24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Déwan Pariwisata Afrika Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi Hotél & Resor Mauritius megatkeun News wartos jelema Ngawangun deui resorts tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna

Mauritius ngeureunkeun karantina pikeun turis anu dibungkus vaksin anu disatujuan

Mauritius ngeureunkeun karantina pikeun turis anu nganggo salah sahiji tina dalapan vaksin COVID-19 anu disatujuan
Mauritius ngeureunkeun karantina pikeun turis anu nganggo salah sahiji tina dalapan vaksin COVID-19 anu disatujuan
Ditulis ku Harry Johnson

Pandemi ieu ngarusak kaayaan ékonomi bangsa. Dina taun finansial anu ka tukang, PDB na turun 15%. Unggal padamelan kaopat di Mauritius aya hubunganana sareng wisata, sareng bagian na tina PDB ngahontal 24%.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Mauritius lengkep nutup watesna pikeun turis asing dina awal pandemi dina Maret 2020.
  • Mauritius muka deui wates na dina 15 Juli 2021, tapi sadayana pendatang asing anyar kedah ngalaman karantina 14 dinten.
  • Sputnik V buatan Rusia mangrupikeun salah sahiji tina dalapan vaksin ngalawan coronavirus anu disatujuan di Pulo Jawa.

Otoritas Mauritius ngumumkeun yén dimimitian dina 1 Oktober, sadaya larangan ngeunaan gerakan wisatawan anu diinokulasi sareng salah sahiji tina dalapan vaksin ngalawan coronavirus anu disatujuan di Pulo Jawa parantos dicabut.

Wates tina Mauritius sapinuhna ditutup ka turis asing kalayan mimiti pandemi dina Maret 2020. Aranjeunna dibuka deui dina 15 Juli 2021 tapi, pendatang anu anyar kedah ngalaman karantina 14 dinten. Ayeuna, kaayaan cicing wisatawan asing anu diinokulasi vaksin anu disatujuan ku aparat satempat parantos santai.

Numutkeun ka perwakilan Kedubes Rusia di Mauritius, Sputnik V buatan Rusia mangrupikeun dalapan vaksin COVID-19 anu disatujuan di Pulo Jawa.

Turis Rusia diinokulasi sareng Sputnik V sumping di Mauritius moal kedah niténan karantina mulai dinten ayeuna sareng tiasa bergerak bébas ngeunaan daérah pulau ieu, saur diplomat éta.

"Tadi, aranjeunna kedah nyéépkeun karantina dua minggu di tempat hotél," saurna, nambihan yén diperkirakeun penerbangan langsung antara Mauritius sareng kota-kota Rusia bakal dilanjutkeun dina waktos anu payun.

Buatan Rusia Sputnik V vaksin seueur dianggo di Mauritius. Kumpulan anu kahijina sumping di nagara éta dina 30 Juni. Dimimitian dina 12 Juli, Sputnik V parantos dianggo dina drive vaksinasi nasional Mauritius sareng nembak anu sanés.

Mauritius mangrupikeun salah saurang pamimpin di Afrika dina hal jumlah anu inokulasi ngalawan coronavirus. Sakitar 1.63 juta dosis nembak ngalawan COVID-19 parantos dianggo di Pulo Jawa, 788,000 jalma atanapi 62.2% penduduk parantos réngsé kursus vaksinasi lengkep.

Pandemi ieu ngarusak kaayaan ékonomi bangsa. Dina taun finansial anu ka tukang, PDB na turun 15%. Unggal padamelan kaopat di Mauritius aya hubunganana sareng wisata, sareng bagian na tina PDB ngahontal 24%. Pamaréntah nagara éta narékahan pikeun narik sekitar 650,000 wisatawan ka Mauritius dina 12 bulan ka payun.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment