Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Mesir Ngabobol Warta Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos jelema Warta Breaking Qatar Ngawangun deui resorts tanggung jawab Balanja olahraga piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Penerbangan Sharm El-Syéh, Luxor sareng Kairo di Qatar Airways ayeuna

Penerbangan Sharm El-Syéh, Luxor sareng Kairo di Qatar Airways ayeuna
Penerbangan Sharm El-Syéh, Luxor sareng Kairo di Qatar Airways ayeuna
Ditulis ku Harry Johnson

Épansi jasa anu bakal datang di Mesir salajengna bakal nyayogikeun langkung seueur pilihan perjalanan pikeun ngiringan Piala Arab 2021 FIFA di Qatar di FIFA, nampi silaturahmi Qatar anu hadé sareng nuturkeun timnasna sacara langsung.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Opat kali jasa mingguan ka Luxor dimimitian 23 Nopémber 2021, sareng dua kali jasa mingguan ka Sharm El-Syéh dimimitian 3 Désémber 2021.
  • Rute anyar bakal dioperasikeun ku maskapai Airbus A320 sareng nawiskeun konektipitas anu lancar ka seueur tujuan di Asia, Éropa, Wétan Tengah sareng Amérika Kalér.
  • Qatar Airways ogé bakal ningkatkeun jasa Kairo na mimitian ti 1 Oktober 2021, ningkatkeun penerbangan ka ibukota janten tilu kali unggal dinten.

Qatar Airways resep ngumumkeun yén éta bakal ngaluncurkeun jasa anyar ka Sharm El-Sheikh, Mesir dina 3 Désémber kalayan penerbangan dua kali dua kali, rute anyar ieu bakal nuturkeun operasi di Luxor dina 23 Nopémber ku opat penerbangan mingguan. Dina perluasan jasa salajengna ka Mesir, Qatar Airways ogé bakal ningkatkeun jasa Kairo na mimitian ti 1 Oktober 2021, ningkatkeun penerbangan ka ibukota janten tilu kali lipat unggal dinten.

Neruskeun deui operasi ka Luxor sareng peluncuran penerbangan ka Sharm El-Syéh ningali Qatar Airways ayeuna ngoperasikeun sajumlah 34 penerbangan mingguan ka Mesir ngalangkungan Bandara Internasional Hamad (HIA). Layanan anyar bakal dioperasikeun ku pesawat Airbus A320, anu nampilkeun 12 korsi di Kelas Pertama sareng 132 korsi di Kelas Ékonomi.

Neruskeun deui operasi ka Luxor sareng peluncuran penerbangan ka Sharm El-Syekh bakal ngaktipkeun panumpang ngalayang ka sareng ti tujuan ieu pikeun ngaraosan konektipitas lancar ka langkung ti 140 tujuan di Asia, Éropa, Wétan Tengah sareng Amérika. Qatar Airways ogé ngagaduhan kawijakan booking fleksibel anu nawiskeun parobahan henteu terbatas dina tanggal perjalanan sareng tujuan, sareng pengembalian dana gratis kanggo sadaya tikét anu dikaluarkeun pikeun perjalanan réngsé ku 31 Méi 2022.

Épansi jasa anu bakal datang di Mesir salajengna bakal nyayogikeun langkung seueur pilihan perjalanan pikeun ngiringan Piala Arab 2021 FIFA di Qatar di FIFA, nampi silaturahmi Qatar anu hadé sareng nuturkeun timnasna sacara langsung. Turnamén showpiece di daérah ieu bakal lumangsung ti 30 Nopémber dugi ka 18 Désémber 2021.

Jadwal hiber - Luxor: Dimimitian 23 Nopémber

Salasa, Kemis, Jumaah sareng Saptu (sadaya waktos lokal)

Doha (DOH) ka Luxor (LXR) QR1321 mangkat: 08:25 dugi: 11:00

Luxor (LXR) ka Doha (DOH) QR1322 mangkat: 12:10 dugi: 16:05

Jadwal hiber - Sharm El-Syekh: Dimimitian 3 Désémber

Salasa sareng Jumaah (sadaya waktos lokal)

Doha (DOH) ka Sharm El-Sheikh (SSH) QR1311 mangkat: 09:00 dugi: 10:45

Sharm El-Syéh (SSH) ka Doha (DOH) QR1312 mangkat: 13:15 dugi: 17:30

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment