1950an sareng 60an.

Reputasi Tollman pikeun kamahéran tumuh sareng ngenalkeun Tollman Towers, hotél bintang lima munggaran, Africa-suite munggaran di Afrika Kidul, dituturkeun ku usaha munggaran kana industri perjalanan kalayan mésér Trafalgar Tours di 1969. Panon waspada Tollman ngeunaan operasi sareng pendekatan inovatif pikeun perjalanan anu jero janten perusahaan perjalanan anu leutik janten salah sahiji merek perjalanan global anu meunang penghargaan ku langkung ti 80 penghargaan dugi ka ayeuna. Trafalgar henteu ngan ukur ngalegaan barang-barang Tollman di luar hotél, tapi ka pasar perjalanan global, mapay jalan pikeun nyiptakeun The Travel Corporation sapertos ayeuna.

Ngeunteung kana Tollman salaku kokolot global sareng kontémporér anu terhormat, Sir Geoffrey Kent, Pendiri, Co-Chairman sareng CEO perusahaan perjalanan méwah Abercrombie & Kent nyatakeun:

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment

1 Comment

  • Panghargaan Linda Hohnholz ka Stanley Tollman anu ayeuna maot ngahirupkeun anjeunna! Anu luar biasa manusa. Naon dedikasi pikeun kasopanan, empati, nangkeup sadayana umat manusa nalika batur ngabagi sareng nalukkeun pikeun ngagedekeun sorangan, sareng naon sumbangan pikeun industri perjalanan pikeun ngabeungharan poténsina sacara jero, pikeun tujuan ngabagi harta kecap, ngajaga aranjeunna pikeun masa depan. generasi, sarta enhancing pangalaman perjalanan pikeun jutaan. Hatur nuhun, Linda. Hatur nuhun, Stanley Tollman.