24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Antigua & Barbuda Breaking News Baham Ngabobol Warta Warta Brebes Barbados Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Karibia kuliner Curacao Ngabobol Warta Grénada megatkeun News Industri silaturahmi Hotél & Resor Jamaika megatkeun News Warta Méwah wartos resorts Romantis Kawinan Bulan Madu Warta Breaking Saint Lucia piknik Tawaran Wisata | Tips Wisata Pembaruan Tujuan Wisata

Kumaha Suite éta di Sandals Luxury Resorts

Sendal Resorts Suites
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Henteu aya resor sadaya-inklusif anu nyandak kamar sareng suite aranjeunna kalayan serius sapertos Sandals Resorts. Aranjeunna parantos ngémutan sadayana pikeun ngajantenkeun akomodasi tamu mundur romantis anu ngalamun. Dikurilingan ku kanyamanan tanpa kompromi sareng kamewahan kelas dunya, anu datang tiasa gaduh masalah dina mutuskeun naon anu langkung mirip surga, kamar sareng kamar anu raoseun atanapi pantai Karibia anu murni.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Di Sandals Resorts, anu nganjang bakal ngiringan suites Karibia anu paling alus sareng paling unik anu ditawarkeun.
  2. Sendal Resorts dipikanyaho pikeun nyayogikeun suite bintang 5 paling ekslusif sadunya.
  3. Dina kecap tina aktor telat sareng pelawak Jackie Gleason, ogé katelah "The Great One," di Sandals gampang pikeun tamu nyarios, "Kumaha suite na!"

Suite anu teu tiasa dibandingkeun tina Sendal sadaya-inklusif Resort nawiskeun seueur cara anu khas pikeun ngalaman dunya pribadi romansa sareng rélaxasi. Ti tempat persembunyian anu luhur sareng suite kolam renang langit swasta dugi ka suite anu aheng di babak atanapi mundur ngojay, koleksi anu teu acan pernah lami ditunggu. Sababaraha suite malahan ngagem hak istiméwa pikeun leres-leres dirobih ku juru jagoan pribadi anu dilatih ku Guild of Professional English Butlers sahingga tamu tiasa hirup impianana dina Resort anu didamel pikeun cinta.

KOLEKSI SUIT SANDALS LUCURY

Skypool Suites

Asmara luhur ka jangkung anyar di SkyPool Suites kami. Buka panto kamarna pikeun nembangkeun kolam renang terjun tanpa wates anu mulus dicampur sareng cakrawala anu jauh. Genténg mosaik kaca meniru langit, sedengkeun batu karang sakurilingna ngajantenkeunana turun deui ka bumi. Atanapi ngalengkah ti ruang tamu kana teras anu bak Perendaman Rendam nyayogikeun pangalihan romantis anu pikaresepeun.

Langkung-ti-Cai Suites

Suite jamban munggaran Karibia ngarobih gim sadaya-inklusif. Kumalayang di luhur laut pirus, akomodasi inovatif ieu nampilkeun lanté kaca ningali-tingali pikeun nempoan sagara, Bak Perendaman Ketenangan, tempat tidur gantung pikeun-dua cai, kolam renang tanpa wates swasta, sareng layanan pelayan pribadi.

Millionaire Suites

Ngagabungkeun dina perbaikan kamar sareng glamor outdoor, suite ieu mangrupikeun conto méwah Sendal. Millionaire Suites di Sandals St. Lucia disetél dina gempungan Resort, masing-masing ngagungkeun pandangan 180 derajat tina pemandangan laut anu pangsaéna di pulau sareng nampilkeun kolam renang terjun enol sareng curug sareng pusaran air. The Millionaire Suites di Sendal Negril nawiskeun méwah anu kapencil kalebet teras pribadi sareng kolam renang.

Suites Rondoval Beachfront

Didatangan di tepi cai, Rondovals sisi pantai dipasihan suasana anu mirip Zen anu dikurilingan ku kaendahan alam anu pikaheraneun. Ngan sababaraha léngkah ti pantai - sareng sababaraha pas - suite mewah ieu mangrupikeun mundur anu sampurna pikeun ngagungkeun cinta anu langgeng.

Kebon Rondoval Suites

Méwah Epitomizing jeung roman, nu Rondovals aheng, suite-di-nu-buleud, sakuriling tamu dina méwah modéren sareng katenangan tropis. Léngkah jauh ti pantai, dilebet kana kebon anu disumputkeun, undur-unduran romantis ieu ngagaduhan langit-langit kerucut 20 ", patio taman intim, kolam renang pribadi, perabotan mahoni, sareng pelayan pelayan pribadi.

Ngojay-up Suites

Naon anu tiasa langkung unik tibatan ngojay ka suite megah pribadi? The Swim-up Suites of Sendal dihias ku parabotan anu lengkep sareng detail anu mewah. Rencana konsép kabuka anu modéren ngalir kalayan gampang tina teras swasta ka platform nol-entry dina ujung kolam laguna anu ngalir kalayan lembut.

Tapi Antosan, Aya Deui

Leres, aya deui suite anu pikaresepeun pikeun narik sareng minuhan kahoyong sadayana, sapertos Romeo & Juliet Suites, Private Plunge Pool Suites, Two-Story Suites, Crystal Lagoon Suites, Villa Suites, sareng Love Nest Butler Suites. Bayangkeun butler terlatih sacara propésional anu nyayogikeun unggal tamu pikeun pilihan anu luhur. Henteu masalah anu mana anu dipilih, anu datang bakal mendakan kumaha "suite" na tetep di Sendal Resorts.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment