Awards Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha TIKP wartos jelema piknik trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News

Aksi Iklim Ngadukung Ja Ja, sanés Bla Blah, Generasi Anyar

Geoffrey Lipman
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Staf Pusat Wisata Bertanggung jawab (CREST) ​​sareng Déwan Direksi ngamimitian taunan Martha Honey Legacy Award di 2019 salaku cara pikeun mikawanoh jalma dina industri pariwisata global anu ngadamel bédana anu signifikan dina ngadorong amplop dina perjalanan anu tanggung jawab.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Pangajén ieu mikawanoh pariwisata héjo anu penting pikeun kapamimpinan tina Martha Honey, anu dipasihkeunana.
  2. Martha Honey mangrupikeun Pendiri sareng Sutradara Emeritus ti Pusat Wisata Bertanggung jawab (CREST), dumasarkeun di Washington, DC.
  3. Salami dua dasawarsa terakhir, anjeunna parantos nyerat sareng ceramah sacara lega ngeunaan ékowisata, pariwisata dampak, wisata pesiar sareng wisata, parobihan iklim, sareng masalah sertifikasi.

Taun ayeuna, Mr. Geoffrey Lipman, Co-pendiri SUNx - Network Universal Kuat, sareng Présidén di Mitra Iklim & Pariwisata Internasional (ICTP), diumumkeun salaku panarima taun 2021 tina 2021 Martha Honey Legacy Award ti CREST.

Ieu mangrupikeun cariosan Mr. Lipman ngeunaan nampi penghargaan anu dipihormat ieu:

Abdi hoyong hatur ka CREST pikeun pangajén anu bergengsi ieu sareng pikeun mikawanoh penting wisata héjo anu penting dina kapamimpinan of Martha Honey, anu dipasihkeunana. Kuring bungah kami dagang pikiran dina waktos anu langkung beradab di awal taun 1990an sareng sanés di dunya anu terpolarisasi, hate Terinfeksi, Trumpian ayeuna. Éta ngamungkinkeun urang sumping dina masalah anu sami tina béda sudut pandang, kalayan sopan sareng sopan santun.

Kuring nampi Award, sanés teuing kanggo diri kuring sorangan, tapi salaku pangakuan inspirasi anu kuring tampi ti saprak sobat sareng mentor salami 25 taun, Almarhum Maurice Strong - kelestarian sareng aktivis iklim satengah abad ka tukang.

Sareng kuring kagum kana naon anu anjeunna kahontal dina panggung dunya.

Maurice Strong anu sami anu ngatur KTT Bumi 1972 sareng KTT Bumi Bumi 1992 - sareng 124 Kepala Nagara. Anu ngawasa lahirna UNEP, IPCC, UNFCCC, Piagam Bumi, sareng sumbangan Ted-dolar samilyar dolar pikeun Yayasan PBB. Sareng ogé perdebatan ngagaduhan sidik jari dina MDGs, SDGs, sareng Paris Climate Accord.

Sakumaha visi na dipanggang kana DNA tina SUNx Malta, warisan kanggo anjeunna di ruang Perjalanan & Pariwisata, hiji LSM anu berbasis di Uni Éropa, bermitra sareng pamaréntah Malta pikeun maju Perjalanan Ramah iklim.

Pesen kuring dinten ieu, ti panonpoex Malta, sasarengan sareng rasa terima kasih kuring anu saleresna pikeun CREST pikeun Award, diwangun ku tilu poin.

Hiji, Krisis Iklim ayana - éta kedah janten fokus utami urang. Sareng peryogi ayeuna. Ieu mangrupikeun taun anu paling haneut dina mémori anyar, kalayan pangaruh anu paling parah musibah di dunya. Lintasan émisi 2030 urang ayeuna mangrupikeun kanaékan 16% tibatan turunna 50% diperyogikeun pikeun tetep dina jalur anu dugi ka 1.5 derajat.

Dua, Déklarasi Pariwisata Glasgow mangrupikeun léngkah ka arah anu leres, tapi urang kedah langkung jauh, langkung gancang. Urang peryogi DASH-2-Zero, Net Zero Carbon 2030 tibatan 2050 sareng ku 2050 (3 dasawarsa) urang peryogi No GHG. DASH singkatan tina Ngadéklarasikeun: Act: Support and Hope.

Tilu, pangharepan urang nyaéta Pamuda, anu bakal sakumaha Greta Thunberg nyatakeun kedah ngabersihkeun kekusutan urang. Nonoman ayeuna nyaéta Ja Ja - Leres urang tiasa ngahasilkeun. Sanés bla bla - sakumaha Thunberg ngarujuk ka urang. Aranjeunna bakal ngalakukeun tindakan tangguh anu diperyogikeun pikeun hirup sareng Krisis Iklim - sabab éta moal ngaleungit.

Sareng urang kedah masihan Dukungan sareng Muga-muga aranjeunna pantes.

Sakumaha ceuk The Innuits, "Kami henteu ngawariskeun bumi ti bapa-bapa urang, urang nginjeum éta ti barudak urang." hatur nuhun

Ngeunaan SUNx Malta

SUNx mangrupikeun organisasi anu sanésna nirlaba pikeun EU, didirikeun salaku warisan pikeun Maurice Strong, pelopor iklim sareng kelestarian, sareng damel sareng pamaréntah Malta.

SUNx Malta nyiptakeun "Green & Clean, Climate Friendly Travel System" anu dirarancang pikeun ngabantosan perusahaan Travel sareng Pariwisata sareng komunitas robih kana Ékonomi Iklim anu énggal. Program ieu dumasarkeun kana ngirangan karbon, nyumponan Tujuan Pangembangan Berkelanjutan, sareng cocog sareng lintasan Paris 1.5C. Éta mangrupikeun aksi sareng pendidikan-fokus - ngadukung perusahaan sareng komunitas ayeuna pikeun nyayogikeun cita-cita iklimna sareng ngadorong pamimpin anom énjing-énjing kanggo nyiapkeun karir dina sektor perjalanan. Pendiri sareng Présidénna nyaéta Professor Geoffrey Lipman.

panonpoex Malta nyauran pikeun DASH-2-Zero pikeun sektor Wisata & Pariwisata anu berpengaruh. Nyorong pikeun tindakan salajengna langkung gancang. Leres, ka Net Zero Carbon, tapi dina 2030 sareng komitmen pikeun NO gas rumah kaca di 2050. DASH hartosna Déklarasi & Laksanakeun kalayan Dukungan & Harepan. SUNx Malta ngalatih 100,000 Juara Iklim Kuat ngora di sadaya Amérika Serikat dina taun 2030. Babarengan sareng mitra Tujuan Sustainable Development Goal (SDG-17) urang, kami nawiskeun UNFCCC ngaitkeun Pendaptaran Ambisi Gancang sareng dukungan pikeun perusahaan sareng komunitas anu Iklim.

website 

Facebook

Twitter

LinkedIn 

pendaptaran

Kanggo inpormasi langkung lengkep mangga ngahubungi, Olly Wheatcroft [email dijaga]

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment

1 Comment

  • Hablan de Cambio Climático y la Elite Luciferinas nos gasean todos los día con el "Proyecto HAARP" ti 20 taun, jeung nuestros océanos estan llenos de los barriles de residuos de Uranio 238 echados en los mares or pais trousses… ..!¡