24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kabudayaan pendidikan raramean Berita Pamaréntah News Kaséhatan Hak Asasi manusa wartos jelema tanggung jawab kasalametan piknik News Kawat Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News

YouTube ngalegaan larangan na pikeun ALL eusi anti vaksin

YouTube ngalegaan larangan na pikeun ALL eusi anti vaksin
YouTube ngalegaan larangan na pikeun ALL eusi anti vaksin
Ditulis ku Harry Johnson

Kawijakan dimekarkeun YouTube bakal dilarapkeun ka "vaksin anu ayeuna dikaluarkeun anu disatujuan sareng dikonfirmasi janten aman sareng efektif ku aparat kaséhatan lokal sareng Organisasi Kaséhatan Dunya.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • YouTube ngumumkeun éta bakal nyaram sadayana sareng kontén anti vaksinasi dina kabijakan ngembangna anu énggal.
  • Kawijakan anyar ogé bakal ngaleungitkeun sadaya klaim palsu ngeunaan imunisasi rutin pikeun panyakit umum.
  • YouTube ogé ngalarang sadaya saluran anu aya hubunganana sareng sababaraha aktipis anti vaksin anu kawéntar.

YouTube, platform ngabagi video online Amérika sareng platform média sosial milik Google, ngumumkeun yén éta ngarobah sareng ngembangna kawijakan ngeunaan inpormasi médis sareng kaséhatan sareng bakal ngalarang sadayana sareng kontén anti vaksin ti ayeuna.

Ngalangkungan larangan na kana inpormasi palsu ngeunaan vaksin COVID-19, buta média sosial nyarios yén kabijakan anyar éta ogé bakal mangaruhan bahan anu ngandung informasi salah ngeunaan vaksin anu disatujuan anu sanés.

YouTubeKawijakan anu dimekarkeun bakal dilarapkeun ka "vaksin anu ayeuna dikaluarkeun anu disatujuan sareng dikonfirmasi janten aman sareng efektif ku aparat kasihatan lokal sareng WHO (WHO), ”Ceuk perusahaan dina hiji pernyataan.

Kawijakan anyar ogé bakal nyaram sareng ngaleungitkeun sadaya klaim palsu ngeunaan imunisasi rutin pikeun panyakit sapertos campak, Hepatitis B sareng influenza.

Éta bakal kalebet kasus dimana vloggers anu ngeposkeun kontén dina platform nyatakeun yén vaksin anu disatujuan henteu jalan, atanapi sacara salah numbu ka épék kaséhatan kronis.

YouTube saur kontén anu "bohong nyarios yén vaksin anu disatujuan nyababkeun autisme, kanker atanapi infertilitas, atanapi zat dina vaksin tiasa ngalacak saha waé anu nampi éta" bakal diturunkeun.

YouTube ogé ngalarang saluran anu aya hubunganana sareng sababaraha aktipis anti vaksin anu terkenal kalebet Robert F Kennedy Jr sareng Joseph Mercola, saur juru carios YouTube.

Numutkeun ka YouTube, éta parantos ngaleungitkeun langkung ti 130,000 video ti taun ka tukang kusabab ngalanggar kawijakan vaksin COVID-19 na.

Dinten Salasa, YouTube parantos ngahalangan saluran berbahasa Jérman tina juru carios nagara Rusia ku Rusia kusabab ngalanggar tungtunan salah informasi COVID-19 na.

YouTube nyatakeun yén éta parantos ngaluarkeun peringatan ka RT sateuacan mareuman dua saluran éta, tapi tindakan éta nyababkeun ancaman ti Moskow pikeun ngahalangan situs pidéo na.

"Sapertos pembaruan anu penting, butuh waktu pikeun sistem kami pikeun pinuh ngalaksanakeun penegak hukum," tambah YouTube dina pernyataan na.

YouTube sanés hiji-hijina média sosial raksasa anu gaduh tarékah sareng cara nungkulan panyebaran téori konspirasi COVID-19 sareng misinformasi médis sacara umum.

Facebook bulan ieu ngaluncurkeun usaha anu diperbarui pikeun nungkulan kekerasan sareng kelompok konspirasi, dimimitian ku ngaleungitkeun jaringan Jérman anu nyebarkeun informasi salah COVID-19.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment