Airlines hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah Industri silaturahmi wartos Warta Breaking Qatar Ngawangun deui Seychelles Ngabebas Warta piknik Pembaruan Tujuan Wisata

Pariwisata Seychelles sareng Qatar Airways Bagikeun Perkembangan Anyar sareng Swiss Media

Wisata Seychelles sareng Qatar Airways
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Pariwisata Seychelles sareng réncang maskapai Qatar Airways parantos nguatkeun usaha pikeun nguatkeun pisibilitas tujuan di Swiss ku ngatur rapat sareng ahli perjalanan, média, sareng industri di Zurich dinten Kemis, 23 Séptémber.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Dua acara anu ditujukeun pikeun ngajaga mitra nuturkeun kamajuan di Seychelles.
  2. Jejer kaasup langkah kaamanan, atraksi anyar, ogé beja panganyarna ti Qatar Airways sareng jadwal hiber ka Seychelles.
  3. Rapat-rapat éta nguatkeun ayana bangsa di pasar sareng ngayakinkeun mitra yén konéktipitas ka pulau-pulau alitna sayogi.

Acara di-jalma éta, diayakeun di Savoy Baur en Ville di Zurich, nampilkeun konperénsi pers anu diayakeun salami sarapan, sareng rapat dahar beurang narik 12 mitra média sareng 15 manajer produk.

Dipimpin ku Ny Bernadette Willemin, Diréktur Jéndral Marketing pikeun Pariwisata Seychelles, sareng Mr. Antonio Panariello, Manajer Komérsial Swiss di Qatar Airways, dua acara éta ditujukeun pikeun ngajaga pasanganana tetep nuturkeun kamajuan di Seychelles, ukuran kaamanan, atraksi anyar, ogé beja panganyarna ti Qatar Airways sareng jadwal hiber ka Seychelles.

Nyarios ti Zurich, Ny Willemin mastikeun yén Pariwisata Seychelles siap-siap pikeun tahap pamulihan anu salajengna pikeun tujuan, anu sabtu minggu kamari nyatet pangunjungna anu ka 100,000 pikeun sataun.

Logo Seychelles 2021

"Nalika kahirupan lalaunan balik deui ka normal, vaksinasi muncak di Éropa, sareng di sakumna dunya larangan gerakan sareng perjalanan nuju diringankeun. Maskapai penerbangan neraskeun jasa sareng sareng penduduk Seychelles nyalira nampi salah sahiji tingkat vaksinasi pangluhurna di dunya, Pariwisata Seychelles ogé ayeuna tiasa neraskeun kagiatan promosi dina kalénderna. Seueur kagiatan anu lumangsung di sadaya pasar urang. Acara dinten ayeuna di Swiss, anu urang ngayakeun kolaborasi sareng Qatar Airways, nyaéta nguatkeun ayana urang di pasar sareng mastikeun mitra kami yén konéktipitas ka pulau-pulau leutik urang sayogi, "saur Ibu Willemin.

Antonio Panariello, Manajer Komérsial Swiss di Qatar Airways nyarios: "Éta pikaresepeun pisan janten didieu ayeuna sareng ngayakeun acara ieu babarengan sareng Pariwisata Seychelles. Tautan antara Qatar Airways sareng Seychelles kuat sareng penting. Tujuan ieu dipikaresep pisan ku pasar Swiss, sareng kami bangga urang tiasa ngamajukeun tujuan ieu sareng Pariwisata Seychelles. "

Dina catetan anu positip, média sareng mitra anu hadir dina dua acara éta muji pamaréntahan Seychelles sareng industri sacara umum pikeun konsistén sareng kaparigelan komunikasi anu hadé nalika pandemi.

Acara ieu nuturkeun perjalanan pers di Seychelles anu disponsoran ku kantor Qatar Airways Switzerland anu didukung ku mitra hotél Constance Lemuria Resort, STORY Seychelles, Hilton Seychelles Northolme Resort & Spa sareng Kempinski Seychelles Resort.

Seychelles ngarengsekeun pembukaan deui wates na ka manca asing tanggal 25 Maret 2021. Swiss parantos dugi taun ayeuna nyumbangkeun pangsa pasar 3% tina total kadatangan pengunjung.

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment