Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Karibia Cruising Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Jamaika megatkeun News wartos Ngawangun deui piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata

Royal Caribbean mawa kapal pesiar anyar pikeun Jamaika dina bulan Nopémber 2021

Menteri Pariwisata Jamaika, Edmund Bartlett, (Urang Sunda ka 2) nyandak momen poto sareng Royal Caribbean International's - Wakil Présidén Urusan Perusahaan, Donna Hrinak (2 L); Wakil Présidén Operasi Pelabuhan sadunya, Hernan Zini (L) sareng Wakil Présidén Hubungan Pamaréntah, Russell Benford, di Miami, Florida minggu ieu.
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Royal Caribbean International, jalur pesiar kadua pangageungna di dunya, ngalangkungan tim kapamimpinan seniorna ngawartosan Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett, di Miami, Florida, minggu ieu yén aranjeunna bakal neraskeun operasi terbatas ka Jamaika dina bulan Nopémber taun ieu.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Jalur pesiar Karajaan Karajaan hoyong pisan nganggo rébuan urang Jamaika.
  2. Perusahaan pelayaran bakal aya dina posisi pikeun naekeun pelayaran ka Jamaika, mawa puluhan rébu pengunjung pelayaran anu divaksinasi.
  3. Minuhan amandemen pangaturan pamaréntah nyaéta anu diperyogikeun pikeun ngajantenkeun ieu kanyataan.

Eksekutif senior nambihan yén sakali sajumlah hal logistik - sababaraha diantarana aya di luar panempatan urang Jamaika - sacara épéktip direngsekeun aranjeunna bakal dina posisi anu sacara signifikan ningkatkeun pelayaran ka Jamaica, nyandak puluhan rébu pengunjung pelayaran anu divaksinasi pinuh. Eksekutif Senior ogé negeskeun deui kahoyongna anu kuat pikeun ngerjakeun rébuan urang Jamaika ngalangkungan rupa-rupa fungsi padamelan sareng ngantosan amandemen pangaturan pamaréntah pikeun ngajantenkeun kanyataan.

Salaku réspon Menteri Bartlett nyatakeun yén "Karajaan Karajaan bakal nyarankeun pelayaran ka Jamaika saatos langkung ti sataun satengah hiatus kusabab pandemi COVID-19. Kami gaduh sababaraha hal anu penting pikeun direngsekeun kalayan gancang sahingga aranjeunna tiasa ningkatkeun pelayaran ka Jamaika sareng balikeun naekeun mata pencaharian ékonomi sareng sosial rébuan urang Jamaika anu gumantung langsung sareng henteu langsung kana industri pelayaran. Saluareun éta pamaréntahan bakal gancang gerak dina mempermudah usaha jalur pelayaran pikeun ngerjakeun rébuan urang Jamaika, pikeun naon kasempetan kerja anu saéstuna pikaresepeun anu bakal ngahasilkeun pangaruh positip pikeun seueur. Jalma-jalma urang aya paménta sareng jalur pelayaran sadar pisan kana hal ieu. "

Menteri Pariwisata Jamaika, Edmund Bartlett, (Urang Sunda ka 3) nyandak waktos sakedap sareng Wakil Présidén Urusan Perusahaan Karajaan Internasional, Donna Hrinak (Urang Sunda ka-4) sareng ti L - R, Penasihat Senior Menteri Pariwisata sareng Strategis, Delano Seiveright; Wakil Diréktur Déwan Pariwisata Jamaika (JTB) pikeun Amérika, Donnie Dawson; Pupuhu JTB, John Lynch; Wakil Présidén Royal Caribbean International's Operations Worldwide Port, Hernan Zini; Diréktur Pariwisata, Donovan White sareng Wakil Présidén Hubungan Pamaréntah Royal Caribbean International, Russell Benford.

Perkembangan énggal sumping saatos rapat deui anu dipimpin ku Menteri Bartlett sareng timnya sareng Chief Executive Officer of Carnival Corporation, perusahaan Cruise panggedena di dunya, Arnold Donald sareng eksekutif perusahaan senior sanés di Miami dimana aranjeunna ngawartosan rencana pikeun 110 atanapi langkung pelayaran sareng langkung ti 200,000 pengunjung anu divaksinasi pinuh pikeun Jamaika salami sababaraha bulan ka payun. Tujuanana tunduk kana kolaborasi raket antara otoritas Jamaika sareng Karnaval dina logistik.

Bartlett diiluan ku Pupuhu Dewan Pariwisata Jamaika, John Lynch; Diréktur Pariwisata, Donovan White; Strategist senior di Kamentrian Pariwisata, Delano Seiveright sareng Wakil Diréktur Pariwisata pikeun Amérika, Donnie Dawson. Dursasana Royal Caribbean International mangrupikeun séri rapat sareng sababaraha pamimpin industri perjalanan, kalebet Airlines sareng Investor utama, di pasar sumber panggedéna di Jamaika, Amérika Serikat sareng Kanada. Hal ieu dilakukeun pikeun nyetir paningkatan kadatangan ka tujuan dina minggu sareng bulan anu bakal datang, ogé, pikeun ngajantenkeun inpormasi langkung jauh dina sektor pariwisata lokal.

Industri pelayaran mangrupikeun anu parah kapangaruhan ku pandemi COVID-19, nutup industri ieu langkung ti sataun. Nanging, ku protokol kaséhatan sareng kaamanan anu paling mantep dina industri perjalanan global, kalebet panumpang sareng kru anu divaksinasi pinuh, industri ieu lalaunan ngahanca operasi ka sababaraha tujuan kalebet Jamaika.

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment