24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Berita Pamaréntah Hawaii Megatkeun Warta News Kaséhatan HITA Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos resorts kasalametan piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News

Watesan Wisata ka Hawaii salami 2 Bulan Langkung

Langkung 10,000 Anjog ka Hawaii dina Poé Buka Deui Wisata
Watesan perjalanan Hawaii
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Ieu janten mantra standar ti Gubernur Hawaii David Ige ka turis anu mikirkeun datang ka pulau-pulau pikeun liburan - Punten tunda rencana perjalanan anjeun.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Per Gubernur Hawaii ayeuna, peraturan perjalanan bakal tetep tetep sahenteuna dua bulan deui.
  2. Hawaii berjuang sareng nomer COVID-19 anu luhur pisan dina hal kasus anyar sareng maotna kusabab varian Delta anu pohara nular.
  3. Pikeun anu masih datang ka Hawaii, aranjeunna kedah nunjukkeun buktina vaksinasi atanapi hasil uji COVID négatip dina waktos 72 jam dugi ka Hawaii atanapi nyanghareupan karantina 10 dinten.

Gubernur ngayakeun konperénsi pers mingguan di Aloha Nagara, sareng sababaraha minggu ka pengker, pédah na parantos sami - nyuhungkeun wisatawan ngantosan engké pikeun nganjang ka Hawaii.

Ayeuna Hawaii ngagaduhan paréntah darurat pikeun ngatur kumaha perjalanan dilakukeun nalika angkat ka Hawaii, sareng per Gubernur ayeuna, éta peraturan bakal tetep tetep sahenteuna dua bulan deui.

Hawaii parantos berjuang sareng nomer COVID-19 anu luhur pisan dina hal kasus anyar sareng maotna, sadayana kusabab varian Delta anu pohara nular. Teu ilahar ningali itungan maot dua-digit dina hiji dinten. Kamar mayat Honolulu kedah nempatkeun 3 wadah kulkas dina harta bénten kanggo nampi jumlah awak anu seueur ditampi ogé ngandung anu lulus ti COVID, anu ayeuna mangrupikeun kalolobaanana.

Gubernur Ige ngajelaskeun yén rata-rata tujuh dinten kasus harian anyar tetep langkung luhur tibatan 300. Angka na langkung pikasieuneun langkung ageung tibatan nalika COVID-19 ngajantenkeun penampilan anu munggaran. Dina hiji waktos dina bulan Agustus taun ieu, aya ampir 900 kasus anyar anu kacatet di Hawaii dina hiji dinten.

Saprak harita, Hawaii maréntah dina sajumlah jalma anu tiasa kumpul di hiji tempat ogé sabaraha urang tiasa tuang di pendirian dina hiji waktos. Pikeun wisatawan, ieu hartosna garis panjang di réstoran, sareng seueur tempat anu nawiskeun tuang ngan ukur pikeun dijemput.

Letnan Gubernur Hawaii Josh Green, anu ogé dokter ER, parantos ningali nomer rawat inap ku panon elang. Anjeunna gancang nunjukkeun yén kaseueuran anu dirawat di rumah sakit ayeuna salaku pasién COVID, nyaéta anu henteu divaksinasi. Data nunjukkeun yén ngadeukeutan 90% jalma anu butuh perlakuan di-rumah sakit pikeun COVID henteu nampi vaksin naon waé, sareng persentase éta tetep konsisten unggal dinten.

Ayeuna, ngagem masker wajib di ruang publik di jero rohangan, komo pikeun lebet kana tempat kadaharan naha kanggo tuangeun atanapi ngan saukur nyokot, urang kedah nunjukkeun kartu vaksinasi anu réngsé pikeun ngalakukeunana.

Sanaos kanyataan yén Hawaii ngadeukeutan tingkat vaksinasi 70% anu kantos dianggap pisan pikeun ngahontal méntalitas ternak - ayeuna 68% - Gubernur henteu ningali deui nyebrangan ambang ieu salaku spidol pikeun pelonggaran larangan. Varian Delta sifatna tepa pisan ngajantenkeun tujuan anu sanés tengara ayeuna diémutan.

Perhatian anu paling ageung nyaéta pikeun petugas Podomoro sareng rumah sakit anu mantep ngalangkungan kaayaan normal dina taun kadua. Staf parah teuing damel sareng jumlah ranjang anu sayogi pikeun penderita COVID kedah diawasi sacara tetep sahingga rumah sakit masih tiasa nampi jinis pasien anu peryogi perawatan médis.

Pikeun anu masih mutuskeun angkat ka Hawaii, aranjeunna kedah nunjukkeun buktina vaksinasi atanapi hasil uji COVID négatip dina waktos 72 jam dugi ka Hawaii atanapi karantina 10 dinten bakal ditumpukeun.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment

2 Komentar

  • "Méntalitas barung" huh? Naha ieu slip Freudian? Hayu éditor, urang tiasa langkung saé.

  • Kami warga Hawaii sareng sakanyaho kuring, nasabah anu ngan ukur nyandak pesenan ti réstoran ENTONG kedah nunjukkeun kartu vaksin atanapi hasil uji négatip.
    Éta ngan ukur pikeun tuangeun tamu.
    Kuring damel di toko bahan bakar sareng toko roti sareng ogé pangiriman barang & waktos pangiriman waktos.