24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Asosiasi News Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Berita Pamaréntah wartos jelema Saudi Arabia Ngabobol Warta Spanyol Breaking News piknik News Kawat Wisata trending Ayeuna

Spanyol sareng Saudi Arabia Ningali Jalan Teruskeun pikeun UNWTO

Telepon mimiti nyaéta antara Putra Mahkota Arab Saudi sareng Perdana Menteri Spanyol.

Telepon anu kadua nyaéta sékrétaris Jénderal UNWTO.

Telepon katilu antara Menteri Pariwisata Spanyol sareng Saudi dinten ayeuna ngahasilkeun MOU pikeun ditandatanganan bulan ieu di Riyadh ngégél masa depan UNWTO.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Maksud ku Pamaréntah Arab Saudi pikeun ngadorong fora panempatan Organisasi Pariwisata Dunya (UNWTO) ti Madrid ka Riyadh ditunda awal minggu ieu.
  • Perdana Menteri Spanyol, Putra Mahkota Saudi, sareng Sekretaris Jénderal PBB pipilueun nyegah paménta resmi sapertos kitu.
  • Dinten DIA Ahmed Al Khateeb menteri of piknik of Arab Saudia kantos diskusi sareng Menteri Pariwisata Spanyol, HE Reyes Maroto.

Numutkeun ka sumber eTN, rapat virtual antara dua menteri pariwisata ti Saudi Arabia sareng Spanyol dinten Jumaah lancar.

Posisi Saudi Arabia sok pikeun UNWTO maénkeun peran langkung menonjol sareng épéktip pikeun ngadukung nagara berkembang. Arab Saudi ngadorong langkung seueur dukungan pikeun UNWTO ku Spanyol, nagara host pikeun agénsi anu berafiliasi PBB.

Sumber eTN ogé ngawartosan yén bakal aya pernyataan gabungan kamungkinan mimiti minggu hareup, sareng menteri Spanyol sigana bakal indit ka Riyadh pikeun nandatanganan MOU bulan ieu.

Léngkah ieu penting sareng ngan tiasa ditingali salaku kasuksésan pikeun usaha ku menteri Saudi Arabia, anu parantos katingali ngumbara di dunya, ngiringan sadaya acara UNWTO régional di sakumna dunya, sareng prakarsa penting anu sanés.

Menteri éta berhasil janten VIP Pariwisata anu paling penting di dunya, kalayan nagara na siap méakkeun milyaran dolar pikeun ngabantosan industri pariwisata global. Arab Saudi khususna ngawaskeun seueur nagara di dunya berkembang pikeun ngabantosan aranjeunna ngatur industri pariwisata dina ékonomi sapertos anu maneuver ngaliwatan pandemi.

Dina waktos anu sasarengan, UNWTO parantos katingal henteu épéktip dina kaayaan lemah sareng aya anu nyebatkeun kapamimpinan anu bentrok. Pamilihan Sekretaris Jéndral ayeuna parantos katingali ku dua Sékrétaris Jenderal sateuacanna salaku cacat sareng henteu leres.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment