24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah News Kaséhatan wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan News Kawat Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News

Respon resmi pikeun Delta COVID-19 ngaraheutkeun pamulihan perjalanan udara

Respon resmi pikeun Delta COVID-19 ngaraheutkeun pamulihan perjalanan udara
Respon resmi pikeun Delta COVID-19 ngaraheutkeun pamulihan perjalanan udara
Ditulis ku Harry Johnson

Hasil Agustus ngagambarkeun pangaruh masalah ngeunaan Delta pikeun perjalanan domestik, sanaos perjalanan internasional diteruskeun kalayan kéong kéong nuju pamulihan lengkep anu henteu tiasa kajantenan dugi pamaréntah malikeun kabébasan pikeun ngumbara.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Total paménta pikeun perjalanan udara dina Agustus 2021 turun 56.0% dibandingkeun Agustus 2019. 
  • Ieu sapinuhna disetir ku pasar domestik, anu turun 32.2% dibandingkeun Agustus 2019, mangrupikeun buruk anu parah ti Juli 2021.
  • Permintaan panumpang internasional dina bulan Agustus nyaéta 68.8% di handap Agustus 2019, anu mangrupikeun paningkatan dibandingkeun panurunan 73.1% anu kacatet dina bulan Juli. 

nu Asosiasi Angkutan Udara Internasional (IATA) ngumumkeun yén pamulihan perjalanan udara ngaleutikan dina bulan Agustus dibandingkeun sareng Juli, sabab tindakan pamaréntah dina ngaréspon masalah ngeunaan varian Delta COVID-19 motong jero kana permintaan perjalanan domestik. 

Willie Walsh, IATADiréktur Jéndral

Kusabab babandingan antara 2021 sareng 2020 hasil bulanan distorsi ku pangaruh luar biasa tina COVID-19, kecuali upami nyatet sadayana sadayana babandinganana dugi ka Juli 2019, anu nuturkeun pola paménta normal.

  • Total paménta pikeun perjalanan udara dina bulan Agustus 2021 (diukur dina kilométer panumpang panghasilan atanapi RPKs) turun 56.0% dibandingkeun Agustus 2019. Ieu nandaan kalemahan ti Juli, nalika paménta 53.0% handapeun tingkat Juli 2019.  
  • Ieu sapinuhna disetir ku pasar domestik, anu turun 32.2% dibandingkeun Agustus 2019, hiji kamunduran ageung ti Juli 2021, nalika patalimarga turun 16.1% versus dua taun ka pengker. Dampak pang parahna di Tiongkok, sedengkeun India sareng Rusia mangrupikeun hiji-hijina pasar ageung anu nunjukkeun paningkatan bulan-ka-bulan dibandingkeun sareng Juli 2021. 
  • Permintaan panumpang internasional dina bulan Agustus nyaéta 68.8% di handap Agustus 2019, anu mangrupikeun paningkatan dibandingkeun panurunan 73.1% anu kacatet dina bulan Juli. Sadaya daérah nunjukkeun paningkatan, anu kusabab tingkat vaksinasi anu ningkat sareng larangan perjalanan internasional anu kirang ketat di sababaraha daérah.

"Hasil Agustus ngagambarkeun pangaruh tina masalah Delta dina perjalanan domestik, sanaos perjalanan internasional teras-terasan keong nuju pamulihan lengkep anu henteu tiasa kajantenan dugi pamaréntahan mulangkeun kabébasan pikeun ngumbara. Dina hubungan éta, pengumuman AS anyar-anyar pikeun angkat larangan perjalanan ti mimiti Nopémber ngeunaan wisatawan anu divaksinasi pinuh mangrupikeun warta anu saé sareng bakal nyandak kapastian pasar penting. Tapi tantangan tetep aya, pemesanan Séptémber nunjukkeun kagoréngan dina pamulihan internasional. Éta warta goréng nuju kana kuartal kaopat tradisional langkung laun, ”saur Willie Walsh, IATADiréktur Jéndral. 

Agustus 2021 (% chg vs bulan anu sami di 2019)Pangsa dunya1RPKNANYAANPLF (% -pt)2PLF (tingkat)3
Total Pasar 100.0%-56.0%-46.2%-15.6%70.0%
Aprika1.9%-58.0%-50.4%-11.5%64.0%
Asia Pasipik38.6%-78.3%-66.5%-29.6%54.5%
Eropa23.7%-48.7%-38.7%-14.4%74.6%
Amérika Latin5.7%-42.0%-37.7%-5.8%77.4%
Timur tengah7.4%-68.0%-53.1%-26.0%56.0%
Amérika Kalér22.7%-30.3%-22.7%-8.6%78.6%
Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment

1 Comment