Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Karibia Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi wartos jelema Ngawangun deui resorts tanggung jawab Saint Kitts sareng Nevis Breaking News piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

75% penduduk St Kitts sareng Nevis sasaran divaksinasi

75% penduduk St Kitts sareng Nevis sasaran divaksinasi
75% penduduk St Kitts sareng Nevis sasaran divaksinasi
Ditulis ku Harry Johnson

Salaku dwi pulau terpencil di daérah Karibia, St Kitts sareng Nevis parantos langkung maju dina mangtaun-taun ngawangun ékonomi mandiri. Kaseueuran pendapatan nagara gumantung kana wisata.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Pamaréntah St Kitts sareng Nevis nyéépkeun langkung $ 18 juta pikeun merangan pandemi COVID-19.
  • Tilu suku penduduk target St Kitts sareng Nevis divaksinasi divaksin vaksin COVID-19 munggaran.
  • Perdana Menteri ogé ngahaturkeun nuhun ka mitra dua hala St Kitts sareng Nevis pikeun kagegeringan nyayogikeun vaksin. 

St Kitts sareng Nevis parantos nyéépkeun langkung $ 18 juta pikeun nerapkeun langkah-langkah pikeun ngabantosan panyebaran pandemi COVID-19, saur Perdana Menteri Timothy Harris dina konferensi pers. Anjeunna nambahan yén dana éta dianggo pikeun aksés kana kendaraan, bangsal, fasilitas karantina sareng bantuan tés. Warta éta sumping nalika Perdana Menteri ngumumkeun vaksinasi dosis munggaran langkung ti 75 persén target penduduk Féderasi minggu kamari.

St Kitts sareng Perdana Menteri Nevis Timothy Harris

Numutkeun ka Perdana Menteri Harris, tambahan lima juta dolar dina prakarsa kasihatan ieu bakal dibalanjakeun ku akhir taun. Ieu bakal nyangking total biaya pengeluaran COVID-19 langkung ti EC $ 23 juta.

Salami pidato maya na di Majelis Umum PBB, anjeunna nyatakeun perluna pikeun neraskeun nanem modal dina sistem kaséhatan anu tahan banting. "Kami yakin pisan yén moal aya anu aman dugi ka sadayana aman. Éta peryogi aksés anu sami kana vaksin sareng produk médis sanés, "sa Perdana Menteri. "Kami nyandak tindakan nyayogikeun program perlindungan sosial pikeun anu meryogikeun. Mémang, kami ngalaksanakeun paket stimulus COVID-120 EC $ 19 juta. Kami ngirangan pajak penghasilan perusahaan pikeun pangusaha kanggo nahan 75% tanaga kerja sareng ngenalkeun PPN sareng waiasi bea impor pikeun produk anu patali sareng pandemi. "

Perdana Menteri ogé ngahaturkeun nuhun St Kitts na Nevismitra bilateral pikeun kahadéan dina nyayogikeun vaksin. Menteri Luar Negeri bangsa Mark Brantley, anu aya di New York pikeun UNGA, ngahaturkeun nuhun ka Perdana Menteri India Narendra Modi pikeun mempermudah distribusi vaksin COVID-19 tepat waktu, anu cenah ngamungkinkeun anjeunna pikeun ngiringan acara éta.

Salaku pulau dobel jauh di daérah Karibia, St Kitts na Nevis parantos ngaléngkah sababaraha taun ka pengker ngawangun ékonomi mandiri. Kaseueuran pendapatan nagara gumantung kana wisata. Saatos lockdowns sareng lirén industri pariwisata, dana pikeun nerapkeun Program Pletyty Alleviation Program (PAP) - skéma anu ditujukeun pikeun nyayogikeun rumah tangga anu panghasilanana murah ku artos bulanan $ 500 - dihasilkeun ngalangkungan Program Kewarganegaraan ku Investasi (CBI).

Ngaliwatan CBI, investor asing anu kawéntar anu lulus rajin disambut pikeun kéngingkeun kawarganagaraan St Kitts sareng Nevis salaku tukeran pikeun kontribusi ékonomi. Pilihan dana nyayogikeun rute paling épisién pikeun kawarganagaraan kadua.

Investor katarik ku St Kitts sareng Nevis sabab mangrupikeun démokrasi modéren anu aman. Éta duanana kulawarga- sareng ramah investor, dimana warga tiasa gampang kéngingkeun mobilitas global tambahan, ngagedekeun kabeungharanana sareng ngagaduhan Rencana B.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment