24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan kuliner kabudayaan Berita Pamaréntah Industri silaturahmi wartos Seychelles Ngabebas Warta piknik Pembaruan Tujuan Wisata

Seychelles Kagoda ku Tantalizing Masakan pikeun Goût de France

Seychelles Kagoda ku Goût de France
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Duta Besar Perancis ka Seychelles, Yang Mulia Dominique Mas, parantos ngundang komunitas Seychelles sareng para tamu di Seychelles ngiringan ngiringan acara kuliner internasional Goût de France / Good France anu bakal dilaksanakeun ti 14 Oktober dugi ka 22 Oktober 2021.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Perayaan dina acara éta bakal ngawangun kasuksésan édisi anu lalu tina acara Goût de France sacara global.
  2. Taun ayeuna éta bakal nampilkeun Wewengkon Pusat-Loire Valley bari ningalikeun konsép gastronomi anu ramah lingkungan.  
  3. Gout de France tetep mangrupikeun acara anu paling penting di dunya pikeun asakan Perancis sareng mangrupikeun penghormatan pikeun sadaya koki.

Ondangan éta ditepikeun dina konperénsi pers ti Padumukan Perancis di La Misère ku ayana Diréktur Jénderal Marketing Tujuan tina Wisata Seychelles Jurusan, Ibu Bernadette Willemin. Koki anu ngawakilan sababaraha perusahaan mitra pikeun édisi Goût de France taun ayeuna ogé aya dina acara peluncuran.

Ngaluncurkeun acara éta, Yang Mulia Dominique Mas nyorot yén perayaan éta bakal diwangun dina kasuksésan édisi anu lalu tina acara Goût de France sacara global, anu taun ieu bakal nampilkeun Pusat-Pusat Lembah Loire bari nunjukkeun konsép gastronomi ramah lingkungan .  

Logo Seychelles 2021

"Saatos taun-taun sesah ieu nalika hubungan sosial urang dihambat ku krisis kabersihan sareng ékonomi, kuring resep ngagungkeun warisan kuliner Perancis kami babarengan sareng réréncangan Seychellois urang sareng sadaya host asing di Nusantara," saur Duta Mas. Anjeunna nambahan, "Gout de France tetep mangrupikeun acara anu paling penting di dunya pikeun asakan Perancis; tapi ogé mangrupikeun penghormatan ka sadaya koki sareng anggota komunitas silaturahmi anu sangsara pisan salami sasih kamari. " Duta Besar komitmen dirina pikeun nganjang ka dalapan réstoran sareng hotél anu ngusulkeun ménu anu dilabélan dina Seychelles. "Kuring terang éta goréng pikeun beurat kuring, tapi kuring hoyong ngiringan sadayana anu resep tuangeun Seychellois sareng ngarayakeun sareng budaya Perancis sareng normal anyar," saur Duta Besar Perancis

Pecinta gastronomi anu hadé di sakitar Seychelles bakal ngamimitian mendakan asakan Center-Loire Valley, anu beunghar ku rasa tina hasil sourced lokal, ngantisipasi rasa kiju, anggur, sareng Tarte Tatin anu kawéntar, didamel ku apel karamel sareng ayeuna salah sahiji panganan cuci mulut anu paling dikenal di Perancis, anu asalna di daérah caket Sologne taun 1880an.

Ibu Willemin ngabagéakeun dilumangsungkeun Goût de France nyatakeun yén ngagaduhan acara sapertos kitu dina kalénder Seychelles malikeun kapercayaan nagara dina pamulihan industri pariwisata urang.

"Kami bungah tiasa nyayogikeun dukungan kami ka kedutaan Perancis sareng ngiringan pésta pikeun Goût de France taun ayeuna. Saatos sataun teu pasti, kajadian sapertos Gout de France nyandak sinar pikeun masa depan industri urang. Gastronomi, khususna asakan, mangrupakeun pelesir sareng pastina mangrupikeun bagian integral tina pamanggihan sareng pangalaman tujuan, "saur Bu Willemin. 

Saatos konperénsi pers, tamu sareng anggota pers ngempelkeun rupa-rupa manisan anu bakal ditawarkeun di sababaraha réstoran anu mangrupikeun bagian tina acara di Seychelles.

Goût de France / Good France diperinget dina tanggal 20 Maret unggal taun. Istiméwa taun ayeuna, acara bakal diayakeun Oktober ieu. Réstoran sareng hotél ieu bakal ngajukeun ménu set khusus ti 14 Oktober dugi ka 22 Oktober 2021: Club Med Ste Anne, Constance Ephelia, Constance Lemuria, Delplace, l'Escale, Hilton Northolme, Maia sareng Mangga House.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment