24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha rental mobil kuliner Berita Pamaréntah Hawaii Megatkeun Warta Industri silaturahmi Hotél & Resor Warta Méwah wartos jelema Ngawangun deui resorts tanggung jawab Romantis Kawinan Bulan Madu Balanja piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News

Pariwisata Hawaii: Belanja pangunjung turun dina Aloha nagara

Pariwisata Hawaii: Belanja pangunjung turun dina Aloha nagara
Pariwisata Hawaii: Belanja pangunjung turun dina Aloha nagara
Ditulis ku Harry Johnson

Sateuacan pandemi COVID-19 global sareng sarat karantina Hawaii pikeun palancong, Nagara Hawaii ngalaman pengeluaran pangunjung tingkat rékor dina 2019 sareng dina dua bulan mimiti 2020.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Kadatangan tamu Hawaii pikeun Agustus 2021 ningkat ti sataun katukang tapi tetep tunduh Agustus 2019.
  • Total belanja ku Negara Bagian Hawaii anu sumping dina bulan Agustus 2021 nyaéta $ 1.37 milyar. 
  • Ngalangkungan dalapan bulan mimiti 2021, total belanja tamu $ 7.98 milyar, éta ngagambarkeun panurunan 33.8% tina $ 12.06 milyar anu diséépkeun salami dalapan sasih mimiti 2019.

Numutkeun statistik pangunjung awal anu dikaluarkeun ku Dinas Bisnis, Pangembangan Ékonomi sareng Pariwisata (DBEDT) total belanja ku pengunjung anu sumping dina bulan Agustus 2021 $ 1.37 milyar. 

Sateuacan pandemi COVID-19 global sareng sarat karantina Hawaii pikeun palancong, Nagara Hawaii pangeluaran pangunjung tingkat catetan anu ngalaman sareng kadatangan di 2019 sareng dina dua bulan mimiti 2020. Comparative August 2020 Hawaii statistik belanja pengunjung henteu sayogi kusabab Survey Departure teu tiasa dikintunkeun Agustus kamari kusabab larangan COVID-19. Perbelanjaan tamu Agustus 2021 langkung handap tina $ 1.50 milyar (-8.9%) dilaporkeun pikeun Agustus 2019.

Sajumlah 722,393 tamu sumping ku jasa udara ka Kapuloan Hawaii dina bulan Agustus 2021, utamina ti Amérika Serikat Kulon sareng Wétan AS dibandingkeun ngan ukur 23,356 pengunjung (+ 2,992.9%) anu sumping ku udara dina bulan Agustus 2020 sareng 926,417 pengunjung (-22.0% ) dina Agustus 2019. 

Dina Agustus 2021, panumpang anu sumping ti luar nagari tiasa memotong mandiri 10-dinten mandiri Nagara upami aranjeunna leres-leres divaksinasi di Amérika Sarikat atanapi ku hasil uji coba COVID-19 NAAT négatip anu sah tina Rakan Panguji Dipercanten sateuacan angkatna ngalangkungan program Safe Travels. Tanggal 23 Agustus 2021, Gubernur Hawaii David Ige ngadesek para pelancong pikeun nyimpangkeun perjalanan anu teu penting dugi ka akhir Oktober 2021 kusabab lonjakan kasus-kasus varian Delta anu parantos ngagaleuh fasilitas sareng sumberdaya kaséhatan nagara. Pusat Kontrol sareng Pencegahan Panyakit AS (CDC) neraskeun ngalaksanakeun larangan dina kapal pesiar ngalangkungan "Sarat Pelayaran Sarat", pendekatan anu bertahap pikeun dihanca deui pelayaran panumpang pikeun mitigasi résiko nyebarkeun COVID-19 dina kapal.

Sénsus harian rata-rata nyaéta 211,269 tamu dina Agustus 2021, dibandingkeun sareng 22,625 dina Agustus 2020, tibatan 252,916 dina Agustus 2019.

Dina Agustus 2021, 469,181 pengunjung sumping ti Kulon AS, langkung luhur ti 13,190 pengunjung (+ 3,457.1%) dina bulan Agustus 2020 sareng ngalangkungan hitungan Agustus 2019 420,750 pengunjung (+ 11.5%). Datang AS Kulon nyéépkeun $ 810.0 juta dina bulan Agustus 2021, anu ngaleuwihan $ 579.3 juta (+ 39.8%) anu dibébaskeun dina bulan Agustus 2019. Rata-rata rata-rata belanja pangunjung sadidinten ($ 202 per jalma, + 20.7%) sareng panjang rata-rata tinggal anu langkung lami (8.54 dinten, + 3.9%) nyumbang kana kanaékan pengeluaran pangunjung Amérika Kulon dibandingkeun 2019. 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment