Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Karibia Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Jamaika megatkeun News wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata

Séktor Pariwisata Jamaika nyetir Pamulihan Ékonomi Kuat

Minggu Kasadaran Pariwisata Jamaika
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Dina cariosan anu dilakukeun salaku bagian tina Minggu Kasadaran Pariwisata Jamaika, 26 Séptémber dugi ka 2 Oktober, Menteri Pariwisata, Hon. Edmund Bartlett, ngadesek sadaya warga pikeun divaksinasi ngalawan COVID-19 pikeun nyalametkeun nyawa sareng neraskeun ngadorong pamulihan ékonomi pulau.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Menteri Pariwisata ngadorong warga pikeun divaksinasi nalika Pulo Jawa ngagungkeun Minggu Kasadaran Pariwisata.
  2. Ningali pamulihan sacara umum, ayana pariwisata salaku supir pamulihan éta parantos kabuktosan di jero nagara.
  3. Kaséhatan sareng kasalametan sadaya pangunjung sareng warga lokal tetep janten prioritas utama Jamaika.

"Sedengkeun kami ngagungkeun Minggu Kasadaran Pariwisata dina téma 'Pariwisata Kanggo inklusif tumuwuh, 'hayu urang kalebetkeun vaksinasi dina campuran, sabab éta anu badé ngadamel pamulihan urang langkung lengkep tapi anu langkung penting ngahémat nyawa, "saur Menteri Bartlett. "Nalika urang ningali kumaha kami parantos pulih sacara umum, ayana pariwisata salaku supir pamulihan éta parantos jelas. Kami parantos ngahasilkeun sataun dugi ka $ 1.2 milyar kana ékonomi sareng kami ngangkut langkung sajuta pangunjung ka nagara. "

Menteri Bartlett nuluykeun, "Kami parantos ngungkulan pandemi ku cara anu paling conto sareng dunya nyatet cara protokol Jamaika dilakukeun sacara épéktip sareng pamaén anu hadé dina industri sareng bangsa sacara umum. Urang kedah ngatur kapamimpinan urang sahingga henteu aya anu ngantep. "

Pesen ku Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett pikeun Poé Pariwisata Dunya 2019
Menteri Pariwisata Jamaika Hon. Edmund Bartlett

Kaséhatan sareng kasalametan sadaya pangunjung sareng warga lokal tetep janten prioritas utama Jamaika. Mimiti bulan ieu, pulau ngaluncurkeun dorongan vaksinasi pikeun mempermudah administrasi vaksin di panjuru pulau kalayan sababaraha panyakit vaksinasi sukarela di situs-situs strategis di saluruh nagara. Drive ieu mangrupikeun perpanjangan tina program JAMAICA CARES groundbreaking, réspon nasional kana COVID-19 anu kalebet Koridor Ketahanan Pulo sareng protokol kaséhatan sareng kaamanan anu komprehensif.    

Koridor Ketahanan Jamaica, anu ngaliput langkung ti 85 persén produk wisata pulau sareng kalebet kirang tina hiji persén penduduk, parantos nyatet tingkat inféksi kirang tina hiji persén dina sataun katukang. Ieu jelas nunjukkeun kasuksésan program, anu mangrupikeun hiji-hiji na waé di Karibia. Éta nyayogikeun lingkungan anu aman pikeun anu nganjang pikeun ngaraosan produk wisata bari ngaleungitkeun hubungan langsung sareng mayoritas penduduk lokal.

Jamaika tetep kabuka pikeun perjalanan sareng tetep ngabagéakeun para tamu kalayan aman. Protokol kaséhatan sareng kaamanan éta mangrupikeun anu munggaran nampi pangakuan Travel Travel & Pariwisata Dunya (WTTC) Aman Travels anu ngamungkinkeun tujuan pikeun dibuka deui pikeun ngumbara dina Juni 2020. Pulo ieu ogé nembe ngumumkeun angkutan udara tambahan ti pasar sumber konci sareng salapan puluh persén Investasi wisata anu direncanakeun tetep dina jalur.

Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan Jamaika, mangga buka visitjamaica.com.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment