Airlines palabuan udara Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi India Ngabobol Warta wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Warta Breaking UK

India ngajantenkeun tés COVID-19, karantina wajib pikeun sadayana Brits

India ngajantenkeun tés COVID-19, karantina wajib pikeun sadayana Brits
India ngajantenkeun tés COVID-19, karantina wajib pikeun sadayana Brits
Ditulis ku Harry Johnson

Sarat anyar sigana bakal diwanohkeun salaku réspon tina tindakan anu sami ditumpukeun ka warga India ku Karajaan Inggris.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • India nyebut kaputusan Inggris pikeun henteu mikawanoh vaksin AstraZeneca versi India, katelah Covishield, "diskriminatif".
  • Warga Inggris divaksinasi anu sumping di India bakal ngalaman karantina wajib 10 dinten.
  • Dimimitian dina Senén, sadaya kadatangan Inggris kedah nampilkeun tés COVID-19 négatip anu diperyogikeun maksimal 72 jam sateuacan angkat.

Dina tit-for-tat anu jelas, pejabat Menteri Luar Negeri India dinten ngumumkeun yén sadaya warga negara Inggris, kaasup anu divaksinasi pinuh, bakal dikenakan karantina wajib 10 dinten saatos kadatangan di India.

Sarat anyar sigana bakal diwanohkeun salaku réspon anu sami ukuran anu ditumpukeun ka warga India ku Inggris.

Pengumuman kabijakan énggal sumping saatos Sekretaris Luar Negeri India Harsh Vardhan Shringla nyauran kaputusan Inggris henteu ngaku versi India tina AstraZeneca vaksin, katelah Covishield, "diskriminatif".

Menteri parantos ngingetkeun tindakan timbal balik upami London gagal nimbangkeun deui.

Dimimitian dinten Senén, sadayana kadatangan Inggris - henteu paduli status vaksinasi na - kedah nampilkeun tés COVID-19 négatip anu diperyogikeun maksimal 72 jam sateuacan angkat, ngajantenkeun tes anu kadua saatos kadatangan sareng katilu dalapan dinten saatosna.

Mangsa karantina wajib 10 dinten ogé bakal dilaksanakeun, numutkeun ka pejabat menteri luar negeri.

Pamaréntah Inggris ngumumkeun bulan kamari éta bakal ngijinkeun wisatawan anu divaksinasi pinuh pikeun ngaleungitkeun karantina sareng nyandak tes anu kirang, tapi ngan ukur vaksinasi anu diakui dina program Amérika, Inggris atanapi Éropa atanapi anu diidinan ku badan kasihatan anu disatujuan.

Langkung ti belasan nagara di Asia, Karibia sareng Wétan Tengah dugi ka daptar, tapi Indiaprogram na henteu kalebetkeun. Ogé, henteu aya program Afrika anu ditampi.

Seuseueurna seueur urang India parantos divaksinasi ku buatan India AstraZeneca nembak, anu parantos dihasilkeun ku Serum Institute of India. Anu sanés nampi COVAXIN, vaksin anu dihasilkeun ku perusahaan India anu henteu dianggo di Inggris.

Panolakan Inggris pikeun nampi sertipikat vaksin tinangtu parantos nimbulkeun kekhawatiran yén éta tiasa ningkatkeun kasieun vaksin.

Nagara anu nampi ratusan rébu dosis vaksin AstraZeneca ti pamaréntah Inggris kéngingkeun panasaran naha program vaksinasina henteu saé di mata panyadia na.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment