Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan kuliner kabudayaan raramean Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi musik wartos jelema Warta Ngalanggar Skotlandia piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Warta Breaking UK

Hakim Skotlandia miceun tantangan nightclubs pikeun paspor COVID-19

Hakim Skotlandia miceun tantangan nightclubs pikeun paspor COVID-19
Hakim Skotlandia miceun tantangan nightclubs pikeun paspor COVID-19
Ditulis ku Harry Johnson

Dina skéma ieu, tempat-tempat anu khusus di Skotlandia, kalebet nightclubs, acara jero rohangan anu henteu nganggo tempat duduk kalayan langkung ti 500 jalmi, nangtung di luar ruangan sareng langkung ti 4,000 hadirin sareng acara naon waé anu langkung ti 10,000 jalma resep, kedah parios yén sadayana anu umurna langkung ti 18 taun divaksinasi ngalawan COVID -19.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Asosiasi Industri Waktos Wengi, Skotlandia ngadakwa pikeun meungpeuk sistem paspor vaksin COVID-19 énggal.
  • Hakim Skotlandia mutuskeun ngalawan para petisi, nyarios yén pamaréntah tiasa nerapkeun skéma éta.
  • Asosiasi Industri Peuting Waktos, Skotlandia ngabantingkeun prakarsa salaku "diskriminatif" ngalawan tempat-tempat tertentu.

Hakim Sottish, Lord David Burns, dinten ayeuna nolak tangtangan hukum pikeun sistem paspor vaksin COVID-19 Skotlandia anu bakal datang, nimpa gugatan hukum anu dibawa ku Asosiasi Industri Waktos Wengi, Skotlandia anu milari nyegah ukuran tina pangaruh.

Dina putusan na, Lord David Burns mutuskeun ngalawan pernyataan para petisi yén sistem éta "henteu saimbang, teu rasional atanapi henteu wajar" atanapi ngalanggar hak asasi manusa. 

Numutkeun kana kaputusan hakim éta, skéma na murag kana pamaréntahan anu tiasa ditarima salaku réspon kana pandemi sareng éta mangrupikeun "upaya pikeun ngatasi masalah sah anu diidentifikasi dina cara anu saimbang". 

Hakim ogé nyarios yén sistem bakal tunduk kana pengawasan gancang ku parlemén sareng menteri, anu ngagaduhan kawajiban hukum pikeun ngaleungitkeun peraturan anu henteu diperyogikeun deui pikeun ngajaga kaséhatan masarakat. 

Konseling Ratu (QC) Lord Richard Keen, pengacara anu ngagambarkeun Asosiasi Industri Waktos Wengi, Skotlandia, ngabantingkeun prakarsa salaku "diskriminatif" ngalawan tempat-tempat tertentu di Pengadilan Sidang, sareng nyatakeun "hak-hak sah dasar" tina para petisi anu kedah dijagaan.

Nyarios pikeun pamaréntah Skotlandia, QC James Mure ngajukeun yén skéma na parantos dirarancang nalika Dinas Kaséhatan Nasional (NHS) parah ditapis salaku akibat tina pandemi éta. Numutkeun ka Mure, sistem ieu narékahan pikeun ngajaga tempat-tempat anu kabuka anu langkung seueur résiko népakeun sareng ogé insentif pikeun jalma-jalma maju sareng divaksinasi. 

Dina skéma éta, pasti SkotlandiaTempat-tempat, kalebet nightclub, acara jero rohangan anu henteu nganggo tempat duduk kalayan langkung ti 500 jalma, nangtung di luar ruangan anu langkung ti 4,000 hadirin sareng acara naon waé anu langkung ti 10,000 jalma resep, kedah parios yén sadayana anu langkung umur 18 taun divaksinasi ngalawan COVID-19.

Pamaréntah Skotlandia nyatakeun yén éta parantos masihan usaha anu kapangaruhan dua minggu ti nerapkeun skéma na, anu dikintunkeun dina dinten Jumaah, pikeun "nguji, adaptasi sareng ngawangun kayakinan dina pengaturan praktis" anu diperyogikeun sateuacan diterapkeun dina 18 Oktober. 

Numutkeun statistik pamaréntah Inggris, 92% Skotlandia parantos nampi vaksin coronavirus kahijina, samentawis langkung ti 84% dobel. 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment