Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Warta Breaking Hungaria wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Berita Breaking UAE

Penerbangan ti Budapest ka Dubai dina flydubai ayeuna

Penerbangan ti Budapest ka Dubai dina flydubai ayeuna
Penerbangan ti Budapest ka Dubai dina flydubai ayeuna
Ditulis ku Harry Johnson

Ngalayanan wisatawan bisnis sareng turis anu sami, kadatangan flydubai bakal ningkatkeun kapasitas Budapest Airport kana hub internasional anu penting pisan. Bagikeun kode sareng Émirat dina rute ieu muka langkung ti 190 tujuan ka maskapai kalebet Asia, Afrika, Australia, sareng Amérika Serikat.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Bandara Budapest nandaan sambungan perdana flydubai ka Dubai ti ibukota Hungaria.
  • Pelayanan mingguan opat kali ka metropolis Wétan Tengah bakal beroperasi sapanjang taun.
  • Kadatangan flydubai sacara signifikan ngalegaan konéktipitas Hungaria gateway ka hub Dubai.

Ngarayakeun datangna mitra maskapai anyar na, Bandara Budapest parantos nandaan sambungan perdana flydubai ka Dubai ti ibukota Hungaria. Pelayanan mingguan opat kali ka kota metropolis Wétan Tengah bakal beroperasi sapanjang taun sareng sacara signifikan ningkatkeun konéktipitas gerbang Hungaria ka hub Dubai.

Dina peluncuran éta, Balázs Bogáts, Kepala Pangembangan Maskapai, Bandara Budapest mairan: "Ngalayanan wisatawan bisnis boh wisatawan ogé, kadatangan flydubai dina rollcall operator kami bakal ningkatkeun kapasitas kami ka hub internasional anu penting pisan. Bagikeun kode sareng Émirat dina rute ieu muka langkung ti 190 tujuan ka panumpang urang kalebet Asia, Afrika, Australia, sareng AS. ”

Ghaith Al Ghaith, CEO, flydubai, saurna: "Kami parantos ningali seueur paménta pikeun perjalanan usum panas ieu sareng ku mimiti penerbangan ka Budapest, kami ngembangna jaringan kami salami jadwal usum salju pikeun nawiskeun panumpang kami langkung seueur pilihan pikeun perjalanan. Operasi kami anu nembé diluncurkeun ka Hongaria ogé bakal nguatkeun hubungan sareng UAE. "

Flydubai, sacara hukum Dubai Aviation Corporation, mangrupikeun maskapai anggaran milik pamaréntah di Dubai, Uni Émirat Arab sareng kantor pusatna sareng operasi hiber di Terminal 2 Bandara Internasional Dubai. Maskapai ieu ngoperasikeun total 95 tujuan, ngaladénan Wétan Tengah, Afrika, Asia sareng Éropa ti Dubai.

Bandara Internasional Budapest Ferenc Liszt, baheulana kawanoh salaku Bandara Internasional Budapest Ferihegy sareng anu biasa disebut ngan Ferihegy, nyaéta bandara internasional anu ngaladénan ibukota Hungaria Budapest, sareng anu pangageungna ti opat bandara komersial di nagara éta.

Bandara Internasional Dubai (IATA: DXB, ICAO: OMDB) mangrupikeun bandara internasional primér anu ngalayanan Dubai, Uni Émirat Arab, sareng bandara pangsibukna di dunya ku patalimarga panumpang internasional. Éta ogé bandara paling sibuk nomer 380 di dunya ku patalimarga panumpang, salah sahiji bandara kargo pangsibukna di dunya, bandara pangsibukna pikeun gerakan Airbus A777 sareng Boeing XNUMX, sareng bandara kalayan jumlah rata-rata panumpang anu pangluhurna per hiber

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment