Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha wartos jelema Warta Breaking Qatar Ngawangun deui tanggung jawab Saudi Arabia Ngabobol Warta piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Penerbangan ti Doha ka Madinah, Saudi Arabia dina Qatar Airways ayeuna

Penerbangan ti Doha ka Madinah, Saudi Arabia dina Qatar Airways ayeuna
Penerbangan ti Doha ka Madinah, Saudi Arabia dina Qatar Airways ayeuna
Ditulis ku Harry Johnson

Neruskeun jasa bakal ngamungkinkeun panumpang ngalayang ti sareng ka Madinah pikeun ngararasakeun konéktipitas lancar ka langkung ti 140 tujuan jaringan global éksténsif maskapai di Asia, Afrika, Éropa sareng Amérika ngalangkungan Bandara Internasional Doha Hamad.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Penerbangan Qatar Airways bakal dioperasikeun ku Airbus A320 nawiskeun 12 korsi di Kelas Pertama sareng 132 Korsi di Kelas Ékonomi.
  • Panumpang anu ngalayang ti Madinah bakal nguntungkeun tina jaringan internasional éksténsif maskapai di Asia, Afrika, Éropa sareng Amérika.
  • Operator nasional Nagara Qatar terus ngawangun jaringanna, anu ayeuna nangtung di langkung ti 140 tujuan. 

Qatar Airways resep ngumumkeun yén éta bakal ngahanca jasa ka Bandara Internasional Prince Mohammed Bin Abdulaziz, Madinah dimimitian 1 Oktober 2021 kalayan opat penerbangan mingguan. Jasa Madinah bakal dioperasikeun ku maskapai Airbus A320 anu canggih anu ngagaduhan 12 korsi di Kelas Pertama sareng 132 korsi di Kelas Ékonomi.

Neruskeun jasa bakal ngamungkinkeun panumpang ngalayang ti sareng ka Madinah pikeun ngararasakeun konéktipitas lancar ka langkung ti 140 tujuan jaringan global éksténsif maskapai di Asia, Afrika, Éropa sareng Amérika via Doha Bandara Internasional Hamad.

Qatar Airways hiber QR 1174, bakal angkat Bandara Internasional Hamad jam 01:00, dugi ka jam 03:15 ka Bandara Internasional Pangeran Mohammed Bin Abdulaziz. Penerbangan Qatar Airways QR1175, bakal angkat ti Bandara Internasional Prince Mohammed Bin Abdulaziz jam 04:15, sareng dugi ka Bandara Internasional Hamad jam 06:25.

Operator nasional Nagara Qatar terus ngawangun jaringanna, anu ayeuna nangtung di langkung ti 140 tujuan. Qatar Airways ogé ngagaduhan kawijakan booking fléksibel anu nawiskeun parobahan henteu terbatas dina tanggal perjalanan sareng tujuan, sareng pengembalian dana gratis kanggo sadaya tikét anu dikaluarkeun pikeun perjalanan réngsé ku 31 Méi 2022.

Jadwal hiber:

Senén, Rebo, Jumaah, sareng Minggu (sadaya waktos lokal)

Doha (DOH) ka Madinah (MED) QR1174 mangkat: 01:00 dugi: 03:15

Medina (MED) ka Doha (DOH) QR1175 mangkat: 04:15 dugi: 06:25

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment