Asosiasi News Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Industri silaturahmi Italia Megatkeun Warta Rapat Berita Industri rapat wartos Saudi Arabia Ngabobol Warta piknik Pembaruan Tujuan Wisata

Pariwisata Arab Saudi dina Misi Penting di Italia

Arab Saudi, Nagara Rakan Resmi pikeun TTG

Saudi, bumi otentik Arab, parantos dikonfirmasi salaku Negara Rakan Resmi TTG Travel Experience 2021, ngajantenkeun ayana salaku tujuan wisata utama di pasar internasional. Acara Grup Pameran Italia bakal diayakeun di Rimini Expo Center (Italia) ti tanggal 13 dugi ka 15 Oktober sareng mangrupikeun pasar Italia anu paling penting pikeun industri pariwisata, platform anu penting dina ngarangsang pasokan sareng paménta dina skala global.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Ti 13-15 Oktober taun ieu, 23 nagara bakal ilubiung dina TTG Travel Experience di Rimini Expo Center.
  2. Acara éta, anu pangpayunna ti saprak shutdown global taun kamari, nandakeun dorongan kapercayaan utama pikeun peluncuran sektor penting. 
  3. Otoritas Pariwisata Saudi fokus kana ngembangkeun kemitraan sareng mitra dagang perjalanan di panjuru dunya pikeun ngalegaan jangkauan tawaran wisata na.

Acara éta bakal ngahijikeun langkung ti 20 nagara sareng Dunya bagian anu nampilkeun Saudi, Qatar, Maroko, Tunisia, Jepang, Thailand, Filipina, Kuba, Kolombia, Yordania, Maladéwa, Seychelles, sareng, pikeun Éropa, Slovenia, Kroasia, Yunani, Norwegia, Polandia, Bélgia, Austria, Malta, Irlandia, sareng Siprus.

"Nalika dunya terus dibuka deui sareng perjalanan aman dilanjutkeun, partisipasi urang dina TTG Travel Experience saluyu sareng strategi internasional urang pikeun mere ilham, ngiringan sareng ngarobih, ngahirupkeun tawaran beragam Saudi ngeunaan petualangan budaya, situs warisan kelas dunya, sareng otentik Silaturahmi Arab, "saur Fahd Hamidaddin, Chief Executive Officer Otoritas Pariwisata Saudi (STA)

Fahd Hamidaddin, Kapala Pimpinan Eksekutif Otoritas Pariwisata Saudi

STA tanggung jawab pikeun ningkatkeun kasadaran Saudi salaku tujuan wisata. Organisasi ieu difokuskeun ngembangkeun kemitraan sareng mitra dagang perjalanan di sakumna dunya, pikeun ngalegaan jangkauan tawaran wisata Saudi sareng ngadorong konvérsi dina pasar sumber konci. 

"Saudi ngagaduhan kabeungharan situs anu ikonik pikeun pangalaman para palancong, Laut Beureum anu murni, bukit pasir Arab anu pikasieuneun, situs budaya sareng warisan anu euyeub, sareng antrian hiburan anu pikaresepeun," saur Mr. Hamidaddin. "Ayeuna wates urang kabuka, kami ngarepkeun ngabagéakeun para tamu internasional kalayan haté kabuka sareng pikiran anu kabuka." 

"Kami ngahargaan partisipasi Saudi salaku TTG Rakan Nagara. Keterlibatan 23 nagara negeskeun nilai pasar internasional yén acara kami gaduh kanggo perusahaan pariwisata teratur Italia sareng kamungkinan cocog pikeun pembeli asing. Dina opat titik kardinal dunya, ti Irlandia dugi ka Seychelles, ti Kuba ka Jepang, pikeun édisi 2021 acara IEG, kapercayaan mangrupikeun supir dasar industri pariwisata internasional, "saur Corrado Peraboni, CEO Grup Pameran Italia.

Téma utama acara taun ayeuna di Italia is Dipercanten. Téma ieu nempatkeun hubungan anu otentik panggung pusat kapercayaan sareng naroskeun kami pikeun mikirkeun kumaha konsumén ayeuna milari produk anu di luhur sadayana ngajamin kasalametan sareng karaharjaan. Ti perusahaan, janten, kami ngarepkeun empati, jaminan, sareng jarak, sareng komitmen anu kuat, anu ningali industri perjalanan sareng silaturahmi di payun.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Mario Masciullo - eTN Italia

Mario mangrupikeun Samaun dina industri perjalanan.
Pangalamanna ngalegaan di panjuru dunya ti saprak 1960 nalika dina yuswa 21 taun anjeunna mimiti ngajajah Jepang, Hong Kong, sareng Thailand.
Mario parantos ningali Pariwisata Dunya berkembang dugi ka ayeuna sareng nyaksianna
karuksakan akar / kasaksian jaman baheula sababaraha sajumlah nagara anu resep kana modérnitas / kamajuan.
Salami 20 taun terakhir pangalaman perjalanan Mario parantos konsentrasi di Asia Tenggara sareng akhirna kalebet Benua India.

Bagéan tina pangalaman damel Mario urang kalebet sababaraha kagiatan dina Aviation Sipil
médan disimpulkeun saatos ngatur kik off pikeun Malaysia Singapore Airlines di Italia salaku Institutor sareng neraskeun salami 16 taun dina peran Sales / Marketing Manager Italia pikeun Singapore Airlines saatos pamisah dua pamaréntah dina Oktober 1972.

Lisénsi Wartawan resmi Mario sacara ku "Orde Nasional Wartawan Roma, Italia di 1977.

Leave a Comment