24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Rapat Berita Industri rapat wartos Ngawangun deui Seychelles Ngabebas Warta piknik Pembaruan Tujuan Wisata

Pariwisata Seychelles Gancang pikeun IFTM Top Resa di Pikaresepeun Paris

Seychelles nuju IFTM Top Resa
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Pariwisata Seychelles bakal ngiringan paméran perdagangan perjalanan internasional anu pangpayunna ti mimiti pandemi COVID-19, Ibu Bernadette Willemin, Diréktur Jénderal Pamasaran Tujuan pikeun Dinas Pariwisata, parantos ngumumkeun sateuacan angkat ka IFTM Top Resa lumangsung di Paris tanggal 5-8 Oktober.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Acara dagang perjalanan nargétkeun bagéan luang, Grup, Bisnis, sareng MICE & Kajadian tina industri perjalanan sareng pariwisata.
  2. Ayana fisik Seychelles parantos sono sareng lami-lami diantosan ku mitra urang.
  3. Kompetisi janten kejam sareng nalika pesaing muka pariwisata, janten penting yén Seychelles ogé katingali sacara langsung.

Ibu Willemin bakal ngiringan dina acara dagang perjalanan, anu nargétkeun bagéan Leisure, Group, Business, sareng MICE & Kajadian, ku perwakilan Berjaya Hotels di Paris, Layanan Travel Creole, LXR Mango House, sareng Mason's Travel. Peserta online bakal kalebet Pulo Kalér, Kempinski Seychelles, sareng Blue Safari Seychelles.

Ngécéskeun balikna kana partisipasi fisik dina acara sapertos kitu, Ibu Willemin nyarios, "Sedengkeun kami parantos teras-terasan hubungan sareng aranjeunna sacara virtual, ayana fisik urang parantos sono sareng lami-lami diantosan ku mitra kami. Urang kedah henteu mopohokeun yén persaingan janten henteu kejam sareng pesaing urang kabuka pikeun pariwisata, janten penting yén urang ogé katingali sacara langsung.

Logo Seychelles 2021

Kami ngagaduhan opat dinten janji anu parantos dijadwalkeun sareng operator wisata utama kami, mitra dagang sareng maskapai mitra. Kami bakal pendak sareng pencét sareng média ogé tina situs. Acara na waktuna khususna kusabab pangunjung Perancis anu divaksinasi henteu kedah ngalaman karantina nalika balik ka bumi sareng ieu masihan dorongan pikeun operator wisata sareng mitra sanésna pikeun ngahijikeun program usum tirisna sareng aktip ngajual liburan ka Seychelles. Kami ogé bakal nambihan kapasitas korsi sareng konéktipitas anu langkung seueur antara Paris sareng Seychelles sakali Air France nyarankeun penerbangan dua kali mingguan ka Seychelles pikeun usum salju dugi ka 28 Oktober. "

Taun ayeuna, acara parantos dirumuskeun pikeun nampung "partisipasi hibrida," saur Ibu Willemin, "Kami, ogé sadayana ogé kedah adaptasi sareng nyiptakeun deui kumaha urang kolaborasi sareng mitra sareng kumaha urang ngahontal palanggan; maka masihan mitra lokal urang kasempetan ieu pikeun ngiringan paméran perdagangan sacara virtual ogé sacara pribadi. Tangtosna urang kedah ngirangan tapak suku, duanana tina segi ukuran urang sareng jumlah jalma anu aya, sareng urang bakal ngahargaan sadaya tindakan kabersihan dina tempatna. Tim kami di Paris bakalan ngadukung kami dina posisi nangtung. "

Pasar Perancis mangrupikeun hal anu penting pikeun Seychelles, sabab pasar kadua anu tujuanna nyayogikeun langkung ti 11% kadatangan tamu (43,297) sareng langkung ti 16% kadatangan ti Éropa di 2019.

Pariwisata Seychelles bakal ngiringan langkung 34,000 ahli pariwisata ngalambangkeun 200 tujuan sareng 1,700 mérek di IFTM Top Resa.

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment

1 Comment

  • Produsén sadayana ti robot-cleaners dugi ka pot-éléktronik ngaluncurkeun dua smartphone unggulan dugi ka taun ayeuna, kalayan Mi 11 Ultra nawiskeun salah sahiji sensor kaméra panggedéna anu dipasang dina smartphone. Nanging, harga jual rata-rata smartphone Xiaomi tetep handap dibandingkeun sareng Samsung sareng Apple, anu ngajantenkeun aranjeunna langkung pikaresepeun pikeun konsumén.