Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Berita Perjalanan wartos jelema kasalametan piknik kandaraan News Kawat Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News

Helikopter sareng pesawat tabrakan di udara di Arizona maéhan 2 urang

Helikopter sareng pesawat tabrakan di udara di Arizona maéhan 2 urang
Helikopter sareng pesawat tabrakan di udara di Arizona maéhan 2 urang
Ditulis ku Harry Johnson

Tabrakan di tengah udara lumangsung dina Jumaah énjing caket Bandara Bandara Chandler, tempatna di pinggiran ibukota nagara Arizona di Phoenix.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Tabrakan Midair antara helikopter sareng pesawat jangjang tetep kajantenan caket McQueen sareng Queen Creek di Arizona.
  • Pesawat tiasa badarat aman tapi helikopterna nabrak sareng kabeuleum, maehan 2 jalmi dina kapal na.
  • Kacilakaan tragisna sumping tilu bulan saatos kacilakaan pesawat anu langkung alit di Bandara Chandler.

Hiji helikopter sareng pesawat alit bertabrakan di angkasa caket Bandara Chandler di Arizona.

Helikopter turun di handapeun Bandara Chandler di Arizona

Kapal terbang éta tiasa badé aman, tapi helikopterna nabrak na seuneu.

Duanana pangeusi helikopter tiwas, sedengkeun panumpang pesawat leumpang jauh henteu cilaka.

The tabrakan midair lumangsung dina Jumaah isuk-isuk caket Bandara Chandler Municipal, tempatna di pinggiran kota Arizonaibukota nagara bagian tina Phoenix.

Kepala Batalyon Seuneu Chandler Keith Welch negeskeun yén dua urang dina helikopter tiwas, sedengkeun panumpang pesawat, pesawat anu didorong baling-baling ringan, henteu meryogikeun perawatan médis.

Teu aya anu nyabak taneuh.

Kaayaan kacilakaan éta henteu jelas, sareng pulisi Chandler parantos nelepon telepon pikeun saksi sareng rekaman pidéo tina kajadian éta.

Gambar anu dibagi ku wartawan lokal saatos langsung nunjukkeun pesawat dina tonggong langsung di landasan pacu, tétéla gembleng.

Cuplikan anu misah nembongkeun sésa-sésa helikopter kana naon anu sigana tambalan tina tempat runtah, sawaréh ditutupan ku terpal ku pagawé darurat.

Kacilakaan tragisna sumping tilu bulan saatos kacilakaan pesawat anu langkung alit di Bandara Chandler. Deui dina bulan Juli, mesin tunggal Beechcraft Bonanza B36 kalayan opat jalma dina kapal nabrak sareng kabeuleum teu lami saatos lepas landas, ngirim saurang pangeusi ka rumah sakit sareng nyerang tilu anu sanés.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment