24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara Berita Breaking Australia hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Australia bakal muka deui wates na pikeun wisatawan anu divaksinasi pinuh

Australia bakal muka deui wates na pikeun wisatawan anu divaksinasi pinuh
Australia bakal muka deui wates na pikeun wisatawan anu divaksinasi pinuh
Ditulis ku Harry Johnson

Rélaxasi parsial Australia ngeunaan larangan perjalanan na sumping sanaos dua kota panggedéna, Melbourne sareng Sydney, sareng ibukota na, Canberra, tetep di lockdown kusabab lonjakan kasus anu kajantenan di hubs kota éta mimiti taun.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Rélaxasi tina larangan bakal ngamungkinkeun warga nagara ngumbara ka luar negeri nalika tingkat vaksinasi nagara aranjeunna pencét 80% 
  • Ayeuna, jalma ngan ukur tiasa ngumbara ka luar Australia ku alesan anu luar biasa, kalebet padamelan anu diperyogikeun atanapi nganjang ka anggota kulawarga anu gering caket.
  • Balik ka Australia ayeuna dibatesan ku kuota kadatangan anu ketat sareng anu balik ka nagara kedah ngalaman karantina hotél 14 dinten wajib.

Australia mimitina nutup watesna deui dina Maret 2020, ngalarang wargana sareng wargana ti bepergian ka luar negeri tanpa ijin resmi sareng ngantepkeun rébuan warga Australi nyangkut ka luar negeri.

Perdana Menteri Australia, Scott Morrison

"Ieu waktuna pikeun masihan hirup deui urang Australi," ceuk Perdana Menteri nagara éta, Scott Morrison, dinten ieu, ngumumkeun yén Australia bakal ngamimitian ngagampangkeun palarangan wates parna anu parantos dilaksanakeun mimiti di pandemi COVID-19, ngamungkinkeun warga divaksinasi ngumbara sacara internasional.

Ngaleungitkeun larangan COVID-19 bakal ngantepkeun warga Australia ngumbara ka luar negeri nalika tingkat vaksinasi nagara aranjeunna naék 80% - tujuan anu disetél sacara nasional pikeun mastikeun yén wabah virus moal ngabahekeun fasilitas médis.

Ayeuna, SUMATERA BARAT mangrupikeun kaayaan anu paling caket kana ambang éta, anu badé ditetepkeun dina sababaraha minggu, samentawis Victoria diarepkeun anu kadua pikeun nyumponan sarat éta.

Dina waktos ayeuna, jalma ngan ukur tiasa ngarambat kaluar Australia ku alesan anu luar biasa, kaasup padamelan anu diperyogikeun atanapi pikeun nganjang ka anggota kulawarga anu gering caket. Balik ka Australia dibatesan ku kuota kadatangan anu ketat sareng anu balik ka nagara kedah ngalaman karantina hotél 14 dinten wajib.

Morrison ogé nyatakeun yén, ogé mempermudah jalma anu divaksinasi ngarambat, ukuran karantina hotél - anu hargana AUS $ 3,000 ($ 2,100) - bakal ditekuk sareng diganti ku tujuh dinten diasingkeun di bumi.

Rélaxasi moal langsung dilarapkeun ka jalma asing anu asup, sanaos pamaréntah nyatakeun yén pihakna damel pikeun mastikeun nagara éta gancang-gancang "nampi para turis deui ka basisir urang."

AustraliaRélaxasi parsial tina larangan perjalanan na sanaos aya dua kota na anu pangageungna, Melbourne sareng Sydney, sareng ibukotana, Canberra, tetep di lockdown kusabab lonjakan kasus anu lumangsung di pusat kota di awal taun.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment